自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:廸廸加價,而且銀咭CUT埋特選星期六日

打咗電話去問了,11月10號前申請銀卡或續會,依然享有特選週末,如果想查詢返舊月曆,可去迪士尼網站,登入會員專區,再噤我的檔案,就睇得返有特選週末嘅舊年曆

我叫亞貓,唔好以為我個名好求其,因為我原是流浪貓一隻,起初未諗到名時,個個都叫我"亞貓",之後就算同我改左名我都唔識應 :mrgreen: ,所以最後大家都叫返我做"亞貓"。

大宅

畀面勳章

引用:完全為賺錢的一個樂園

原帖由 小羊羊迎迎媽咪 於 15-11-13 發表
完全為賺錢的一個樂園
做生意當然為赚錢,打工既又要求年年加薪

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

仲想等囡囡識行買添

愛 我 就 別 傷 害 我

複式洋房

翡翠宮

今年唔續會了

大宅

引用:係11月12日前銀咭續會或者新咭,都仲有特選

原帖由 connie160878 於 15-11-13 發表
係11月12日前銀咭續會或者新咭,都仲有特選週未,迪士尼分左2張證,11月12日前既,就照用番城堡,而之後既 ...
好衰呀,11月12日後續會少咁多著數,陰陰濕濕又無通知,明明慶祝十週年,點知cut晒優惠,嬲嬲地唔續啦

男爵府

我張咭12月先到期,原本可能會續,但依家冇哂D星期六日,真係要諗諗

男爵府

其實比唔比85折都係其次,如果早D通知幾月幾日前續仲可跟舊月曆咁可能會續

taiyeung    發表於 15-11-15 10:53

男爵府

我本身張銀咭出年6月到期,今日一家入去加錢升金咭,講真就算有銀咭特選週末都超多人,我c6張銀咭除左整果日之外就冇真正用過,我後悔整金咭整得太遲今日去冇乜人超正

男爵府

引用:我本身張銀咭出年6月到期,今日一家入去加

原帖由 yuki0120 於 15-11-14 發表
我本身張銀咭出年6月到期,今日一家入去加錢升金咭,講真就算有銀咭特選週末都超多人,我c6張銀咭除左整果 ...
續左幾錢?咁你咪即是升左做金卡去到17年6月?

男爵府

引用:Quote:原帖由 yuki0120 於 15-11-14 發表我

原帖由 ahyee322 於 15-11-15 發表
續左幾錢?咁你咪即是升左做金卡去到17年6月?
加900,到期日依舊係16年6月

大宅

引用:Quote:原帖由+ahyee322+於+15-11-15+發表續

原帖由 yuki0120 於 15-11-15 發表
加900,到期日依舊係16年6月
用全年upgrade金卡價繼左7個月,似乎唔係咁抵,唯有去多幾次weekend抵翻

男爵府

引用:Quote:原帖由 yuki0120 於 15-11-15 發表加

原帖由 taiyeung 於 15-11-15 發表
用全年upgrade金卡價繼左7個月,似乎唔係咁抵,唯有去多幾次weekend抵翻

...
兩睇啦,如果金咭會入多幾次已經回本,就算得7個月咁我都係加$900啫,聖誕檔期剩係得4日唔入得已經抵。重點係唔洗點排隊已經慳左好多時間,我尋日影10週年既怖景排左10分鐘左右

伯爵府

引用:我想問下,如果今個聖誕節去旅行社買2日飛

原帖由 yuki09 於 15-11-13 發表
我想問下,如果今個聖誕節去旅行社買2日飛入去然後升級,甘張2日飛計新價定計返舊價升級?
...
旅行社有新舊兩個價,有乜價買就計邊個價

伯爵府

引用:我本身張銀咭出年6月到期,今日一家入去加

原帖由 yuki0120 於 15-11-14 發表
我本身張銀咭出年6月到期,今日一家入去加錢升金咭,講真就算有銀咭特選週末都超多人,我c6張銀咭除左整果 ...
請問你係用銀卡在星期六入去upgrade金卡嗎?

男爵府

引用:Quote:原帖由 yuki0120 於 15-11-14 發表我

原帖由 be 於 15-11-15 發表
請問你係用銀卡在星期六入去upgrade金卡嗎?
係呀,喺門口整左先入

伯爵府

引用:Quote:原帖由 be 於 15-11-15 發表請問你係

原帖由 yuki0120 於 15-11-15 發表
係呀,喺門口整左先入
thx

大宅

引用:之前join左的仲有特選星期六/日,變相少左

原帖由 Punmak 於 15-11-12 發表
之前join左的仲有特選星期六/日,
變相少左人。
反而銀咭續會就冇得星期六/日入園冇咁抵了
我10月尾續會果陣佢派果張月曆2016年都仲有特選六日架?而家cut 左?咁之前月曆果d六日仲入唔入得?

男爵府

引用:Quote:原帖由 Punmak 於 15-11-12 發表之前

原帖由 fatangel1108 於 15-11-16 發表
我10月尾續會果陣佢派果張月曆2016年都仲有特選六日架?而家cut 左?咁之前月曆果d六日仲入唔入得?

...
入得

大宅

你當每日張咭降一級就是了,其實可以全面取消金銀咭更好,可以減少入場人次尤其購物折扣

首頁

尾頁

跳至