跳至

首頁

尾頁

公爵府

畀面勳章

咁jusco都有, $299, 有2隻款

玩具架放唔得多野呀????

原文章由 chickenwing2006 於 08-8-13 01:12 發表
easy 啦 ..... table set
ikea 真係幾靚 , 又平又方便 !

不過玩具架真係要去 mk 搵下 ,
個人意見我今日放唔係好多野架
咋 !!
歡迎參觀『文。穎之家』
文文小公主Corliss出生於28/9/2006, 重2.99kg, 31/12/2008重13.4kg, 高85cm
小穎小王子Wayne出生於01/11/2007, 重3.5kg, 27/2/2009重11.8kg, 高78m, 頭圍49cm

瑪瑙宮

hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

玩具架, 我見亞囝間幼兒學校都有放喺樹擺樂器, d 兜兜細細個, 又斜斜地, 真係放唔得多嘢囉 !

原文章由 chickenwing2006 於 08-8-13 01:12 發表
easy 啦 ..... table set
ikea 真係幾靚 , 又平又方便 !

不過玩具架真係要去 mk 搵下 ,
個人意見我今日放唔係好多野架
咋 !!

公爵府

畀面勳章

其實文文就係呢d細細件既野多, 好鬼煩

原文章由 hallonatalie 於 08-8-13 01:18 發表
玩具架, 我見亞囝間幼兒學校都有放喺樹擺樂器, d 兜兜細細個, 又斜斜地, 真係放唔得多嘢囉 !
歡迎參觀『文。穎之家』
文文小公主Corliss出生於28/9/2006, 重2.99kg, 31/12/2008重13.4kg, 高85cm
小穎小王子Wayne出生於01/11/2007, 重3.5kg, 27/2/2009重11.8kg, 高78m, 頭圍49cm

瑪瑙宮

好媽媽勳章

我打左好多次啦 ... 出到呢個 post
未呀 ??

natalie,

甘邪 ?? 真係唔出 ??

都好架可以 saved 番 d $$ 麻 !!

我估下先 ?? 係小企鵝定係
twin stars ?? twin stars 改左名
我唔多 like , 無哂親切感 lur ...

話哂同時代 , 比 d tips 我好 wor
.......

bk 又 c 啦 , 我出左好多次都出唔到
呢個 post 呀 ... 咩小於 10 個字
wor , 正痴乜線呀 !!!

原文章由 hallonatalie 於 08-8-13 01:13 發表
Cash ma,

係呀, 我都係 Sanrio 嘅 fans 架 !
好彩, 我鍾意嘅公仔近幾年唔多嘢出咋, 唔係我一定出事呀 !

瑪瑙宮

hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

Jusco 果 2 款係膠嘅, 我同事就買咗其中一款畀佢大囡 !

IKEA 係咪木嘅 ??? 有時間我都去睇下先 !!!

原文章由 winwin815 於 08-8-13 01:15 發表

公爵府

畀面勳章

me 2....無心機, 去訓啦

twins star改左名咩????

原文章由 chickenwing2006 於 08-8-13 01:20 發表
未呀 ??

natalie,

我唔多 like ...
歡迎參觀『文。穎之家』

瑪瑙宮

好媽媽勳章

你去買實惠一層層個 d 放
到多 d lor ... 唔係又貴又放
唔多 !

真係純好睇唔好用 ...

原文章由 winwin815 於 08-8-13 01:15 發表

瑪瑙宮

好媽媽勳章

係呀 ... 咩 kiki 同 gala 甘上下
啦 , 唔係叫 twins star lor !!

原文章由 winwin815 於 08-8-13 01:22 發表

瑪瑙宮

Cash ma,

唔係唔出, 只係唔多出新嘢啫 !

係一隻 dog 嚟架 ! 妳估到未 ??? hehe ....

原文章由 chickenwing2006 於 08-8-13 01:20 發表
未呀 ??

natalie,

我唔多 like ...

大宅

係喎, 你可想而知佢有幾攰啦.

聽日最後一擊, 大...浪....灣. 玩埋聽日就收工lu. 爸爸7天大假宣報完畢.
原文章由 basicjanny 於 08-8-13 01:11 發表
朗b咁勁? 訓住都可以沖涼?

瑪瑙宮

我屋企 d 玩具都係細細件, 咪用 d $10 店一個果 d 有蓋密實盒裝住就得啦 !

原文章由 winwin815 於 08-8-13 01:19 發表
其實文文就係呢d細細件既野多, 好鬼煩

瑪瑙宮

唔好畀 cash pa 知道呀 ? 唔係佢會好傷心架 !

原文章由 chickenwing2006 於 08-8-13 01:22 發表
你去買實惠一層層個 d 放
到多 d lor ... 唔係又貴又放
唔多 !

瑪瑙宮

好媽媽勳章

natalie ,

係唔係 pc dog ??

ikea 係 ... 2 set 都係木 , 真係幾
好 !!

$ 199 個 set simple d , $ 299
個 set 就大小小同 details 好似
多 d !!

** bk 又 short , 出唔到 post

原文章由 hallonatalie 於 08-8-13 01:24 發表
Cash ma,

唔係唔出, 只係唔多出新嘢啫 !

係一隻 dog 嚟架 ! 妳估到未 ??? hehe ....

瑪瑙宮

係啦, 今晚 bk 好似 short short 地 !!!

無成成又係出到 post .....

原文章由 winwin815 於 08-8-13 01:22 發表

瑪瑙宮

好媽媽勳章

NATALIE,

係既係既 ... 真係有民怨都唔好比
佢知 !!

係唔係 PC 狗呀 ??

原文章由 hallonatalie 於 08-8-13 01:28 發表

大宅

咁即係我可以打消買玩具架既念頭?

原文章由 hallonatalie 於 08-8-13 01:28 發表

瑪瑙宮

好媽媽勳章

除非你有好多地方啦 , 買黎擺都幾靚
架 ... 不過放唔係好多野 LOR !!

原文章由 corriatai 於 08-8-13 01:32 發表
咁即係我可以打消買玩具架既念頭?

瑪瑙宮

Cash ma,

Yes, bingo !!!

IKEA 邊樹有 shop ??? 搵日要去 look 下先 ....

原文章由 chickenwing2006 於 08-8-13 01:31 發表
NATALIE,

係既係既 ... 真係有民怨都唔好比
佢知 !!

係唔係 PC 狗呀 ??

大宅

cash ma,
洗鬼唔該我, 又唔係我幫你買.

係唔係我樓下個間? $139仲有8折, 好抵呀.

平時個場都好少人架,都係我地個度多d人去行下, 大家返左工, 邊有什麼人行街? 假期就多dd. 所以平時我同朗朗落去玩下行下街都幾舒服, 唔洗驚佢周圍走去撞到人.
原文章由 chickenwing2006 於 08-8-13 01:14 發表
朗 ma,

係呀 ... 唔該你 , 原來有 8 折 tim !

不過個場都無生意 , 我入去 15 分鐘
得我一個客行咋 ... 平時係未無人架
要到 weekend 先有生意咋 ??

大宅

你地好多人未訓,可否幫幫忙
hehe鼻塞塞,喘不到氣,開口訓又咳,藥已經食左,見佢喘不到氣訓得好辛苦,藥已經食左,有乜計可幫幫佢?

首頁

尾頁

跳至