親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

認識瑞士牛牛第二回

我地一家三口打算黎梗3月沖繩自駕遊,仔仔到時一歲十個月左右,冇乜頭緒有咩岩佢玩同住咩酒店,因為我地係第一次帶佢去旅行
如果有經驗既jm可以當傾下計,討論下嗎

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

夏天定冬天出發? 睇你去幾多日, 多數都係市區住2晚, 中/北部住幾晚

大宅

認識瑞士牛牛第二回

引用:夏天定冬天出發?+睇你去幾多日,+多數都係市

原帖由 TMC3012 於 15-11-10 發表
夏天定冬天出發? 睇你去幾多日, 多數都係市區住2晚, 中/北部住幾晚
打算3月中去,四日三夜呀,我都唔清楚個邊天氣

寶石宮

vanieeem 發表於 15-11-10 10:00
打算3月中去,四日三夜呀,我都唔清楚個邊天氣
3月中都游唔到水, 睇你自己會唔會住沙灘酒店啦4日3夜其實冇乜時間
day 1落機攞車就先上北面住兩晚, 玩水族館, 菠蘿園......
Day 3 朝早落去美國村行個圈, 再落去首里城, 返市中心住同埋行國際通
day 4 就outlet, 去機場條路都多車, 最好預早少少出發

大宅

認識瑞士牛牛第二回

引用:Quote:vanieeem+發表於+15-11-10+10:00+打

3月中都游唔到水, 睇你自己會唔會住沙灘酒店啦4日3夜其實冇乜時間
day 1落機攞車就先上北面住兩晚, 玩水族 ...
你覺得5日時間會充裕d?因為我地第一次帶小朋友,怕應付唔黎

寶石宮

vanieeem 發表於 15-11-10 10:20
你覺得5日時間會充裕d?因為我地第一次帶小朋友,怕應付唔黎
我唔知而家啲機係大約幾點到同走, 我之前係成5點先到果邊, 回程就中午, 所以玩既時間唔多咁囉
唔緊要啦, 今日短短地玩住先, 等下次阿b大少少唔駛帶咁多野果陣再去耐少少

大宅

認識瑞士牛牛第二回

引用:Quote:vanieeem+發表於+15-11-10+10:20+你

我唔知而家啲機係大約幾點到同走, 我之前係成5點先到果邊, 回程就中午, 所以玩既時間唔多咁囉
唔緊要啦, 今 ...
我見HX有得早去晚返,所以打算4日先 麻煩哂你呀,提議左d行程比我

寶石宮

vanieeem 發表於 15-11-10 11:02
我見HX有得早去晚返,所以打算4日先 麻煩哂你呀,提議左d行程比我

...
慢慢諗吓行程同訂酒店啦, 到時玩得開心啲

首頁

尾頁

跳至