自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

其實我唔係好明, 點解咁多女人, 唔肯腳踏實地, 一次錯有埋小朋友, 點解重要又再錯, 識埋D賤人做同居男人, 攪到自己親生骨肉遭受虐待??
叫自己個女去做妓女, 同人發生關係, 任意俾個男人去非禮自己個女, 甚至係台灣, 有11個月大BB, 嘔打虐待, 殺害, 置身事外, 究竟呢D女人係咪要為有報應??? 所謂虎毒不吃兒, 而家呢D人比起禽獸更不如 !!!!!!
世界係有因果, 你見人地父親節母親節, 人家開心團圓, 係父母們既努力, 才有晚年安樂, 呢D女人, 只放任自己, 傷害兒女, 將來街邊執紙皮就有份!!!!!

la_source    發表於 15-11-12 17:11

子爵府

回覆:點解D女人, 成日都有同居男友,跟住又虐待D小朋友

根本喱d 女人腦荀都未生埋,就俾人搞大個肚,唔會有盡父母責任,佢可能當仔女係寵物咁。

大宅

回覆:Wishhavebb 的帖子

物以類聚

珍珠宮

引用:其實我唔係好明, 點解咁多女人, 唔肯腳踏實

原帖由 Wishhavebb 於 15-11-12 發表
其實我唔係好明, 點解咁多女人, 唔肯腳踏實地, 一次錯有埋小朋友, 點解重要又再錯, 識埋D賤人做同居男人, ...
禽獸係為生存而出手
人類係為欲念而出手

萬物皆空,因果不空

男爵府

冇男人會死咩,自己親生仔女都傷害冇人性!

子爵府

回覆:Wishhavebb 的帖子

性格决定命運
性格吾改 一生都只會遇上垃圾。

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:其實我唔係好明,+點解咁多女人,+唔肯腳踏實

其實我唔係好明, 點解咁多女人, 唔肯腳踏實地, 一次錯有埋小朋友, 點解重要又再錯, 識埋D賤人做同居男人, ...
係!小心收尾個幾年,若然未報,時晨未到!

樓主,我都同樣有你嘅疑問㗎!

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:冇男人會死咩,自己親生仔女都傷害冇人性!

原帖由 man6838 於 15-11-12 發表
冇男人會死咩,自己親生仔女都傷害冇人性!
真係有女人無男人會死架!
搵唔到錢既女人就只能出賣尊嚴。

男爵府

我好憎呢D新聞, 睇親都好火滾!!!!!!!

如果可以, 呢D人要拎去絕育!!!!!!!!!!

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

大宅

性格決定命運

珍珠宮

Love and Kindness are never wasted.

男爵府

呢d唔可以用\'人\'形容佢,呢d女人渣只顧自己享樂,唔理仔女感受生死,根本就係自私,冇男人會死咁,真係希望佢哋有報應~~

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:其實我唔係好明, 點解咁多女人, 唔肯腳踏實

為仔死,為仔亡,一個字,姣

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

睇親呢啲新聞都好火

仔女自己無得揀離開,只可默默承受,真係唔明點解要咁對小朋友

首頁

尾頁

跳至