跳至

首頁

尾頁

大宅

不經不覺又就來三歲了...看返以前在君豪會的相...
我地個個小朋友已經長大d不小...
真是感恩!!!

去片...

http://wongching.net/gallery/view_album.php?set_albumName=album99

送埋之前在君豪會相比大家重溫我地的BB的片段!!!

http://wongching.net/gallery/view_album.php?set_albumName=album34

http://wongching.net/gallery/view_album.php?set_albumName=album52

[ 本文章最後由 靖之父 於 08-8-10 18:42 編輯 ]

子爵府

KK..... 你真係細心喇,連以前既相都post,
真係可以睇到好多野,諗番好多野。

禁止訪問

大宅

kk (兼生果報特約記者),

Thanks for the photos! It's pity that we miss the group photos part

另外,謙謙ge鼻鼻無野喇,無再bleeding了,真的很感謝各位爹地媽咪ge關心,especially Harold爹地ge幫忙,真係好感動呀!

禁止訪問

睛靈勳章

子爵府

原文章由 weewee 於 08-8-11 09:32 發表
kk (兼生果報特約記者),

Thanks for the photos! It's pity that we miss the group photos part

另外,謙謙ge鼻鼻無野喇,無再bleeding了,真的很感謝各位爹地媽咪ge關心,especially Harold爹地ge幫忙,真 ...

weewee,

謙謙又強又叻仔,睇佢幾咁定,之後仲要走去玩就知喇

翡翠宮

好媽媽勳章

weewee,
謙謙咁叻仔、咁醒, 一定無野o既....
重諗住今早問下你添, 點知你咁快手....

kk,
thanks ~~~ 好快手啵 ~~~

大宅

kk,
唔該晒,我偷咗相,小姐真係呃咗唔少,我未upload相,只寫咗blog,有空可以去看看~~

blog

weewee,
謙謙無事就好la,見你樣子好擔心咁,有d唔安樂~

joanne,
你真係要讚下你老公,佢坐在波波池好耐,成個人肉運輸機咁,你睇我blog條片,你就會見到架la(好細個咁係後面)~~

[ 本文章最後由 彥彥公主 於 08-8-11 14:03 編輯 ]

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

KK,
Thanks a lot.

大宅

Thanks 各位! 琴日我問番謙謙點解會流鼻血,佢ge語言能力尚待改善,淨係識話:"o係波波池...坪!"

幸好,依家無咩野...佢無試過流鼻血,我亦好怕見到人流血,所以我自己好驚,佢反而又無野,亦無喊過(所以謙爸都唔知佢流鼻血,只係有個工人姐姐發現)

大宅

謙謙冇喊真叻~~!!

蛋都load好相look la~等ly大合照中~
kathy 都say下次要帶世然come~

禁止訪問

大宅

thanks coco & barry~~

原文章由 Coco926 於 08-8-11 20:23 發表
謙謙冇事就好喇!!
順道在這裡向其他媽媽致歉,由於人數及場地所限,今次是內定了名單的聚會,未有機會出席的,期待下一次有大攪手啦....我退左休喇..!!

...
5歲~~

翡翠宮

好媽媽勳章

公主媽,
我依個電腦白痴, 終於睇到個 blog 哪... ..

咦 ~~~ 有大包罪證啵.... mouth: mouth:
果晚我問泡菜 : 『今日有無曳曳, 玩得乖唔乖....』
泡 : 『我好乖呀 ~ 無推人、無打人呀 ~~』
我 : 『真係 !? 有無用波波掉人先 ???』
泡 : 『無呀 ~ 好乖呀... 』
原來呃我.... :;pppp: :;pppp:

翡翠宮

好媽媽勳章

回覆 #5 weewee 的文章

weewee,
我有問過泡菜, 不過佢表達唔到....
我問 : 『今日係咪有小朋友流鼻血呀 ?』
泡 : 『係呀 ~ 係波波池囉 ...』
我 : 『點解會整到o既 ???』
泡 : 『bob 囉... 』
我 : 『點 bob 呀 ???』
泡 講埋一大堆野, 但我唔知佢想講咩....

大宅

咁你有無讚下泡爸呀~~haha~~
泡菜,芊芊,蛋蛋,小公主玩到傻咗,未開機錄之前他們拋得仲緊要呀,好興奮架~~
原文章由 jolo 於 08-8-12 11:39 發表
公主媽,
我依個電腦白痴, 終於睇到個 blog 哪... ..

咦 ~~~ 有大包罪證啵.... mouth: mouth:
果晚我問泡菜 : 『今日有無曳曳, 玩得乖唔乖....』
泡 : 『我好乖呀 ~ 無推人、無打人呀 ~~』:surprised ...

翡翠宮

好媽媽勳章

原文章由 彥彥公主 於 08-8-12 12:04 發表
咁你有無讚下泡爸呀~~haha~~
泡菜,芊芊,蛋蛋,小公主玩到傻咗,未開機錄之前他們拋得仲緊要呀,好興奮架~~

泡爸 ??? 梗係無讚啦....
佢都 free 得耐哪..... .... 成日唔到, 得我一個湊大包去玩, 咪當佢一次補番幾次囉...
唔怪得果日, 佢同我講 ... 今日好 支力, 腰骨痛... ... 我重話 : 『老人家, 係咁上下啦 ~~』

大宅

首頁

尾頁

跳至