自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

奶粉:
雪印細仔(香港版)...........$140

惠氏3號 400g...............$57(滿$400送貨)

卡洛塔尼900g..............$240
400g..............$110

美素佳兒3號900g...........$110(買6罐百佳送貨+送50蚊百佳coupon+成人奶粉800g)

尿片
Fitti中碼.....................$75

濕紙巾
Huggies 180片補充裝................$35

思詩樂乾棉140片.......................$25(買滿$30送多片sample)

其他
smartfish 28包裝....................$250一盒,$480二盒
但有$35一盒的7日裝買

karihome羊奶片(300粒)...........$80

kawai(綠+白+藍裝)....................$250,再送sample

網褲(4條裝).......................$30
產婦衛生巾10條裝..........,$25送網褲一條
生理沖洗bottle..................$35

nuk奶樽(3個裝)..............,$85
tommee tippee 肥奶樽(6個裝)...........$22

大致如此,如有錯漏,請其他媽咪更正或補充
但提醒各媽咪,真係唔好帶小朋友去!!

[ 本文章最後由 kittynleo 於 08-8-8 17:08 編輯 ]

大宅

好平呀~~~係行貨果隻雪印細仔定係思敏兒1呀?

原文章由 kittynleo 於 08-8-8 16:59 發表
奶粉:

惠氏3號 400g...............$57(滿$400送貨)

美素佳兒3號900g...........$110(買6罐百佳送貨+送 ...

大宅

下?好平呀?
咁我又唔係咁清楚,因我唔係食呢隻的,
或者你再問下其他媽咪

因我見佢又日本又香港,
都唔知咩打咩

子爵府

生理沖洗bottle..................$35

o尼2樣係o米都一定要買o家?? o甘係o米比出面平好多呀?? 有冇見到chuchu 奶瓶幾$個呀?~
係o米好多人呀? 我諗住放o左工去呀.. 用果本book 仔係o米真係有好多gifts o家?~~

原文章由 kittynleo 於 08-8-8 16:59 發表
奶粉:

美素佳兒3號900g...........$110(買6罐百佳送貨+送 ...

公爵府

畀面勳章

香港版應該係思敏兒1號, 算平啦, 藥房價都要$15x呀

原文章由 kittynleo 於 08-8-8 17:10 發表
下?好平呀?
咁我又唔係咁清楚,因我唔係食呢隻的,
或者你再問下其他媽咪

因我見佢又日本又香港,
都唔知咩打咩
歡迎參觀『文。穎之家』
文文小公主Corliss出生於28/9/2006, 重2.99kg, 31/12/2008重13.4kg, 高85cm
小穎小王子Wayne出生於01/11/2007, 重3.5kg, 27/2/2009重11.8kg, 高78m, 頭圍49cm

大宅

chu chu 同 n妮飄都冇擺

產婦衛生巾10條裝...萬0另一隻牌子$19.x,
我諗住+$5一條網褲都ok,所以先買

今年既gift....比往年少.....
你如果冇目標,都唔好去,真係好多人
因我今朝10點去,冇咩人,先有時間睇野,
但到左12點,莫講話睇,要行都難
所以你要好有目標咁行埋去你要買既counter到睇下個價

男爵府

回覆 #1 kittynleo 的文章

我見有chu chu賣喎~你係咪行到眼花呀~差不多8折...

子爵府

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 #1 kittynleo 的文章

我都加d:
奶粉:

美素佳兒3號900g...........$110(買6罐百佳送貨+送50蚊百佳coupon+成人奶粉800g)

re-on (應該好多野平, 好多人買):
beanstalk細仔......... $177

尿片
Fitti中碼.....................$75

jj soothing natural 滋潤乳液.........$50

濕紙巾
Huggies 180片補充裝................$35
jj 180片 3pack(唔平, 無買)...................$52 (藥房sell$16)

思詩樂乾棉140片.......................$25(買滿$30送多片sample)
cc樂濕棉..............$20
cc樂foam............$45

chuchu($600送貨)
洗衣粉 2 boxes.........$150
柔順劑 3bottles..........$150
洗奶瓶海棉刷.............$30

其他
smartfish 28包裝....................$250一盒,$480二盒
但有$35一盒的7日裝買

karihome羊奶片(300粒)...........$80

kawai(綠+白+藍裝)....................$250,再送sample

網褲(4條裝).......................$30

nuk奶樽(3個裝)..............,$85
nuk洗奶樽soap refill 750ml x2...........$82
tommee tippee 肥奶樽(6個裝)...........$22

philips blender...........$298
麵包超人學行車.............$801

大致如此,如有錯漏,請其他媽咪更正或補充
但提醒各媽咪,真係唔好帶小朋友去!!

ps::帶多d cash, 好多eps都唔收, 買到我老公同我銀包剩番幾十蚊.........

大宅

karihome羊奶片(200粒)...........$80
200粒唔係300粒

禁止訪問

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

尿片

請問幾多片呀>?thx

男爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章

我囡囡喝美素高3號900g,問過價錢係$130喎

你係咪同佢講價呀,佢無理我丫~~

仲有享氏果汁 $25/pack

奶粉:

[ 本文章最後由 LAN2007 於 08-8-8 19:22 編輯 ]
人生像演戲,又如像過山車。

男爵府

原文章由 chingching.168 於 08-8-8 18:55 發表
karihome羊奶片(200粒)...........$80
200粒唔係300粒

健怡坊做promotion,200粒$80,買3樽,送70粒一樽

大宅

奶粉:

唔該晒~~
我都想去行吓,但係個BB展得三日,又有咩辦法唔迫人?唉~~

男爵府

原文章由 wmpl 於 08-8-8 20:01 發表

唔該晒~~
我都想去行吓,但係個BB展得三日,又有咩辦法唔迫人?唉~~

藥房賣緊 $147...(雪印細仔(香港版)...........$140)

子爵府

好媽媽勳章

我覺得d野吾平,產婦衛生巾10條在藥房都是
$19,huggies濕紙巾$25左右,最好check
吓藥房的價錢先,吾好亂買。
我個小bb在27/11出世了 27/11 3.46kg 叫恩晞 Kristin ~恩晞豬的相薄~

大宅

原文章由 LAN2007 於 08-8-8 19:19 發表
我囡囡喝美素高3號900g,問過價錢係$130喎

你係咪同佢講價呀,佢無理我丫~~

仲有享氏果汁 $25/pack

我問佢架(因有朋友想買),佢話6罐平d
但我朋友話藥房買$9x咋!
計埋佢d優惠,都好貴....所以冇買
個sales同我計完,都要$10x

公爵府

親子王國15週年勳章

贈品少過去年好多,而且唔吸引。好多野較出面貴。我買了Nuk奶瓶清潔液、Nuk濕棉、幾個fisher-price玩具。

[ 本文章最後由 BBG1 於 08-8-8 22:34 編輯 ]

大宅

Combi 玩具 7折;
Honey BeBe 手印腳印DIY $200/盒

公爵府

認識瑞士牛牛第三回

想問下你地,,,佢地d贈品..
有d咩架 ??

首頁

尾頁

跳至