自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

回覆:我其實睇咗9萬次harry potter😱

我都係fans電影,中英文書全系列都有,重播又會睇,雖然無睇咗九萬次,但加加埋埋都過百次。真係好愛harry potter

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

my005 發表於 15-11-25 23:08
我個仔都睇左9000幾次。

相較下,周星星d戲,佢睇左90萬幾次。

真係識得背對白
我老公, 成日睇衛視卡式台, 嗰啲80年代嘅影片, 佢喺廳睇我都話知佢, 喺房睇, 連我都無端端要睇

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

DoReMi媽媽 發表於 15-11-25 23:14
我老公, 成日睇衛視卡式台, 嗰啲80年代嘅影片, 佢喺廳睇我都話知佢, 喺房睇, 連我都無端端要睇 ...
我老公只會對睇波有興趣,屋企無人陪佢,唯有曼聯,我仔至會睇。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

my005 發表於 15-11-25 23:19
我老公只會對睇波有興趣,屋企無人陪佢,唯有曼聯,我仔至會睇。
我老公只睇大賽, 我仔就鈡意睇波

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

DoReMi媽媽 發表於 15-11-25 23:23
我老公只睇大賽, 我仔就鈡意睇波
靜靜話你知,我老公靜靜同我講過,佢唔鍾意同我仔一齊睇曼聯,因為若曼聯輸波,我仔會黑面架。
我就話,邊個以前個仔得幾歲就帶佢去pub捧曼聯喎。

這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

侯爵府

引用:仲要我睇9萬零1 次。 我個女, harry potte

原帖由 Pulmma 於 15-11-25 發表
仲要我睇9萬零1 次。

我個女, harry potter 迷, 停咗幾年冇睇, 今日無lala 又liu 起條筋, 又話想由第 ...
我細個都係咁架不過我愛好係睇哈利波特小說,不停重覆又重覆狂睇小說。

侯爵府

引用:我都係fans電影,中英文書全系列都有,重播

原帖由 oolongpig 於 15-11-25 發表
我都係fans電影,中英文書全系列都有,重播又會睇,雖然無睇咗九萬次,但加加埋埋都過百次。真係好 ...
我都係

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章

我都好like波特,特別最後果集

同熱愛這片土地,大家刻骨銘記,愁或喜,生或死,也是香港地
同熱愛這片土地,大家一句到尾,由自己,生與死,也在香港地

侯爵府

大宅

引用:唔知點解我覺得harry+porter+係恐怖片...+

原帖由 都敏俊C 於 15-11-25 發表
唔知點解我覺得harry porter 係恐怖片... 我好驚唔鍾意睇 有冇人好似我咁諗?

...
有,我阿仔都驚到唔敢睇(今年7歲)

珍珠宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

我係一集都冇睇過!

水晶宮

畀面勳章

引用:仲要我睇9萬零1 次。 我個女, harry potte

原帖由 Pulmma 於 15-11-25 發表
仲要我睇9萬零1 次。

我個女, harry potter 迷, 停咗幾年冇睇, 今日無lala 又liu 起條筋, 又話想由第 ...
我三個仔女成日睇,比賽鬥快講對白

象牙宮

my005 發表於 15-11-25 23:31
靜靜話你知,我老公靜靜同我講過,佢唔鍾意同我仔一齊睇曼聯,因為若曼聯輸波,我仔會黑面架。
我就話,邊 …
咁搞笑? 你囝真係好鈡意曼聯喎! 我囝鈡意睇波係因為喺學校同同學一齊睇, 搞到晚晚都要睇, 我到而家都唔知佢捧邊隊

珍珠宮

2018復活節勳章 hashtag旅遊勳章

我書都睇好多次

分享:愛遊泰(內有曼谷芭堤雅清邁資料)
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=14416337&fromuid=956408

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我女都好鍾意 不過佢唔知我有碟,佢係電腦睇

總有離別的時候

珊瑚宮

DoReMi媽媽 發表於 15-11-25 23:53
咁搞笑? 你囝真係好鈡意曼聯喎! 我囝鈡意睇波係因為喺學校同同學一齊睇, 搞到晚晚都要睇, 我到 ...

我仔由細到大,只愛曼聯,我細女鍾意同佢對著幹,特登話鍾意車仔,激佢。

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

每年明珠台重要播禾同阿女都一定睇. 通常係冬天, 2母女團住張被一路食零食一路睇.

男爵府

我日日都對住Harry Porter
個個人見到我個仔,都話佢似harry porter

象牙宮

my005 發表於 15-11-26 00:18
我仔由細到大,只愛曼聯,我細女鍾意同佢對著幹,特登話鍾意車仔,激佢。
好温馨喎! 有時要對着幹鬥下氣先冇咁沉悶

my005    發表於 15-11-26 09:14

大宅

我都買左成套書, 睇左幾次。。

不過戲呢, 我就冇追喇, 話說我睇到好似第二定第三集開頭, 哈利喺姨丈屋企被竇度練魔法, 但係未成年魔法師好似唔可以喺學校以外地方使用魔法, 我唔肯定我有冇記錯, 可以幫我問下你囡囡嗎?

首頁
12345...7

尾頁

跳至