自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

引用:Quote:原帖由 seiko123 於 15-11-10 發表你

原帖由 taiyeung 於 15-11-10 發表
你領教過?
知道係邊個o羅!

侯爵府

畀面勳章

回覆:係咪一間幼稚園老師同副校長應有既態度?

個post關what\'s app group媽咪咩事? 點解要應佢地要求delete既?

大宅

其實小朋友病可以選擇係屋企休息,噉咪唔洗怕惹到人或者人地傳染你囉! 至於隔離班同學發生咩事,甚至高班家長同個老師又點點點都討論一餐,會唔會八卦咗少少呢?
我好相信關係攪成噉,唔會係單方面或者一兩件事就會變到噉,其實雙方都要檢討吓,當然而家轉校係最好既做法,因為大家心裡面都有條刺,但係轉咗校之後要記得,老師唔係萬能,亦會有滿足唔到你嘅時候,另外,小朋友相處的確有好多唔同情況發生,好明白家長一定會肉痛自己仔女比人蝦/受傷,但作為家長都應該了解一下會唔會有d咩原因呢?有無問吓自己小朋友其實發生咩事? 由學校同家長一齊跟進會唔會又好d呢?

大宅

BK Milk勳章

我只覺得佢個囡上咗小學重惨,D老師更加唔會貼身照顧啦!

珍珠宮

其實咁多位,我唔想再作多解釋了,
其實上左BK好耐既人都知我係一個好直的人!
點解今次我會DEL POST,係因為,我咪話我個女比人咬,我以為係同一個男仔,
原來唔係.
其實我都唔想再作多解釋.
我呢一個人真係太直了,所以冇乜人鐘意我,但我唔係冇朋友,只不過我的朋友知我有時係唔想咁直接.
我見到有位媽咪話同我相處就知我份人係點,其實我真係太直接,
我認我係怪獸家長,但我唔係覺得每個老師要當我個女係公主咁照顧,只不過有好多件事上,老師都沒有向我交代過(當然個世界唔係為左我一個轉啦係咪?)
到今日校長都想同我傾發生咩事,
我唔想再向網上既人解釋我地傾左咩了,因為我而家咁樣開電腦,呀女真係醒左.

象牙宮

2024年龍年勳章

引用:個post關what\\\'s app group媽咪咩事

原帖由 o_____o 於 15-11-10 發表
個post關what's app group媽咪咩事? 點解要應佢地要求delete既?
X 2

首頁

尾頁

跳至