想生BB

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

瞓得好勳章

成日聽jm講龍母求子,咁有無jm係求耶穌賜bb?你的心路歷程又如何,大家分享下鼓勵下基督徒的jm

大宅

引用:成日聽jm講龍母求子,咁有無jm係求耶穌賜bb

原帖由 KKEDU 於 15-11-22 發表
成日聽jm講龍母求子,咁有無jm係求耶穌賜bb?你的心路歷程又如何,大家分享下鼓勵下基督徒的jm ...
我每天早晩禱告,要相信神安排的是最好的。無論得與失時都要喜樂。

joanwongc    發表於 16-2-24 21:21
hazel_170    發表於 16-2-18 23:41

禁止訪問

認識瑞士牛牛第一回

大宅

selina86 發表於 15-11-22 15:57
我每天早晩禱告,要相信神安排的是最好的。無論得與失時都要喜樂。
我都相信神會安排的,但有時令人灰心

大宅

大宅

瞓得好勳章

回覆 catyeung2015 的帖子

灰心,勁灰啦,唔明神旨意,點解其他人有,偏偏我無,不過諗深一層,係咪佢唔比我,就唔事奉佢就唔信佢,咩叫甘心的順服,好難做,最難係自己願唔願放手

男爵府

回覆:耶穌求子

我相信衪會安排bb 在最適當時候出現!

男爵府

神從來都不會遲到的。

大宅

神就是生命的源頭, 生命是從祂而來, 所以向神求BB, 是最正確的做法, 當然有時我們真的不明白為何求了那麼久, 仍然未得著所求的, 不免會灰心, 懷疑, 失望, 沮喪, 好像我自己的經歷, 生第1個時, 話有就有, 當想生第2個時, 試極都無, 用盡方法, 紅D, 睇中醫, 浸腳, 戒生冷同凍飲, 每晚祈禱,能力可做的都做了, 如是者2年半,就是沒有用人工方法, 因為我深信生命是從神而來, 不想用人的方法, 在這等候的過程, 我相信神也在塑造我生命, 因為我是一個心急的人, 凡事都想自己掌握, 按照我自己的時間成就, 但在生育事上, 神就 hold 一hold , 今年當我學懂將主權交番俾神, 真心感謝祂的遲延, 願意接受神的時間是最好的時候, 就在那個月懷孕了, 所以鼓勵 JM 們, 要堅信神是真的, 祂聽我們祈禱, 只是祂不是按我們時間而已, 到了神所定的時間, 神一定會賜下祂的產業, 祝福你們每一個等候不落空

philipchung    發表於 16-2-19 22:32
kakakabearbear    發表於 16-2-15 16:25
yiyi20    發表於 16-2-14 11:31
babyplscome    發表於 16-2-13 19:13
conniehs_so    發表於 16-2-13 12:47
babypoohpooh    發表於 16-2-13 09:44
Mamaskhy0011    發表於 15-11-23 22:15

大宅

Its a good discussion topic.

i am 37 now and have a kid at kindergarden. i truly believe having a sibling for my kid is good for both of them. i tried 3 IUI but all failed. I am thinking whether to have IVF.

i prayed very hard in the last few months, seems no answer from Him. i asked for indication as to whether to go for IVF, but again, no answer.

On the one hand, I know i am old, if i don't do now, i can't do it later. i am thinking whether i should try my very best and let Him control the final result.

On the other hand, i feel like, after 3 failures, the indication is that i won't have a second one. i should accept it and treasure what i have.

there are a lot of ?? in my head. why me? both my husband and i are healthy, i don't know why is it so difficult for us to have baby, even for our first one, it was a painful process. but others even at my age, can have so many babies so easily.

do need some positive energy from you sisters. my husband is neutral, he is happy to have one. if i really want a second one, he supports.

thanks so much. can't really talk to my friends, they won't understand.

大宅

very good topic
im still waiting for my 1st baby for 2 years...

we really do / will not understand God Father's schedule for us but he never lates (like the above JM said)

Let's pray together!

大宅

畀面勳章

ywsha2013 發表於 15-11-22 16:08
我由今年1月開始試,經歷過2次化學。我11月生曰,我個未信既朋友開口帶領我地幾個同心合意地祈禱,求主賜個 ...
未信都開聲帶祈禱, 真係好

大宅

畀面勳章

concitato 發表於 15-11-23 15:28
very good topic
im still waiting for my 1st baby for 2 years...
I would like to join the prayer in here with you all JM.
I believe we all have differ experience to "WAIT" for the baby,
it is hard and would let us felt disappointed after we tried a lots.

願分享詩歌作大家的支持
因著信
https://www.youtube.com/watch?v=d4tU4DpeEog
聖經中有許多的例子, 俾我地知道神的能力是有多大.
我們不需要作什麼, 只需要單單的"相信", 神就會賜人能力, 得著所想所求的.
"因著信" - 紅海都可以分開
"因著信" - 城牆都可以倒下來

信心的等待
https://www.youtube.com/watch?v=mGz7lC7svfE
呢首正如上面JM有提過, 我們往往用了人的時間去衡量我地等咗幾耐.
希望藉著呢首歌, 互相勉勵、支持大家靠著神, 用神的時間表去等
不要中魔鬼的奸計, 它想藉著我們焦慮的事上對神失去信心,
所以我們不要中它的奸計.

~共勉之~

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

引用:神就是生命的源頭, 生命是從祂而來, 所以向

原帖由 珍寶寶貝 於 15-11-23 發表
神就是生命的源頭, 生命是從祂而來, 所以向神求BB, 是最正確的做法, 當然有時我們真的不明白為何求了那麼久 ...
原本無打算生2個,今年3月突然諗通咗,覺得2個會好啲,排除覺得係困難嘅困難,到而家都唔成功,覺得好灰心,唔知仲試唔試好 (試幾耐好),因為自己開始年紀大,第一個試咗2次就成功,

睇到你們咁講,我都要調整吓心態先

大宅

一直都等待. 我信上帝給我和老公最好的.
每個月都好失望,但我仍然堅信上帝將最好的留給最佳時間先俾我地.

大家一齊努力一齊祈禱!!!

大宅

回覆:gelawla 的帖子

God do right thing in best time, 各位姐妹們,願你們都在神特定的時間裏得著神的上好

子爵府

這個post很好,很多提醒,很多鼓勵!
謝謝每一位,祝福大家心裡都充滿從耶穌而來的滿足和喜樂

大宅

大家一起努力,祈禱!

大宅

引用:Quote:原帖由 珍寶寶貝 於 15-11-23 發表神

原帖由 KBIB2008 於 15-11-23 發表
原本無打算生2個,今年3月突然諗通咗,覺得2個會好啲,排除覺得係困難嘅困難,到而家都唔成功,覺得好灰心, ...
same here.

大宅

引用:Quote:原帖由 珍寶寶貝 於 15-11-23 發表神

原帖由 KBIB2008 於 15-11-23 發表
原本無打算生2個,今年3月突然諗通咗,覺得2個會好啲,排除覺得係困難嘅困難,到而家都唔成功,覺得好灰心, ...
same here.

首頁
12345...6

尾頁

跳至