自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

本來bb 聽日有兩個interview, 但他今日突然病左 依家可能聽日去唔到, 點算好
不過健康要緊

題外話, 之前有人話報10間學校係怪獸, 但其實好多野預料不到, 撞期, bb 病左去唔到, 去到又可能失準, 最後可能得1, 2個offer 甚至無offer

老實說我報左不算少學校, 最後無撞期可以去的其實得幾間, 依家bb 病左去唔到又少兩個機會, 見左的又唔一定收,真係想喊

公爵府

引用:本來bb 聽日有兩個interview, 但他今日突然

原帖由 mamahahaha 於 15-11-13 發表
本來bb 聽日有兩個interview, 但他今日突然病左 依家可能聽日去唔到, 點算好
不過健康要 ...
上天自會給BB最適合的安排,
好好照顧BB

你可以更新記錄, 讓好友們知道你在做什麼...

侯爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+mamahahaha+於+15-11-13+發表

原帖由 Mrs.Luckycat 於 15-11-13 發表
上天自會給BB最適合的安排,
好好照顧BB

伯爵府

回覆:聽日 interview 今日病了

一樣呀!打完歲半針,病足咁耐,3次發高燒,明天去唔到interview,send 8間,得明天果間叫in ,好在臨時早2星期send 多4間咋

水晶宮

引用:本來bb+聽日有兩個interview,+但他今日突然

原帖由 mamahahaha 於 15-11-13 發表
不過健康要 ...
今日睇醫生未?如果未或者明天睇醫生留定醫生紙,明天打俾學校,有d學校可以改期,另祝你BB早日康復!

伯爵府

好媽媽勳章 陪月勳章

明白的,好似我仔咁,今年報4間k1, 兩間撞時間,仲要我咁岩入院生仔,爸爸帶佢去,完全唔出聲(如果我帶會好d),頭兩間都未warm up..... 今日in最後一間先肯開吓聲,激死

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

子爵府

細女都係見 k1

上星期日開始有鼻水;好番都成個星期唔番學,怕佢又中招。。。

加油!

伯爵府

我女女上星期四發燒,星期五休息,星期六狀態好好,定D黎。

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

今時今日,報十間唔算怪獸,in十間先算

男爵府

希望你小朋友快點好返。

同我好明要報咁多間既原因。依兩年經歷過。身邊人部分人吾會明架。

侯爵府

報左唔代表可以去到in

所以報多幾間實在係必要

大宅

回覆:mamahahaha 的帖子

報十間八間平常事啦!都係諗住有校收便安心,小朋友情緒好难講,环境又陌生,老师又陌生,撞正午睡時又扭一餐。

首頁

尾頁

跳至