自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

張梳化床送左黎,用左一星期左右, 即爛, 凸左3口釘出黎, 整到小朋友隻腳流血, 打去投訴又無人理, 佢地公司話無得退款, 只可維修, 好嬲, 最嬲係整到呀仔流血, 原本都好聲好氣同佢地傾, 點知一推再推, 唔覆人, 可以點做?

[ 本文章最後由 kk32 於 08-8-7 19:44 編輯 ]

大宅

去一周刊.蘋果投訴....要影相

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

唉~我幫襯過一次..以後都唔會再幫襯..lee間野d服務同貨品質素都幾差劣

珍珠宮

畀面勳章

水晶宮

熱血金章

我上個禮拜先係佢地果度買左張金美夢床肉,
我諗應該無事啩

大宅

成個星期有多都唔覆人, 根本d梳化佢地比大陸做, 有咩事就搵佢地覆我, 拖左咁耐, 係要令人地受傷先安樂o既, 一d都唔符合安全標準, 永遠打去都話office manager, shop manager 放左工, 唔知係咪要車埋佢張梳化直接上佢官塘個office搵話事人呢?

子爵府

我張 sofa 都係佢地度買. 用左年半都重 ok, 撞岩品質好既都算平既

但係佢地出左名有事就好難退貨, 態度惡劣:;pppp:

男爵府

原文章由 kk32 於 08-8-7 19:35 發表
張梳化床送左黎,用左一星期左右, 即爛, 凸左3口釘出黎, 整到小朋友隻腳流血, 打去投訴又無人理, 佢地公司話無得退款, 只可維修, 好嬲, 最嬲係整到呀仔流血, 原本都好聲好氣同佢地傾, 點知一推再推, 唔覆人, 可以點做 ...

去消費者委員會果度告佢地

大宅

打電話去再唔覆,就叫東x同蘋xd記者訪問佢地,邊隻sofa有咁好既質量,跟住影哂相再去消委會投訴

原文章由 kk32 於 08-8-7 21:05 發表
成個星期有多都唔覆人, 根本d梳化佢地比大陸做, 有咩事就搵佢地覆我, 拖左咁耐, 係要令人地受傷先安樂o既, 一d都唔符合安全標準, 永遠打去都話office manager, shop manager 放左工, 唔知係咪要車埋佢張梳化直接上佢 ...

複式洋房

啱啱想換梳發,看來不會考慮直燒中心

珍珠宮

直燒中心買D即時可以拎走的小家電及家俱都好OK的~

因為我係果度買左3個書櫃, 59.9一個, 有4格, 用左2年, 放滿晒書, 而家彎都冇彎下~
所以覺得呢樣勁抵!!

另外都有買過DVD機, 可以用到年零2年架~~

不過大家私就唔敢係果度買啦~~ 聽過太多BK媽咪的不幸遭遇~

樓主你試下搵生果報, 西方報, 月亮報果D啦~ 用左一星期就有釘, 仲整到有人受傷, 真係記者最愛呀!
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

伯爵府

原文章由 kk32 於 08-8-7 19:35 發表
張梳化床送左黎,用左一星期左右, 即爛, 凸左3口釘出黎, 整到小朋友隻腳流血, 打去投訴又無人理, 佢地公司話無得退款, 只可維修, 好嬲, 最嬲係整到呀仔流血, 原本都好聲好氣同佢地傾, 點知一推再推, 唔覆人, 可以點做 ...

same same, 但我地個張用左一年,有釘吉人え外仲會甩皮,離晒大普

大宅

d梳化係平,但好睇唔好坐
http://www.baby-kingdom.com/index.php?uid-144212-action-spacelist-type-blog

為健康請不要再吃大量農藥的大陸菜

禁止訪問

男爵府

我上次都o係佢度買左張梳化..只係落左訂..點知佢地一拖再拖個送貨日期..最後嘈到佢地肯退訂..先咁好彩唔洗要佢地張梳化乍..
我覺得你打電話同佢地傾係冇咩用架..最好都係去番門市拎埋張單..同佢地講..唔好怕比其他人見到你嘈..佢地先會怕醜事傳千里

大宅

回覆 #14 KITKITDaddy 的文章

呢個post係我買完先search到, 到送貨黎屋企, 諗住無穿無爛, 應該ok啦, 點知1星期就出事, 因為屋企有小朋友, 整到我唔敢行開太耐, 怕亞b坐 係爛果個位, 點知尋日8號波, 亞b係廳睇電視就出事.

紙皮梳化d相 同亞b 隻痛腳已經影左相, 等埋聽日佢地點回覆先行動.

男爵府

我公司早前買左2張sofa, 等左3個禮拜先送黎,
點知其中一張底部刮爛哂,
初頭要佢地換貨唔肯, 係都搵個師父黎睇下先,
又等一個禮拜師父先黎,
睇完先至話肯換, 又要等多一個禮拜!
真係以後都唔會貪平買佢d野!
仲有, 佢地d貨o係大陸做, 所以打親去都係大陸人聽電話, 鄉音好難聽, 而且電話成日窒下窒下,
真係打電話都打到好鬼慶!

男爵府

係啊..佢地hotline係飛左上大陸架..同佢地講佢地又唔明..最後我都係去門市好過

複式洋房

正所謂"平嘢無好, 好嘢無平" 我都係受害者, 曾經貪平買過mp3 同數碼相機, 但係命仔都唔係好長, 用無耐就壞鬼咗. 唔信邪, 上年再去買張梳化用到宜家不過已經甩皮又甩骨.
如果鍾意周不時換款, 呢間嘢就滿足到你啦!

記住 : 每天都要將不開心事忘記!

大宅

你影相和如果仔仔傷口深睇過醫生記得攞單,可以要求賠償和要求退貨,你最好白紙黑字寫一封信比佢重要掛號,寫明如果幾多天唔覆你會向銷委會、報紙、雜誌和會考量交比律師處理,通常佢會怕攪大件事,佢會同你聯絡。

首頁

尾頁

跳至