想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

照左輸卵管了,過程好快同唔痛,係有少少肚谷唔舒服,影完相走都無事,係隔左2個鐘開始好m痛,痛到標冷汗同暈,之後整個下午個肚都keep住m痛咁,左右兩邊特別痛,係咪訓返覺就無事架?定係要痛幾日

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

有冇打返去醫務所問下原因?
同埋醫生有冇同你講照完之後會有呢D反應架?

大宅

引用:有冇打返去醫務所問下原因

原帖由 la_source 於 15-11-13 發表
有冇打返去醫務所問下原因?
同埋醫生有冇同你講照完之後會有呢D反應架?
有呀, 姑娘話叫我食止痛藥,佢只係話照完會有d痛咁囉,不過我覺得都算幾痛,好似嚴重m痛咁

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

mrsw 發表於 15-11-13 17:51
有呀, 姑娘話叫我食止痛藥,佢只係話照完會有d痛咁囉,不過我覺得都算幾痛,好似嚴重m痛咁

...
食完止痛藥都係咁呀?
定更加嚴重

別墅

引用:Quote:原帖由 la_source 於 15-11-13 發表

原帖由 mrsw 於 15-11-13 發表

...
我照完,照時小小谷m, 唔辛苦,之後個個星期都無痛,你照前有無食抗生素或止痛藥?

別墅

引用:照左輸卵管了,過程好快同唔痛,係有少少肚

照左輸卵管了,過程好快同唔痛,係有少少肚谷唔舒服,影完相走都無事,係隔左2個鐘開始好m痛,痛到標冷汗同 ...
上次姑娘有俾抗生素同埋止痛藥畀我,照完係有三至四日個肚唔舒服,左右兩邊肚谷谷。如果你覺得情況越嚟越差,可能你要問醫生

大宅

引用:Quote:原帖由 mrsw 於 15-11-13 發表有呀,

原帖由 happyforever15 於 15-11-13 發表
我照完,照時小小谷m, 唔辛苦,之後個個星期都無痛,你照前有無食抗生素或止痛藥?

...
我照之前無食止痛藥,係照左之後先食,同埋晚飯後食抗生素

大宅

引用:Quote:mrsw 發表於 15-11-13 17:51 有呀,

食完止痛藥都係咁呀?
定更加嚴重
我感覺食唔食作用好似唔大咁,可能聽日仲係好痛就睇醫生了。
估唔到係照完先痛

琥珀宮

引用:Quote:原帖由+la_source+於+15-11-13+發表

我感覺食唔食作用好似唔大咁,可能聽日仲係好痛就睇醫生了。
估唔到係照完先痛
要啦,保重呀⋯⋯

大宅

引用:Quote:原帖由 mrsw 於 15-11-13 發表我感覺

要啦,保重呀⋯⋯
Thanks

侯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章

我o個時照完係下晝有D抽痛。。到夜晚都無晒事喇~

姑娘話照完o個2-3日最緊要留意有無發燒,肚痛同陰道有無臭味。。
有就睇醫生!

所以你如果仲好痛。。快D睇醫生喇~~

首頁

尾頁

跳至