跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

比d心理準備各位媽咪,
因為我呀女出緊第2隻牙仔,
比之前第一次出牙辛苦, 難揍好多, 不過好在無發燒,
但係就成日喊, 見到佢咁辛苦, 自己又幫唔到, 好心痛,
當然個個bb唔同, 但係今次出牙仔真係揍到我好 "支力"
足足 " 樓 " 左成幾日, 成日食手指, 又用隻手指指住個咀仔, 用d好可憐ga眼光望住我, 抱又唔得, " 愛 " 又唔得, 連夜晚都 " 樓 ", 又成日痾poo poo, 總之難揍過出第一隻牙仔, 出第一隻牙仔, 佢都無咁辛苦,
唉, 呀女仲有好多牙仔未出, 咁我咪仲要辛苦&心痛好多次,

bb未出牙仔/出左第一隻牙仔ga媽咪辛苦你地lu.......

[ 本文章最後由 mr/ms@yuenBb 於 08-8-10 04:41 編輯 ]

男爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章

我都懷疑我個仔吽牙,佢勁多口水流,發晒牙恆咁,連我都咬,又poopoo d 水裝帶粒粒既....成日發脾四,抱都吾得

別墅

照咁睇, 我亞b都係"牛"緊喇, 抱又唔係, 噯又唔係...

口水不停咁流, 又狂食手, 冇得食就發忟憎...

哎呀, 我真係冇佢附

You are very special, There is no one just like you
Created by the Master, God made you to be you
You are very special, Exclusively designed
You are very special, And I'm so glad you're mine

大宅

好媽媽勳章

我呀女果2隻牙仔呀~
雖然影到呀女好大個咀, 不過好清楚呀.....

大宅

咁你囡囡第一次有冇get fever? 真係諗起都覺得辛苦.

男爵府

我個女都好似出緊ar...(我老公星期六發現架)我日日対住個女都吾留意到...真係要
我發覚我個女lee2日特別扭計,同埋成日"poo"口水,好似隻蟹gum...
吾知係米出一次就扭一次既呢??如果係就...
[img]http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers

複式洋房

我阿b2隻牙仔一齊出...勁流口水.同食手指.

大宅

好媽媽勳章

原文章由 jo@pong 於 08-8-11 11:43 PM 發表
我個女都好似出緊ar...(我老公星期六發現架)我日日対住個女都吾留意到...真係要
我發覚我個女lee2日特別扭計,同埋成日"poo"口水,好似隻蟹gum...
吾知係米出一次就扭一次既呢??如果係就... ...

我都唔知係唔係出一次就扭一次,
因為呀女第一次出牙果時得個半月, 可能果時未識痛, 果次扭左1日到
不過今次真係揍得好辛苦....
因為今次扭得好勁, 同扭左好多日

男爵府

原文章由 mr/ms@yuenBb 於 08-8-12 02:46 發表

我都唔知係唔係出一次就扭一次,
因為呀女第一次出牙果時得個半月, 可能果時未識痛, 果次扭左1日到
不過今次真係揍得好辛苦....
因為今次扭得好勁, 同扭左好多日 ...

個半月就出第一次牙? 我個BB四個半月大, 一隻牙仔都未出. 不過, 佢由三個半月開始就勁多口水 佢仲成日整濕晒個枕頭tim.

別墅

我個b又係咁, 自3個半月開始流口水, 又中意玩口水,成日都poo口水, 最近食多左手指, 奶嘴都唔多中意食,又成日咬手指,唔俾佢食手指, 就發脾四, 成日又忟忟憎憎, 抱住佢唔俾人坐, 要人行,耐左又係忟忟憎憎, 好似唔知想點咁,唔知係唔係就快出牙仔

首頁

尾頁

跳至