跳至

首頁

尾頁

大宅

我未揀買咩model, 我次次都係人地買我又買埋一份

見阿高手你又買, 諗住又跟下jei

QUOTE:
原文章由 chickenwing2006 於 08-8-12 03:12 發表
$ 1.50 MA,

未買... 不過鎖定左係 # 860 啦,
而家問左最平 $ 2350 man shing
等埋我哥個 fd 出 trip 番黎睇下
平多幾多就買 lur

星期 5 去風澤睇左 hsbc 有 10%
rebate 係 $ 2580 ... 為起差唔多
不過 ...

大宅

cash ma, 你放棄左pooh喇?

原文章由 chickenwing2006 於 08-8-12 23:31 發表
natalie,

我買左 kitty cooking 啦 , 係 $ 139
有 8 折呀 !

不過今晚 99 生日 arm arm 番到黎,
唔敢再拆比 cash 玩啦 .... 明天先報告
duck 唔 duck 下 !!

真係唔該哂朗 ma 報料, 唔係真係仲
周圍搵 pooh pooh se ...

大宅

高手有好多種, 你咪高手c 9 law
等我去look呢兩部邊部合眼緣先
唔該晒

原文章由 chickenwing2006 於 08-8-12 23:53 發表
$ 1.50 ma,

唔係高手啦 ... c 9 一名唔蝕底勁格價姐 !

其實 2 部都差唔多 , 只要你 like canon
近期真係 # 80 or # 860 之選 !!

# 80 ... 2.5" mon

# 860 ... 3" mon 有 wide angle

** 其他個 d 咩像素一般都 ...

大宅

唔怪之得你c~心喇

原文章由 chickenwing2006 於 08-8-12 23:58 發表
文 ma,

pooh pooh 真係無架啦 , 我打左去 wing on 問
都無 !

甘 kitty 係我心水公仔 , 貴 $ 20 了左件樹啦
唔去搵啦 .... 我 fd 打埋去反斗 hotline 問都話
大倉都無哂 stock 啦 !!

同埋 kitty 我都有 d ...

大宅

咁即係我可以打消買玩具架既念頭?

原文章由 hallonatalie 於 08-8-13 01:28 發表
真係純好睇唔好用 ...

唔好畀 cash pa 知道呀 ? 唔係佢會好傷心架 !

大宅

咪玩喇 mouth: 買黎擺
尺價巧貴

原文章由 chickenwing2006 於 08-8-13 01:33 發表
除非你有好多地方啦 , 買黎擺都幾靚
架 ... 不過放唔係好多野 LOR !!

大宅

有無 '萬秀彌敦' ? 可以幫 hehe按摩下個背脊 & 胸口

原文章由 cookiengau 於 08-8-13 01:37 發表
你地好多人未訓,可否幫幫忙
hehe鼻塞塞,喘不到氣,開口訓又咳,藥已經食左,見佢喘不到氣訓得好辛苦,藥已經食左,有乜計可幫幫佢?

大宅

聽你地甘講 (無位) , 我真係唔敢去
費事借c6 e~e~or~or

原文章由 chickenwing2006 於 08-8-14 06:55 發表
朗 b ma,

c 啦 .... 乜真係甘勁架 , 我地今次 9:00 甘早
都係怕無位咋 !!

希望唔好甘多人啦 , bottom line 泊 $ 25 一個
鐘都要 , 唔係真係 tunnel $$ , 油 $$ 都蝕埋架

...

大宅

winwin 長老大人

原文章由 Rain~* 於 08-8-15 00:15 發表
hee~咁岩姐..
岩岩返到屋企..見到差唔多夠鐘嘛~
hoohoo~時間岩岩好

大宅

無老呀! sat齊齊番祟真

原文章由 winwin815 於 08-8-15 00:21 發表
thanks...... 又老一歲啦.....

大宅

更早 咪玩喇!又唔係派錢, 交表jama, 又唔係自到先得既

原文章由 winwin815 於 08-8-15 00:48 發表
一唔一齊? 不過我要好早, 你係深山出黎, 要更早

大宅

cash ma,

有diy tee班 ? 幾多錢? 貴唔貴? 去邊度玩架? 最衰我呢個星期要搬屋喇! 麻煩好玩既, 番來報告下, 等我又去報下班

原文章由 chickenwing2006 於 08-8-19 16:37 發表
文 ma,

fyi, carter ma 都 join 左我地 8/24 diy tee 班呀 !

大宅

我38週時都係恨恨甘食左次, 真係無有怕

原文章由 chickenwing2006 於 08-9-3 13:08 發表
rain,

我係你生之前恨恨食一次先坐月啦 , 都 35 weeks
真係無有怕 !! 唔係真係要到 11 月先有得食架啦 .....

:ve ...

大宅

cash ma,

你同nic ma都plan得好盡下, 上次番玩playgroup再去playroom已經c~c~下 mouth: mouth:

friday拉唔到衫尾跟你地去添

原文章由 chickenwing2006 於 08-9-8 23:56 發表
RAIN ,

嘻嘻......

有新PLAN , 同NIC MA 傾左今個 FRIDAY 入去反半日
我番上午 .... AUNTY 帶 CASH 去 MTR 度交比我....
2:00 玩到 6:00 度出黎再食 RUBY , 係唔係好正呢 ??

...

大宅

我講didiney 呀, 而家買pass有咩so?

原文章由 chickenwing2006 於 08-9-9 00:23 發表
$ 1.50 MA,

唔好甘講..... 你想邊一隻尾呀

DI DI NEY 定係 DINNER 先 ?? 我地可能 RUBY 又
可能食牛陣 .... 未傾完NIC MA 要餵奶啦 ....

你買唔買 PASS 呀 ??? :ver ...

大宅

cash ma,
如果23我表弟請到假, 佢可以帶我入去 , 到時又有機會見面喇

原文章由 chickenwing2006 於 08-9-14 08:42 發表
RAIN,

係呀 .... 23 再去呀 , 其實 NIC MA 9/19 都再去架
不過我 23 先再請假啦 !!

你買唔買 PASS ?? NIC MA 仲有一張 $ 650 呀,
9 折架 .... 你買可以帶埋 HB 入去呀 !!

你要話佢知啦 !! :jo ...

大宅

cash ma

你儲埋好假? 成日off既?

原文章由 chickenwing2006 於 08-9-17 01:22 發表
9/22 我 off wor ... 問下 nic ma 去唔去先 !!

大宅

高層

原文章由 chickenwing2006 於 08-9-17 01:35 發表
我公司一年有 20 日 , 以計 5 天 work
真係有成個月架 !!

大宅

cash ma,

你同nic ma都好好精力 尋日3大2小玩足全日, 得拉姑番到屋企仲眼仔碌碌咋

原文章由 chickenwing2006 於 08-9-19 10:21 發表
文 ma,

因為我 al 2 天 , 唔想 waste 姐 !!

9/23 我地又買左平飛 $ 175 一張 , 我有 aunty
nic ma 有 mami ..... 想玩到睇煙花 lor !!
( 我地約埋 $ 1.50 ma 同阿 rain tim 呀 )

9/22 呢同 natalie lunch 之後睇 ...

大宅

星期五會多d人架, 尤其自由行

原文章由 chickenwing2006 於 08-9-19 18:20 發表
話你知 ..... nic ma 今日都入左 di di ney 呀,
不過好多好多人 wor !!

首頁

尾頁

跳至