美容扮靚

跳至

首頁
12345...10

尾頁

大宅

請問有冇人用過嚟兩部機?邊部好用啲?選擇困難症

大宅

回覆:Ttipollar&Newa

嚟隻係Newa,請問有冇人用緊?好唔好用?

大宅

引用:請問有冇人用過嚟兩部機?邊部好用啲?選擇

原帖由 凱琳 於 15-11-11 發表
請問有冇人用過嚟兩部機?邊部好用啲?選擇困難症
我之前又係呢2部煩緊買邊部,之後係youtube見到有人分享比較呢2部同yamen, 最後我買左tripollar, 你可以去search下

大宅

引用:Quote:原帖由 凱琳 於 15-11-11 發表請問有

原帖由 Peppers13 於 15-11-11 發表
我之前又係呢2部煩緊買邊部,之後係youtube見到有人分享比較呢2部同yamen, 最後我買左tripollar, 你可以去s ...
請問你用左幾耐?有效果嗎?

大宅

引用:Quote:原帖由+Peppers13+於+15-11-11+發表

請問你用左幾耐?有效果嗎?
我用左3次咋,我主要係想改善虎紋,但仲未見到效果

大宅

http://www.lisabelbeauty.ml/我見嚟個網站有齊嚟兩部機賣,價錢仲好平!唔知有冇人係嚟度買過嘢?

大宅

引用:Quote:原帖由 凱琳 於 15-11-11 發表請問有

我之前又係呢2部煩緊買邊部,之後係youtube見到有人分享比較呢2部同yamen, 最後我買左tripollar, 你可以去s ...
其實你點樣決定買tripollar stop嘅?

大宅

引用:Quote:原帖由+Peppers13+於+15-11-11+發表

其實你點樣決定買tripollar stop嘅?
因為我想改善虎紋,newa個頭太大,長方形咁好難碌到果個位,相反tripollar個頭細d正方形咁可以打圈碌虎紋

男爵府

最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

引用:http://www.lisabelbeauty.ml/我見嚟個網站

http://www.lisabelbeauty.ml/我見嚟個網站有齊嚟兩部機賣,價錢仲好平!唔知有冇人係嚟度買過嘢?

...
我都有留意喱個網站,我想買tripollar,但唔知信唔信得過

男爵府

我有tripollar只用左幾次咋,太懶所以想賣。

大宅

引用:Quote:原帖由 凱琳 於 15-11-11 發表http:/

原帖由 hystericbape 於 15-11-11 發表
我都有留意喱個網站,我想買tripollar,但唔知信唔信得過
佢fb都有專頁,我有問過佢話係香港代理,係正貨。佢仲話newa勁過tripollar

大宅

引用:我有tripollar只用左幾次咋,太懶所以想賣

原帖由 BRITTANY1 於 15-11-11 發表
我有tripollar只用左幾次咋,太懶所以想賣。
想問你部買左幾耐?你覺得有效嗎?

大宅

引用:Quote:原帖由 凱琳 於 15-11-11 發表其實你

因為我想改善虎紋,newa個頭太大,長方形咁好難碌到果個位,相反tripollar個頭細d正方形咁可以打圈碌虎紋

...
請問你係邊買?買幾錢?

男爵府

最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+hystericbape+於+15-11-11+發

佢fb都有專頁,我有問過佢話係香港代理,係正貨。佢仲話newa勁過tripollar
我覺得newa個頭太大,有d位未必做到

大宅

引用:Quote:原帖由 凱琳 於 15-11-11 發表佢fb都

原帖由 hystericbape 於 15-11-11 發表
我覺得newa個頭太大,有d位未必做到
所以你都係買tripollar stop?

大宅

但係我見過之前有人用過tripollar話冇乜效,所以我一直未敢買

大宅

請問你係邊買?買幾錢?
我fitboxx買,$2988,咁貴我覺得係鋪頭買好d,我買時佢拆比我check, 個火牛的燈閃左一下佢都立即拆第二部比我

大宅

引用:但係我見過之前有人用過tripollar話冇乜效

但係我見過之前有人用過tripollar話冇乜效,所以我一直未敢買
其實我覺得有恆心做,吾會一d效都冇既,我睇外國的forum, d人話要keep住一星期做2-3次,要6-8星期d效果先出

子爵府

好媽媽勳章

我買左NEWA, 主力想去額紋. 剛用左3次, 額紋未有咩改變, 但塊面就出奇地好左, 本身面上有洞, 碌左3次淺左(左面直頭唔覺眼). 唔知係咪面有肉, 碌得貼D所以效果好D.

大宅

引用:我買左NEWA, 主力想去額紋. 剛用左3次, 額

原帖由 阿早! 於 15-11-12 發表
我買左NEWA, 主力想去額紋. 剛用左3次, 額紋未有咩改變, 但塊面就出奇地好左, 本身面上有洞, 碌左3次淺左( ...
請問你買幾錢?係邊買?你話塊面有肉,但就額紋?你啲額紋係表情紋定唔做表情都有?

首頁
12345...10

尾頁

跳至