跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

我地呢班係由4個bk媽咪所組成既…我地上左5堂…老師 ms Daisy同助教 ms tong都好好架…每次上堂先洗手就入 classroom, then take off shoe然後就跳隻舞就開始上堂喇…首先就同佢地 review上堂既野先…然後就學2個英文生字…BB同媽咪就做下手作仔…跟住仲會有一齊食小食既時候…end class就又跳下舞…好開心架

第一堂無家長係度得一個妹妹下半堂先喊搵媽咪…比我地預其中好…接住到今日第5堂每個小朋友都有進步…我見到我小王子會合群左…見到妹妹投入左…見到一哥專注左…晉晉就一向都咁醒既!今日最叻就係個個都識跳舞喇…

我地上過耀中既playgroup…但我覺得eac較bb開心D…2對4十分好…所以學得較好…好似實習僅返nursery咁…最僅要係價錢平嘛!
:-P [size=medium]我小王子三月廿七日出o左世了,奇妙旅程展開喇,每日無盡變化同新奇驚喜,我同老公都娛樂無窮

http://hk.myblog.yahoo.com/maggie_709/

別墅

可惜我女女撞左時間, 有無星期六班??

大宅

dear leunter

佢地因為無做任何宣傳…only做口碑生意…星期6湊唔夠4個人…同埋之前bk D媽咪好多話join又無join…不過我自已小朋友上完我覺得好咪報告下你地知囉…呢間野好勁架…中學部今年有9A生呀…你試下group四個就得…我始終唔係佢既staff…如果幫你地group好似唔係咁好…我可以俾eac電話你的
:-P [size=medium]我小王子三月廿七日出o左世了,奇妙旅程展開喇,每日無盡變化同新奇驚喜,我同老公都娛樂無窮

http://hk.myblog.yahoo.com/maggie_709/

複式洋房

HI HI,

Pls. kindly PM me the phone # or website. Many thanks.

大宅

好媽媽勳章

我都有去上堂呀!!我都覺得唔錯,起初我都有d擔心小豬中,英會亂,(我地屋企講中文,而上堂講英文),早前又有d報告講如又中又英的話,bb會學得慢d,但見到小豬都明白老師指示,我都放心好多,上堂氣氛很好,又俾到小朋友空間去自由探索,佢地真係好開心呀!!

男爵府

請問o係邊度上堂同埋幾多錢一堂呀?

男爵府

我都想知how much 一堂~
全因為你,令我一生都佳美,你令我生命從空虛,化做傳奇,唯獨你是我拯救,我總不至死,直到永遠,從心底讚美!

男爵府

全因為你,令我一生都佳美,你令我生命從空虛,化做傳奇,唯獨你是我拯救,我總不至死,直到永遠,從心底讚美!

男爵府

男爵府

我都想知how much 一堂~ 可以pm埋我嗎~

大宅

$1200有8堂 (promotion價)
9龍塘劍橋道6號
想要多D information就留 email我…send張 leaflet俾你

大宅

我想要多d information, 請email 比我...tks...
[email protected]

原文章由 kissmaggie 於 08-8-5 11:21 發表
9龍塘劍橋道6號
想要多D information就留 email我…send張 leaflet俾你

別墅

原文章由 kissmaggie 於 08-8-5 11:21 發表
9龍塘劍橋道6號

我都想要details ar, 唔知人無其他mami 有興趣,如有,我地收到kissmaggie dinformation ,再自組啦

大宅

I am interested to group for a Sat/Sun class too!

大宅

pls send to: [email protected], THANK YOU!

大宅

I'm interested in Sat. afternoon class, pls count me in!
God bless you!

大宅

原文章由 kissmaggie 於 08-8-5 11:21 AM 發表
9龍塘劍橋道6號

pls can you email to [email protected]
God bless you!

大宅

我都有興趣呀!可否mail比我呀

TKS!

大宅

我都有興趣呀!可否mail比我呀

TKS!

男爵府

I want to know. Can you please me details? thanks.

首頁
12345...6

尾頁

跳至