懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

我約了明天去威院做OSCAR,
如何8號風球, 是否會取消booking?

另外, 做完OSCAR要等兩個鐘頭才有report,
呢兩個鐘頭可以去邊?
如果去新城市廣場, 可以搭乜野車?

謝謝!

大宅

我捻應該會cancel
去新城市廣場, 可以搭80K & 89X

原文章由 冬甩 於 08-8-6 00:25 發表
我約了明天去威院做OSCAR,
如何8號風球, 是否會取消booking?

另外, 做完OSCAR要等兩個鐘頭才有report,
呢兩個鐘頭可以去邊?
如果去新城市廣場, 可以搭乜野車?

謝謝! ...

大宅

好媽媽勳章

Thanks, evachau50!

真係好唔想cancel, 已經等左好耐至等到呢一日, 如果cancel左, 都唔知book唔book得番, 威院d booking實在好滿呀! 希望明天打唔成風啦!!!

大宅

其實唔在醫院等report都ok la,可以叫姑娘打比你話你知結果就ok,張紙佢會寄返比你的

別墅

回覆 #1 冬甩 的文章

我都係威院生呀...!!
但你依家有咗幾耐佢先叫你去做OSCAR呀?
因我無經驗...知道有到依家 都唔係好耐...
所以咩都唔知...!!
你之前去威院 登記完之後...佢地大概幾耐之後先叫你再返去做檢查架?? thx^^

禁止訪問

大宅

我都係威院做OSCAR, 護士話只須一個鐘便有結果, 我真的只等了差不多一小時便知結果, 而果位護士亦好詳細咁同我講解份report , 有問題問佢, 佢都好樂意同詳細咁解答架

首頁

尾頁

跳至