想生BB

跳至

首頁
12345...11

尾頁

大宅

試了成年睇了很多中E,西E..最後上個月睇了BK sis話最厭和最無品的吉叔.今朝去驗血知道bingo簡直難以置信..

複式洋房

congratulation! 好開心呀~~ 你要小心身體呀!
你覺得吉叔人品好嗎? 我都想過去睇, 但怕他真的會駡人.

子爵府

我就冇睇過, 不過見0的姊妹對佢評論好壞參半....
肯定唔好薄皮先好去, 因為見好多人比佢話到喊
講到生bb, 幾厚面皮都要.....
不過佢係咪真係好易中呢??
如果係, 我where爛塊面都會去試下.....

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

唔知係咪佢都知有人講佢地兩公婆唔好,我睇左佢3個月,我覺佢ok wor,有禮貌同無話亂鬧人。
我仲未bingo,但我睇左佢後d m正常左,同埋分外多左,希望我都可以快d bingo啦!我都有fd睇左佢3個月就有左

我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

大宅

其實我開頭都好唔想睇佢但我之前睇嗰個無料到我實在無時間再等,而我老爺個friend患了子宮頸癌都比吉叔e得好,而我知他都算係+大中e,所以上個月就叫奶奶陪我去睇,他可能見到我有奶奶陪所以好nice無鬧我亦無串...

我告訴他我巳等了七個月什麼方法都做了但仍末bingo吉叔話可能我子宮唔夠sticky所以'痴唔到隻蛋蛋叫我一定要介豆槳......他再教我用D仔check排卵(其實我一直都用緊),叫我如排卵連DoDo二次就ok ...他開了七日藥比我...他還叫我下個月就算中唔中都要找他幫我調理身体或安胎..

今個月還有二日才M到,但所有懷孕先兆都出晒,而D仔都有淺水印,心血來潮今日去驗血就bingo了..我而家都還末相信事實可能實在失望了太耐吧!!

大家請加油呀...好快好快就到妳們

大宅

原文章由 pean 於 08-8-11 17:07 發表
congratulation! 好開心呀~~ 你要小心身體呀!
你覺得吉叔人品好嗎? 我都想過去睇, 但怕他真的會駡人.

如果你睇左一個月就bingo, 應該唔關佢事,因為睇中醫或食中藥,療效係冇咁快的.最少耍3個月先有效.所以唔決歸功於佢.

大宅

吉叔話我身体好好可能我一年前已開始調理,但他只話幫我令子宮厚d和最緊要係sticky(他還說很多人都不知這二樣嘢的重要牲)

不過睇中e都係人夾人..

複式洋房

回覆 #7 eidye 的文章

hi eidye,
我有去灣仔看另一位中ec, 對我來說上環比較方便. 所以想去看吉叔.
你知唔知要看吉叔, 是否要早幾日掛號呢?
你上次是什麼時段去的, 多人嗎? 因我想中午時段去, 唔知多唔多人呢?
是否要自己煲藥呢?
你一個月才看一次嗎? 只飲7日藥便夠嗎?
唔好意思,問那麼多.
thx, 祝你好孕!
pean

大宅

首先聲明我不是幫吉叔賣廣告....
Pean :
不須早幾日拿掛號,我上次一点鐘拿牌下午三点半有得睇,你不須喺嗰度等,個牌會話你知幾時返..嗰度有代客煲藥..

吉叔話最好喺M到第二or三日去睇佢,但我係完咗先睇佢,食完七日藥便ok ...

不要怕他惡..如果他係幫到你or有料,忍下都無所謂..其實他對我都少串但我又唔mind喎,講真我信你先來睇你..

你有乜問題就問我呀!!
祝你快孕:

他的details 如下
http://www.laufungkut.com/

別墅

congratulation !!

I guess I will visit him too !! Thanks for your information :)

大宅

吉叔

Personally, I don't like him not only because of his attitude but also his medication does'nt suit me.

複式洋房

回覆 #9 eidye 的文章

多謝你的回答及分享!
我的不孕屬原因不明, 下一個period cycle 準備去做iui, 所以順便找個就腳的ce調理.
你說得對, 如果他有料, 我就忍一下啦.

男爵府

但我今個cycle做緊iui, 個西醫叫我停咗中醫, 所以本身睇開何醫生, 我都停咗個幾星期無食中藥住

原文章由 pean 於 08-8-12 14:22 發表
多謝你的回答及分享!
我的不孕屬原因不明, 下一個period cycle 準備去做iui, 所以順便找個就腳的ce調理.
你說得對, 如果他有料, 我就忍一下啦.

複式洋房

回覆 #13 MavisNg 的文章

我冇問我個西醫是否可看中醫. 若只是調理, 應該沒大關係吧!
到我period day 1 時, 順便問一問姑娘先都好.

大宅

大家加油呀...:

大宅

原文章由 MavisNg 於 08-8-12 14:42 發表
但我今個cycle做緊iui, 個西醫叫我停咗中醫, 所以本身睇開何醫生, 我都停咗個幾星期無食中藥住

MavisNg,

Which dr. Ho are u seeing? Dr. Clememt Ho or other Dr. Ho?

民房

我上兩個月開始睇吉叔,覺得幾好呀~佢冇鬧過人WOR~
而且睇咗佢之後身體都有改善,雖然唔知幾時先成功,不過睇中e都係要比d時間同恆心,今個月我都等緊派彩(仲有5日先知)只要調理好自己身體就會易d有ga la~比心機
原文章由 siufung 於 08-8-11 20:26 發表
我就冇睇過, 不過見0的姊妹對佢評論好壞參半....
肯定唔好薄皮先好去, 因為見好多人比佢話到喊
講到生bb, 幾厚面皮都要.....
不過佢係咪真係好易中呢??
如果係, 我where爛塊面都會去試下..... ...

大宅

加油
我明天都找吉叔安胎..

大宅

畀面勳章

eidye,

可否告知睇一次也7日藥要多少$$, 謝謝您!

原文章由 eidye 於 08-8-14 21:34 發表
加油
我明天都找吉叔安胎..

大宅

診金150+200(七日藥)

首頁
12345...11

尾頁

跳至