跳至

首頁
12345...30

尾頁

瑪瑙宮

好媽媽勳章

報到 ....

我閃啦 ....

瑪瑙宮

好媽媽勳章

natalie,

我買左 kitty cooking 啦 , 係 $ 139
有 8 折呀 !

不過今晚 99 生日 arm arm 番到黎,
唔敢再拆比 cash 玩啦 .... 明天先報告
duck 唔 duck 下 !!

真係唔該哂朗 ma 報料, 唔係真係仲
周圍搵 pooh pooh set 呀

原文章由 hallonatalie 於 08-8-12 23:01 發表
我又嚟報到先 !

瑪瑙宮

好媽媽勳章

$ 1.50 ma,

唔係高手啦 ... c 9 一名唔蝕底勁格價姐 !

其實 2 部都差唔多 , 只要你 like canon
近期真係 # 80 or # 860 之選 !!

# 80 ... 2.5" mon

# 860 ... 3" mon 有 wide angle

** 其他個 d 咩像素一般都夠用有突,
影下 movie 甘都夠哂架啦 !

remarks :

# 80 係 friday 去買 , 渣打 card 有 10%
rebate .... 好似 $ 2080 有 9 折最平 !

你去比較下 , look 下邊部 like 多 d 先啦 !
# 80 輕巧一 d 架

原文章由 corriatai 於 08-8-12 23:44 發表
我未揀買咩model, 我次次都係人地買我又買埋一份

見阿高手你又買, 諗住又跟下jei

QUOTE:
原文章由 chickenwing2006 於 08-8-12 03:12 發表
$ 1.50 ...

瑪瑙宮

好媽媽勳章

文 ma,

pooh pooh 真係無架啦 , 我打左去 wing on 問
都無 !

甘 kitty 係我心水公仔 , 貴 $ 20 了左件樹啦
唔去搵啦 .... 我 fd 打埋去反斗 hotline 問都話
大倉都無哂 stock 啦 !!

同埋 kitty 我都有 d 同系列既 toys , 買多一 set
都親到無問題 wor

原文章由 winwin815 於 08-8-12 23:54 發表
但係你唔係想搵pooh pooh個set咩???? 點解變左買kitty????

瑪瑙宮

好媽媽勳章

睇個盒無 pooh pooh 甘靚同精緻架 , 不過
無橙搵個吉都叫好麻 !!

pooh pooh 個 set 真係勁 cute , 間間都話唔知
幾時有貨番 .... 而家買左 kitty 唔水煩 lur

原文章由 hallonatalie 於 08-8-12 23:57 發表
Cash ma,

噤 Kitty 同 pooh pooh cooking sets 有無唔同呀 ?
我估 pooh pooh 果 set 應該係賣完就無架啦 !!!

瑪瑙宮

好媽媽勳章

natalie,

仲有呀 ... kitty 個 set 好搵笨 ... 勁多系列
又茶點 set , 又 oven set , 又 cooking set
真係要買 .... 買到你窮呀 !

我睇個盒都無話入電有 d 古惑野 , 都係得
個玩同睇架咋 .... 唔多似有入電有火甘抵 c
lor !!

瑪瑙宮

好媽媽勳章

我唔 sure 有無影 , 好似手機有 !!

等我一等下 ... 要搵番個 reader 出黎 ,
10 分鐘度啦 !!

呢幾日去左好多 toys 部門搵 , 自己影左咩
都唔記 duck 甘滯 !!

原文章由 winwin815 於 08-8-13 00:01 發表
快d影張相黎睇下啦, 因為我見mickey個set, 真係冇咁好玩, 唔知kitty set又包d咩

瑪瑙宮

好媽媽勳章

natalie,

唔好反啦 .... 打 c 都唔退 ... 一退我又係甘搵架
啦 ! 真係唔想再搵啦 ,好似傻婆甘左搵右搵 !!

呢幾日斗城 , 千色 , 永安同埋 hotline 都打埋
都係不知何時有貨番

而家買左麻麻地都玩住先 , 唔係真係又左搵右
搵 .... pooh pooh 真係無哂架啦 , 我超心息呀 !!

原文章由 hallonatalie 於 08-8-13 00:09 發表
Cash ma,

係噤不如退貨啦 ! 得唔得呢 ?

瑪瑙宮

好媽媽勳章

$ 1.50 ma,

中哂 ... 死 ed , 係完全 c 哂

原文章由 corriatai 於 08-8-13 00:06 發表
唔怪之得你c~心喇

瑪瑙宮

好媽媽勳章

文 ma,

比唔到 photos 你睇 ... 我搵唔到張 m 2 既細變大 card , 係手機攞唔到出黎呀

瑪瑙宮

好媽媽勳章

natalie,

唔該你先 ... 其實唔一定係老番,
china d 野好多都係貨尾 / 船頭
辦 , 不過唔買啦 ! 呢 d 家家酒
cash 都有唔小架啦 , 不過唔係
咩公仔名牌 lor !!

文 ma,

呢幾日行多左玩具部, 真係各有
各 fans ... melody , pooh ,
kitty , minnie , 玉桂個個都有
自己系列 , 真係害唔少父母
甘去買 !! 不過真係幾靚又整得幾
好 !!

好彩暫時都未識扭 ... 大 d 好怕
一入玩具部瞓係地就 c 啦 !!

原文章由 hallonatalie 於 08-8-13 00:54 發表
Cash ma,

妳睇下呢 d 仿 pooh pooh 大陸製 cooking sets :-

http://auction1.taobao.com/auction/item_detail-0db1-8146e83a9fd82dcd25a2183496112350.jhtml

http://auction1.taobao.com/auction/item_detail-db1 ...

瑪瑙宮

好媽媽勳章

文 ma,

唔係架 ... 一係你割愛 , 賣比我
啦 ... 甘我又有 d 精神 wor !!

或者遲 d 交換玩下都好 ... 有 d
fresh 既感覺麻 !!

原文章由 winwin815 於 08-8-13 00:47 發表
cash媽, 唔緊要啦, 一"target"死, 一"target"嗚啫, 明天又有新希望

瑪瑙宮

好媽媽勳章

easy 啦 ..... table set
ikea 真係幾靚 , 又平又方便 !

不過玩具架真係要去 mk 搵下 ,
個人意見我今日放唔係好多野架
咋 !!

原文章由 winwin815 於 08-8-13 01:08 發表
好呀, 有咩所謂, 我未有固定既位置放呢set野, 文文都唔係日日玩架, 唔似之前個個dj玩具, 放係廳, 佢得閒就去禁下制, 開音樂, 自己又擺手擺腳跳舞咁

所以亦因為咁, 我想快d有set枱, 有個玩具架, 等佢d玩具放得system ...

瑪瑙宮

好媽媽勳章

朗 ma,

係呀 ... 唔該你 , 原來有 8 折 tim !

不過個場都無生意 , 我入去 15 分鐘
得我一個客行咋 ... 平時係未無人架
要到 weekend 先有生意咋 ??

原文章由 basicjanny 於 08-8-13 01:10 發表
報到.............

cash ma, 終於忍不住kitty都剎呀.

瑪瑙宮

好媽媽勳章

我打左好多次啦 ... 出到呢個 post
未呀 ??

natalie,

甘邪 ?? 真係唔出 ??

都好架可以 saved 番 d $$ 麻 !!

我估下先 ?? 係小企鵝定係
twin stars ?? twin stars 改左名
我唔多 like , 無哂親切感 lur ...

話哂同時代 , 比 d tips 我好 wor
.......

bk 又 c 啦 , 我出左好多次都出唔到
呢個 post 呀 ... 咩小於 10 個字
wor , 正痴乜線呀 !!!

原文章由 hallonatalie 於 08-8-13 01:13 發表
Cash ma,

係呀, 我都係 Sanrio 嘅 fans 架 !
好彩, 我鍾意嘅公仔近幾年唔多嘢出咋, 唔係我一定出事呀 !

瑪瑙宮

好媽媽勳章

你去買實惠一層層個 d 放
到多 d lor ... 唔係又貴又放
唔多 !

真係純好睇唔好用 ...

原文章由 winwin815 於 08-8-13 01:15 發表
咁jusco都有, $299, 有2隻款

玩具架放唔得多野呀????

瑪瑙宮

好媽媽勳章

係呀 ... 咩 kiki 同 gala 甘上下
啦 , 唔係叫 twins star lor !!

原文章由 winwin815 於 08-8-13 01:22 發表
me 2....無心機, 去訓啦

twins star改左名咩????

瑪瑙宮

好媽媽勳章

natalie ,

係唔係 pc dog ??

ikea 係 ... 2 set 都係木 , 真係幾
好 !!

$ 199 個 set simple d , $ 299
個 set 就大小小同 details 好似
多 d !!

** bk 又 short , 出唔到 post

原文章由 hallonatalie 於 08-8-13 01:24 發表
Cash ma,

唔係唔出, 只係唔多出新嘢啫 !

係一隻 dog 嚟架 ! 妳估到未 ??? hehe ....

瑪瑙宮

好媽媽勳章

NATALIE,

係既係既 ... 真係有民怨都唔好比
佢知 !!

係唔係 PC 狗呀 ??

原文章由 hallonatalie 於 08-8-13 01:28 發表
真係純好睇唔好用 ...

唔好畀 cash pa 知道呀 ? 唔係佢會好傷心架 !

瑪瑙宮

好媽媽勳章

除非你有好多地方啦 , 買黎擺都幾靚
架 ... 不過放唔係好多野 LOR !!

原文章由 corriatai 於 08-8-13 01:32 發表
咁即係我可以打消買玩具架既念頭?

首頁
12345...30

尾頁

跳至