跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我們希望認識同年同月同日出生的朋友呢

複式洋房

gathering

大家有無興趣出baby gathering?
(凱晴=vinci媽咪 )
一月七日出生的俊熹豬豬

複式洋房

咁要認真D計下人頭喎
一月七日出生的俊熹豬豬

複式洋房

原文章由 lazylake 於 08-9-18 06:37 發表
1)redychoi--江雪晴Scarlett--雪雪﹣﹣東區醫院﹣﹣小西灣﹣﹣1﹣﹣N
2)gigi_soha - 郭曉晴 - 傻b - 屯門醫院 - 屯門 - 1- Y
3) lazylake - 陳冠僑- QQ - 瑪家烈 - 東涌- 1- N ...

4) vincilo--盧俊熹vinci--俊熹豬豬--九龍法國醫院--荃灣--1--N

一月七日出生的俊熹豬豬

複式洋房

4) vincilo--盧俊熹vinci--俊熹豬豬--九龍法國醫院--荃灣--1--N
and my e-mail :[email protected]
一月七日出生的俊熹豬豬

複式洋房

我岩岩先知道有b-day party , 己報名但唔知有無位呢? 好緊張呀mouth:
一月七日出生的俊熹豬豬

複式洋房

多謝你的資訊提供,我可參加了NO.31,到時大家可以見面呢

我知道仲有位!你是 Waiting list no ? Waiting list person -
must arrange payment within today. Do you know ?

複式洋房

Dear Pertra,
we joined 一歲生日party & No. 31

and we looking the
青衣區外藉老師 十月Playgroup2班,
到時可以早D同你見面喎

原文章由 Pertra 於 08-10-10 22:29 發表
Vincilo,

複式洋房

no, 其實我地住荃灣海濱花園架,不過我係青衣大架,重係學吳祥川添,爸爸媽咪仍住青衣,所以我對青衣好熟,寄望跟你見面。
原文章由 Pertra 於 08-10-11 21:57 發表
終於遇到個B住青衣又是 1-7-2008 生世!
同埋希望大家 LIKE Ms Cara 啲班!

複式洋房

喂,你拍硬擋問下Cara條村有無時租車位可以停泊,如果有的話,我考慮車埋你地啦。
原文章由 Pertra 於 08-10-12 09:51 發表
喂!你咪好熟路去 Ms Cara 家!其實我住籃澄灣,我可搭88F,我諗會到達嘅!Ms Cara 成日都末接到 TEL , She said her
home 收得差,到時真時要 leave contact no. 如果迷路,都可互末救
____________________________ ...
一月七日出生的俊熹豬豬

複式洋房

大家好,請問你地BB出牙未呀?真係要見倒先算喎,我俊熹就無, 我考慮帶佢見牙醫﹒﹒﹒
一月七日出生的俊熹豬豬

複式洋房

你囡囡都未出牙,咁你會否帶佢去check 呀?
我見你同pertra都join自組幼潛喎,但我join唔倒你地呀,
有D失望.............
原文章由 gigi_soha 於 08-10-13 23:23 發表

我諗唔駛咁擔心o既!因為我個女都係未出牙仔呢!我有個朋友囡囡,佢差唔多十一個月先出第一隻牙!不過如果你想安心o既話,咪帶bb去睇下牙醫囉!
一月七日出生的俊熹豬豬

複式洋房

大家好,
唔好介意,我剛才好多事咁睇過參加2009年1月4日生日party 的名單如下:
No.22---kathereen
No.31---vincilo
No.43---lam_yoki
No.48---gigi_soho
No.66---lazylake
No.70---pertra

唔知有無遺留呢?
一月七日出生的俊熹豬豬

複式洋房

right, 我同你一樣想法,希望個仔早D接觸小朋友,到返學會較容易習慣,我有個fan囡今年返K1,日日喊(失控),班主任就叫我個fan接佢早D走。
原文章由 gigi_soha 於 08-10-15 20:46 發表
其實我未參加過,所以都唔知佢哋上堂情況同埋係點樣都唔係好知!但係因為我識幾個朋友佢哋都有參加呢個course,佢哋都話覺得ok,所以我諗都唔會差得去邊!而且而家我個女都仲細,如果上咗幾堂之後,就係唔ok o既話,最多咪再 ...
一月七日出生的俊熹豬豬

複式洋房

俊熹出院康復了,我地都想join呀,
pls inform us

原文章由 Pertra 於 08-10-27 21:50 發表
Dear all 1月7日bb媽咪,

Thanks for your response.
計埋自己,都有5個 family, tea 一 tea !
你哋有無email or MSM 架可以商量? [/quote]
一月七日出生的俊熹豬豬

複式洋房

多謝關心,上星期三發高燒103度 ,住4日,而家重有兩聲咳,無乜大外,D醫療費真係好貴,好彩阿仔出世時即買住院保險,可以claim 番晒,最近天氣轉涼,大家小心身體,多件衫呀

原文章由 Pertra 於 08-10-30 09:04 發表
我本來這 2天都想問你架!
我知你仔仔入院,無事就好啦!
That day, Manix上完Cara class, 都 sick 了,
現在好些!chat from email 啦
一月七日出生的俊熹豬豬

複式洋房

軒軒媽,
of course remember u la, thank you

原文章由 mianyang_99 於 08-10-31 08:40 發表

hi, vincilo, 記唔記得我呀, 我個仔軒軒係1月8日bb, 同你仔仔一齊上clara第一次 的playgroup.
原來你仔仔病左, 所以上星期缺堂. 希望佢早日康復.
小朋友病真係會令父母擔心/痛心.你可以得閒時去嬰兒醫護個版睇下, ...
一月七日出生的俊熹豬豬

複式洋房

無喎,你呢?

原文章由 Pertra 於 08-11-5 21:41 發表
mianyang_99 & vvincilo,

Have you received the memory book from Cara yet ?
一月七日出生的俊熹豬豬

複式洋房

hello,
又多個新成員,我vinci 九龍法國

原文章由 memilylo 於 08-11-8 18:50 發表
我B女都係1月7日中午係威院出世架你哋呢?
一月七日出生的俊熹豬豬

複式洋房

Tracy,

我唔制呀,我地唔倒。
原文章由 Pertra 於 08-11-12 09:08 發表
memilylo,

Already PM you - Transportation route to you.
Please check & and confirm la.
一月七日出生的俊熹豬豬

首頁

尾頁

跳至