美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

似乎冇咩人提,有咩產品好用呢?

子爵府

回覆:大姑娘 的帖子

Body care好用⋯

男爵府

回覆:Clarins

朋友話搽面啲油好用,秋冬必備,我心思思想試

伯爵府

大姑娘 發表於 15-11-14 22:49
toner, 油,磨砂。

大宅

引用:似乎冇咩人提,有咩產品好用呢?

原帖由 大姑娘 於 15-11-14 發表
Double serum 非常好用!已經用左好多瓶

珍珠宮

佢有好多條 lines 邊條好用的。 係sogo 都冇人買佢既! ba人係咁派DM.

子爵府

引用:佢有好多條+lines+邊條好用的。+係sogo+都

原帖由 大姑娘 於 15-11-15 發表
佢有好多條 lines 邊條好用的。 係sogo 都冇人買佢既! ba人係咁派DM.
我都係尖沙咀sogo見到同樣情況不過講真,佢今年set裝又無平到,得少少sample,又唔會額外送sample仔比人試我本身都想買 但都係去返水貨鋪買算 平一大截又唔使睇人面色

男爵府

有咩好用?要保濕防皺

男爵府

引用:Quote:原帖由+大姑娘+於+15-11-15+發表佢有

原帖由 愛美的媽媽 於 15-11-15 發表
我都係尖沙咀sogo見到同樣情況不過講真,佢今年set裝又無平到,得少少sample,又唔會額外送sample仔 ...
水貨鋪即係?sasa?我前幾日去,完全無人理我囉,掛住理大陸客等左好耐先有人理我

侯爵府

Body products非常好, Extra-firming body lotion回購多次, Toning body lotion, Silk smooth body lotion/cream都非常好!

侯爵府

引用:佢有好多條 lines 邊條好用的。 係sogo 都

原帖由 大姑娘 於 15-11-15 發表
我啱啱開始試用clarins少部分產品,响店舖睇過 X\'mas set,去到sogo見sogo d set裝嘅配搭唔啱我用,反而X\'mas set入面嘅配搭,全部都係啱我年齡同膚質用嘅,而且佢成set計係比X\'mas set平大約10%,但除開唔啱用嘅產品,實際仲貴咗。但如果買X\'mas set我洗鬼响sogo買,前世未拎過咩?落番去開嘅店舖買,仲可以攞埋商場推廣嘅禮品,而且個ba送咗勁多sample

侯爵府

引用:Quote:原帖由 大姑娘 於 15-11-15 發表佢有

原帖由 SmileFoReVeR 於 15-11-15 發表
我啱啱開始試用clarins少部分產品,响店舖睇過 X'mas set,去到sogo見sogo d set裝嘅配搭唔啱我用,反而X ...
X\\\'mas set=Christmas 唔知點解彈多個\\符號

大宅

引用:Quote:原帖由 大姑娘 於 15-11-14 發表似乎

原帖由 HITOMI 於 15-11-15 發表
Double serum 非常好用!已經用左好多瓶
真的好用

翡翠宮

如果為開澳洲/英美旅行,買clarins 抵 又多set 又多野送。
我幾鍾意佢skincare. 佢支洗面奶我鍾意用來落妝,仲有橙色支洗面。facial oil 都好,藍色同橙色face cream 平平地都唔錯。
我反而少聽人講佢化妝品,但其實佢唇彩,粉底液同支遮瑕都好好用

子爵府

引用:Quote:原帖由+大姑娘+於+15-11-15+發表佢有

原帖由 SmileFoReVeR 於 15-11-15 發表
我啱啱開始試用clarins少部分產品,响店舖睇過 X'mas set,去到sogo見sogo d set裝嘅配搭唔啱我用,反而X ...
邊間分店態度比較好啊?我去過德福但好麻麻,我諗住只買一set X mas set但驚比人黑面

民房

想試Double serum

子爵府

我淨係大肚時會用佢啲body products。
Double Serum都用過,都ok嘅。

大宅

防曬隔離霜白色同粉紅色都好用!

珍珠宮

引用:防曬隔離霜白色同粉紅色都好用!

原帖由 cocoli1026 於 15-11-15 發表
防曬隔離霜白色同粉紅色都好用!
笠嗎?

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

用緊double serum,ok好用!
I 大蚊豬   

首頁

尾頁

跳至