在職全職

跳至

首頁
45678...63

尾頁

公爵府

畀面勳章

原文章由 小小靖 於 08-8-9 18:34 發表

萱萱用緊english time架~~~
唔洗5萬幾,同埋佢個d係日常生活用到架,好似月份呀,numbers,computer,colour個d~~

係咩? 係咪你咁耐之前買...已經加晒價呀? 但係o個個mami話...english time教o個d forest, 馬戲團.....咁樣喎~~
係呢, 咁萱萱識唔識講番d英文出黎呀?

公爵府

畀面勳章

原文章由 小小靖 於 08-8-9 18:36 發表

我屋企都有noddy既碟,係萱爸d同事燒比萱萱~~~

係noddy english world 定係sing along o個d呀?

珍珠宮

原文章由 callyclaire 於 08-8-9 18:37 發表

係咩? 係咪你咁耐之前買...已經加晒價呀? 但係o個個mami話...english time教o個d forest, 馬戲團.....咁樣喎~~
係呢, 咁萱萱識唔識講番d英文出黎呀?

我係萱萱一出世無耐就買囉,可能個個媽咪買晒FULL SET咁未貴D囉,我買個套3萬幾~~
係呀,佢係有教FOREST,馬戲團呢D,不過唔可以講唔係日常用到喎,因為你返學都係會學呢D架啦,咁呢D都係要識架麻 ,但佢都有D係日常生活用到,我覺得佢好過DISNEY啦~~
佢講到一DD架咋,好似教佢NUMBER個D佢就可以講到,有D深D既就未講到住~

珍珠宮

原文章由 callyclaire 於 08-8-9 18:38 發表

係noddy english world 定係sing along o個d呀?

好似係SING ALONG掛,因為萱萱唔係太鐘意,所以睇左幾次咋

公爵府

畀面勳章

原文章由 小小靖 於 08-8-9 18:43 發表

好似係SING ALONG掛,因為萱萱唔係太鐘意,所以睇左幾次咋

咁佢同sing along又好唔同...我自己都有買sing along...

珍珠宮

原文章由 callyclaire 於 08-8-9 18:55 發表

咁佢同sing along又好唔同...我自己都有買sing along...

其實我唔知個隻係咩黎,只係有時教字,教完字就有歌咁囉~

公爵府

畀面勳章

原文章由 小小靖 於 08-8-9 18:42 發表

我係萱萱一出世無耐就買囉,可能個個媽咪買晒FULL SET咁未貴D囉,我買個套3萬幾~~
係呀,佢係有教FOREST,馬戲團呢D,不過唔可以講唔係日常用到喎,因為你返學都係會學呢D架啦,咁呢D都係要識架麻 ,但佢都有D係日 ...

咩呀, english time 唔係disney 咩? 佢係world family架嘛...
我自己買, 都係諗住佢地2個可以一齊學..抵好多...同埋想茵茵講多d野...唔知係咪真係會有用呢~~ o個個sales話...細佬第時一定另過家姐喎, 因為早過家姐接觸呢d...唔知係咪真....

公爵府

畀面勳章

原文章由 小小靖 於 08-8-9 18:56 發表

其實我唔知個隻係咩黎,只係有時教字,教完字就有歌咁囉~

係呀, sing along都係教d英文字架~

珍珠宮

原文章由 callyclaire 於 08-8-9 18:56 發表

咩呀, english time 唔係disney 咩? 佢係world family架嘛...
我自己買, 都係諗住佢地2個可以一齊學..抵好多...同埋想茵茵講多d野...唔知係咪真係會有用呢~~ o個個sales話...細佬第時一定另過家姐喎, 因為早過家姐 ...

english time唔同disney架 world family係disney黎架~
我諗你話唔實用,係disney,我最初係想買disney,連單都出埋,但bk媽咪叫我睇埋english time既demo先,最後就揀左english time la~~
細佬就算唔係早接觸過茵茵,都應該學野快過茵茵,因為有家姐教佢,同佢玩麻,我見好多都係細既叻過大個個架

公爵府

畀面勳章

原文章由 小小靖 於 08-8-9 19:01 發表

english time唔同disney架 world family係disney黎架~
我諗你話唔實用,係disney,我最初係想買disney,連單都出埋,但bk媽咪叫我睇埋english time既demo先,最後就揀左english time la~~
細佬就算唔係 ...

下..係咩,...咁我真係搞錯喇~~ 我以為world family 出o個隻係english time~~~ 總之我係話...world family o個隻唔係好好囉~

珍珠宮

原文章由 callyclaire 於 08-8-9 19:03 發表

下..係咩,...咁我真係搞錯喇~~ 我以為world family 出o個隻係english time~~~ 總之我係話...world family o個隻唔係好好囉~

我個陣差d買左disney,好在有bk媽咪同我講叫我睇埋english time先

公爵府

畀面勳章

原文章由 小小靖 於 08-8-9 19:04 發表

我個陣差d買左disney,好在有bk媽咪同我講叫我睇埋english time先

咁english time係邊間公司出架?
你o個時有冇聽過noddy english world呀??

公爵府

畀面勳章

靖,

你覺得用左呢D教材之後....萱萱有冇好耐性左呀?? 佢會唔會好似茵茵咁, 成日搶D書自己揭呀??

大宅

原文章由 callyclaire 於 08-8-9 17:21 發表

angel,

我想問你好耐架喇, 你張大頭相O個2個係咪你2個寶貝呢?
但你細O個個唔係仔咩? 我成日就係諗...你細O個個係仔...咁大頭相O個個係咪你O個2個仔女呢.. ...

hee hee~ 我post唔到Baron(細仔)張相張出嚟, 大頭照係我同我個女嚟O家~ mouth:
2個寶貝~雅詠&灝泯

珍珠宮

原文章由 callyclaire 於 08-8-9 19:05 發表

咁english time係邊間公司出架?
你o個時有冇聽過noddy english world呀??

english time係time life出架~~~
個陣我好似無聽過noddy呀~

珍珠宮

原文章由 callyclaire 於 08-8-9 19:10 發表
靖,

你覺得用左呢D教材之後....萱萱有冇好耐性左呀?? 佢會唔會好似茵茵咁, 成日搶D書自己揭呀??

佢由最初唔會坐係度睇,到而家會留心video 講咩,都叫做耐性好左,起碼佢會睇~~
萱萱而家係屋企,成日拎佢d書出黎睇架,唔只係english time個d,仲有其他我買比佢d故仔事

男爵府

哈哈~~~都唔係好busy~~~
不過冇咩mood上黎咪唔上lo!!!
原文章由 jenniferbb 於 08-8-9 00:14 發表

嘩~~你去左邊呀,咁耐都唔見你,你好BUSY呢

公爵府

畀面勳章

原文章由 angelmak 於 08-8-9 19:48 發表

hee hee~ 我post唔到Baron(細仔)張相張出嚟, 大頭照係我同我個女嚟O家~ mouth:

下....乜你個樣咁細個架咋~~
我初初都有諗過係咪你同你大女..但係你大女又冇咁細個架~~

公爵府

畀面勳章

原文章由 小小靖 於 08-8-9 22:55 發表

english time係time life出架~~~
個陣我好似無聽過noddy呀~

唔知道呢2個有咩分別呢..我上網睇到..ENGLISH TIME好似冇NODDY咁多野囉~

男爵府

原文章由 callyclaire 於 08-8-10 00:44 發表

唔知道呢2個有咩分別呢..我上網睇到..ENGLISH TIME好似冇NODDY咁多野囉~

頭先你瞓左覺呀???
震你無反應?
我打算拎野去你到

首頁
45678...63

尾頁

跳至