跳至

首頁
12345...7

尾頁

洋房

請先COPY再加上資料,謝謝!

1)redychoi-江雪晴Scarlett-雪雪-東區醫院-小西灣-1-N
2)gigi_soha - 郭曉晴 - 傻b - 屯門醫院 - 屯門 - 1- Y
3) lazylake -  陳冠僑- QQ - 瑪家烈 - 東涌- 1- N
4) vincilo--盧俊熹vinci--俊熹豬豬--九龍法國醫院--荃灣--1--N
5) leechanrr- 李朗澄- BuBu- 東區醫院- 將軍澳 - 1 - 我要返工
6) leroyho - Leroy Ho - Chu Chu - 仁安 - 沙田- 1- N
大家好!我係江雪晴Scarlett!
我係7-1-2008生日!

男爵府

你地有冇JOIN1歲生日會呀?

大宅

請先COPY再加上資料,謝謝!

1)redychoi-江雪晴Scarlett-雪雪-東區醫院-小西灣-1-N
2)gigi_soha - 郭曉晴 - 傻b - 屯門醫院 - 屯門 - 1- Y
3) lazylake - 陳冠僑- QQ - 瑪家烈 - 東涌- 1- N
4) vincilo--盧俊熹vinci--俊熹豬豬--九龍法國醫院--荃灣--1--N
5) leechanrr- 李朗澄- BuBu- 東區醫院- 將軍澳 - 1 - 我要返工
6) leroyho - Leroy Ho - Chu Chu - 仁安 - 沙田- 1- N
7) kathereen - yiu - 雲吞河 - 仁安 - 元朗 - 2 - Y

[ 本文章最後由 kathereen 於 08-9-21 17:25 編輯 ]

禁止訪問

7-1-2008 baby

禁止訪問

I DID

民房

I will join the 1st birthday party 2...:)

禁止訪問

Happy

大宅

原文章由 lazylake 於 08-9-20 01:20 發表
你地有冇JOIN1歲生日會呀?

我都有參加呀!咁樣我都到時咪可以見面囉!

禁止訪問

B-DAY

男爵府

原文章由 Pertra 於 08-9-27 23:23 發表
同年同月同日出生,可以認識,都是一種緣份,能在 BK 遇到!
都是 B-day party, 希望可以一起影相。

複式洋房

我岩岩先知道有b-day party , 己報名但唔知有無位呢? 好緊張呀mouth:
一月七日出生的俊熹豬豬

禁止訪問

1歲生曰會

複式洋房

多謝你的資訊提供,我可參加了NO.31,到時大家可以見面呢

我知道仲有位!你是 Waiting list no ? Waiting list person -
must arrange payment within today. Do you know ?

禁止訪問

1歲生日 BB PARTY

複式洋房

Dear Pertra,
we joined 一歲生日party & No. 31

and we looking the
青衣區外藉老師 十月Playgroup2班,
到時可以早D同你見面喎

原文章由 Pertra 於 08-10-10 22:29 發表
Vincilo,

禁止訪問

YEAH YEAH

複式洋房

no, 其實我地住荃灣海濱花園架,不過我係青衣大架,重係學吳祥川添,爸爸媽咪仍住青衣,所以我對青衣好熟,寄望跟你見面。
原文章由 Pertra 於 08-10-11 21:57 發表
終於遇到個B住青衣又是 1-7-2008 生世!
同埋希望大家 LIKE Ms Cara 啲班!

禁止訪問

熟路去Cara 到?

複式洋房

喂,你拍硬擋問下Cara條村有無時租車位可以停泊,如果有的話,我考慮車埋你地啦。
原文章由 Pertra 於 08-10-12 09:51 發表
喂!你咪好熟路去 Ms Cara 家!其實我住籃澄灣,我可搭88F,我諗會到達嘅!Ms Cara 成日都末接到 TEL , She said her
home 收得差,到時真時要 leave contact no. 如果迷路,都可互末救
____________________________ ...
一月七日出生的俊熹豬豬

複式洋房

大家好,請問你地BB出牙未呀?真係要見倒先算喎,我俊熹就無, 我考慮帶佢見牙醫﹒﹒﹒
一月七日出生的俊熹豬豬

首頁
12345...7

尾頁

跳至