跳至

首頁

尾頁

大宅

日期 :
8月10日 (星期日)

時間 :1230-1700

地點 :
Pom Café 3樓 (旺角彌敦道580號恆隆大廈 - 潮流特區對面)

當日程序表

時間事項    
1200-1230工作人員到場準備   
1230-1300參加者開始到場登記及入座

- 座位必須按我們所編排 table no.而座

- 派發 label, 禮物包, 投票表格

- 向工作人員報名參加 [最正斗造型BB選舉]

1300-1500MC致歡迎辭

開始用餐及各家庭互相交流

- 與Disney-Micky&Minnie 影相 (留意MC所指示的次序)

- 投票 [最似爸媽餅印BB選舉] 及 [最甜美笑容BB選舉]
1500-1530分組合照及切蛋糕 (留意MC所指示的次序) 
1530-1600已報名參加 [最正斗造型BB選舉]的BB出來進行拉票
 遞交投票表格給工作人員點票  
1600-1700幸運大抽獎

頒發禮物給各得獎者

活動完結    

溫馨提示 :

1) 煩請各參加者盡量勿帶bb車,因為地方有限,如真的有需要帶,到場後亦需關上放在BB車區 ;

2) 因是次活動的大廈位於3/F,而電梯一上就到4/F, 所以需要各參加者於4/F出LIFT後行樓梯落返3/F Reception報到(Rece會告知閣下需做的事), 各位抱住BB記得小心慢行呀!!!

3) 因Disney的照片會當日即場派發, 請各參加者如有事需提早離場, 煩請通知工作人員再作安排

[ 本文章最後由 markluk 於 08-8-7 15:48 編輯 ]

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

"座位必須按我們所編排 table no.而座" 咁咪冇得同朋友仔一齊坐囉?!

男爵府

認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 醒目開學勳章

好緊張啊

禁止訪問

醒目開學勳章

男爵府

原文章由 EthanSon 於 08-8-6 09:49 發表
"座位必須按我們所編排 table no.而座" 咁咪冇得同朋友仔一齊坐囉?!

因為避免大家會有等位及混亂情況出現,所以需按table no.而座!
個個都是朋友仔呢亦可趁這機會認識更多唔同的新朋友仔~唔使喊喎...gathering完左咪同返朋友去街街囉~^v^~

男爵府

原文章由 jennyliu 於 08-8-6 17:21 發表

因為避免大家會有等位及混亂情況出現,所以需按table no.而座!
個個都是朋友仔呢亦可趁這機會認識更多唔同的新朋友仔~唔使喊喎...gathering完左咪同返朋友去街街囉~^v^~ ...

其實咁樣既編排都岩既....廢事到時混亂呀嘛~

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

都有道理嘅...

好期待呀...好彩個風係尋日打...希望唔好落雨啦.

男爵府

原文章由 EthanSon 於 08-8-7 12:59 發表
都有道理嘅...

好期待呀...好彩個風係尋日打...希望唔好落雨啦.

落雨就麻煩喇.....好狼狽

複式洋房

天文台話星期日「大致多雲,有幾陣驟雨」。應該會好天排。
難得出旺角,仲諗住去完party去行街喎。

男爵府

期待期待...同大家見面

座位表請按http://docs.google.com/Doc?id=dfpnjtrg_10cfvnqcf5&invite=fdhjbfp

及因是次場地座位有限,己盡力編到最好,但亦可以需要大家坐得親密一d。

男爵府

原文章由 jennyliu 於 08-8-7 23:05 發表
期待期待...同大家見面

座位表請按http://docs.google.com/Doc?id=dfpnjtrg_10cfvnqcf5&invite=fdhjbfp

及因是次場地座位有限,己盡力編到最好,但亦可以需要大家坐得親密一d。 ...

其實坐邊都無所謂啦...最緊要到時開心就得嚕....同埋又可以同其他媽媽交流下~

複式洋房

E!我坐大檯,咁咪可以識到很多朋友囉!
攪個party已經唔簡單,仲要幫我地編埋坐位,真係辛苦晒。

大宅

好期待呀!!!!仲有2日!!
[size=x-large]一個幸福的家,就因為Bubu and Loklok~

大宅

明天就是啦

男爵府

複式洋房

好野,終於都等到啦。 阿仔今晚好早瞓,唔通知道聽日有得玩,所以養足精神。

大宅

哈哈, 阿哥好開心話有d興奮, 仲自己整左d banner話聽日要貼響牆上, 希望大家批准同埋唔好介意佢d手工藝
佢仲話自己要做小幫手, 寫埋個阿牌俾自己喇..

別墅

原文章由 at_22g 於 08-8-9 23:06 發表
好野,終於都等到啦。 阿仔今晚好早瞓,唔通知道聽日有得玩,所以養足精神。

我都係坐table 11, 明天見啦 ^^

別墅

好緊張, 好興奮呀

複式洋房

好快見咯!

首頁

尾頁

跳至