想生BB

跳至

首頁
12345...11

尾頁

大宅

畀面勳章

eidye

謝謝你, 我昨天第一次睇, 他說食2次7日藥就可以, 我睇調理身體生bb. 診金150+280(七日藥), 你有沒有買吉叔湯呀? 我有.
我之前試了3個月不成, 祝我今次好運!!

原文章由 eidye 於 08-8-19 18:39 發表
診金150+200(七日藥)

大宅

回覆 #1 cutieparadise 的文章

我都係昨天三点去睇
吉叔有無叫你用D仔check住?食完佢D藥會準時排卵,用D仔好明顯哎..我就排卵前一日巳開工隔日開了三次就bingo..
你記住唔好飲豆槳呀...
祝快快快bingo!!!

大宅

回覆 #2 cutieparadise 的文章

我有買吉叔湯,一星期飲一至二次

大宅

畀面勳章

eidye,

我宮寒, 吉叔要介奶茶同菜湯, 我昨天六時在診所, 他未講到排卵, 下次覆診先講. 我想請教一下用d仔check, 深色線即24-48hrs內排卵, 請問幾時dodo, 是否即日, 然後再隔日? 謝謝!

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原文章由 cutieparadise 於 08-8-20 14:40 發表
eidye,

我宮寒, 吉叔要介奶茶同菜湯, 我昨天六時在診所, 他未講到排卵, 下次覆診先講. 我想請教一下用d仔check, 深色線即24-48hrs內排卵, 請問幾時dodo, 是否即日, 然後再隔日? 謝謝! ...

yes

大宅

畀面勳章

miffy 謝謝您了!

大宅

回覆 #3 cutieparadise 的文章

test 完D仔留番佢,作每日比較
容易睇好多..
排卵前一日明顯深少少(40%),可先開工哎
加油哎

別墅

留番唔會燮色ga mere?

大宅

回覆 #1 Godlovesyou 的文章

小小變色但都很清楚

別墅

我做完第一次IVF唔得,咁啱有朋友都做過2次IVF唔ok,睇完佢冇幾耐就自然有咗,所以我都走去試吓,睇咗2個月度,佢叫我再試IVF就ok咗.

佢d態度我又覺得唔算好差,佢通常對嗰d問咩(關於自己)都唔係好知嘅人,或者要佢講好多次都唔明/記得嘅人就會'忟憎'.不過如果可以幫到嘅就忍吓啦,睇醫生唔係志在有人'tum',最緊要係佢有辦法幫你.

子爵府

我覺得之前果個topic 實在嚇怕o左好多想去睇佢既人呀, 其實我覺得佢真係有d 料既, 我有朋友都係睇佢bingo o家, 而我自己亦都係睇o左佢2定係3個月就bingo o拉.

所以如果真係想有bb 既何不去睇o下佢o尼??! 唔好沒殺o左自己每一個bingo 既機會嗎!

我o尼o家都耐不耐搵佢安胎o家!

大宅

畀面勳章

請問大家睇左吉叔之後, 係咪全聽哂吉叔話介口?!? 食我好清.....

原文章由 binbin仔 於 08-8-22 20:20 發表
我覺得之前果個topic 實在嚇怕o左好多想去睇佢既人呀, 其實我覺得佢真係有d 料既, 我有朋友都係睇佢bingo o家, 而我自己亦都係睇o左佢2定係3個月就bingo o拉.

所以如果真係想有bb 既何不去睇o下佢o尼??! 唔好沒殺 ...

大宅

回覆 #1 cutieparadise 的文章

係我真的聽吉叔話全介
所以好快bingo
現一個月睇他二次安胎

別墅

原文章由 eidye 於 08-8-23 19:38 發表
係我真的聽吉叔話全介
所以好快bingo
現一個月睇他二次安胎

Hi eidye,

我想問下星期六去睇佢會吾會好多人? 平均你每次睇佢要用幾多時間 ? 因為上環實在太遠...所以我只可以星期六先可以去睇佢...thks.

大宅

回覆 #1 goldpig 的文章

我通常平日睇佢
下午二點拿排,四點再返去睇
我怕sat好多人喎

http://www.laufungkut.com/

複式洋房

hi eidye,
想問您,介口是有什麼不可以食呀?
另外,我check d仔,只見第一天和第二天有淺線,之後的第三四五天就無線了,這代表有問題嗎?

複式洋房

我都係睇吉叔,距話d葯5碗褒1碗````請問係飯碗一碗定係菜碗?因爲我用電子葯褒用5菜碗褒一碗要4個鈡覺得係無係自己搞錯左?

別墅

我用飯碗,都係用電煲,1個鐘多d就ok,成4個鐘?

大宅

畀面勳章

我星期六拿藥, 聽到話上面不是太多人, 可能咁"q"卦, 好像我上個Tue去睇, 都係得一個病人所以好快, 但記住要先掛號

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

請問大家知唔知星期二早上佢開幾點,同多唔多人呀?thanks
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

首頁
12345...11

尾頁

跳至