跳至

首頁

尾頁

別墅

班5月B真係開始作反喇....我個囝之前都咬我咬到又瘀又損,跟住有次嬲得濟反咬返佢隻手指仔一啖(當然細細力啦),登時喊到佢屎屎下.... 不過之後冇再咬人喇....

別墅

唉, 睇黎有排捱呀
原文章由 ta_ta 於 08-8-15 13:52 發表
唉呀! HappyHelena,我D仔女都係好似你既情況架.
細妹玩咩, 亞哥就話:細妹, 比比吖; 細妹梗係唔比啦,
跟住亞哥就一手搶落去, 仲要話:呢個唔比得細妹玩架,
唔係佢食左落肚就弊嘞.(縱然只係一張紙).
Then, 細妹就梗 ...

別墅

唉, 今日熊貓女又瞓地啦, 仲瞓左3次添. 佢無喊無盛, 凈係好平靜既樣. 唔知係咪個地下好涼? 激c我! 但我地番到屋企, 我叫佢瞓地佢又會喊, 即係佢想點?

原文章由 HappyHelena 於 08-8-15 09:59 發表
唉....d BB一歲開始黎料架啦, 不過仲未到最煩既時侯, 因為人地話既Terrible 2仲未來囉...

好似我個仔咁, 2歲真係癲架, 話又話吾聽, 又自我中心, 一出街吾順意就瞓地, 果時我真係吾理佢, 由佢喊, 比佢知道扭計係解決 ...

別墅

唉, 今日熊貓女又瞓地啦, 仲瞓左3次添. 佢無喊無盛, 凈係好平靜既樣. 唔知係咪個地下好涼? 激c我! 但我地番到屋企, 我叫佢瞓地佢又會喊, 即係佢想點?

原文章由 HappyHelena 於 08-8-15 09:59 發表
唉....d BB一歲開始黎料架啦, 不過仲未到最煩既時侯, 因為人地話既Terrible 2仲未來囉...

好似我個仔咁, 2歲真係癲架, 話又話吾聽, 又自我中心, 一出街吾順意就瞓地, 果時我真係吾理佢, 由佢喊, 比佢知道扭計係解決 ...

大宅

原文章由 fattyangela 於 08-8-17 22:59 發表

...

你有無笑佢醜樣, 核突呀 ! py 咬奶咀, 我地笑佢醜樣,核突, 佢多數都自己唔咬,仲質返個奶咀比我, 有一次佢係商場坐地下,
我話"你周圍坐, 又核突又污糟, 佢都起身o架 !! 正衰妹

[ 本文章最後由 mimimomo6 於 08-8-18 10:20 編輯 ]
天生一對大電眼,仲有立體 4D 勁長鬈捷毛 HAHA  ~
Welcome to PY's Blog      

首頁

尾頁

跳至