在職全職

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無多年會計經驗媽咪可放工或六日抽時間幫忙 用 excel set up 會計報表賜教?計返鐘錢,荃灣區
我與你永共聚, 有您在身邊多樂趣

大宅

應朋友誠邀,同佢公司執會計位二灘一識,之前佢會計低蘇州屎就走入,佢公司無用軟件只用 excel 做全盤數,本人用開軟件加上我之前公司會計有成4個人分曬工好易做, co sert 做埋 P/L ,有無 在職會計媽咪有時間放工後幫忙用excel set up ac 報表 ? 計返鐘錢。筌灣區。

伯爵府

回覆:救急!用 excel set up 會計報表

咪傻啦,買個軟件要幾錢?
用excel幫你set 完你都唔知點用,結果仲貴仲無用。

大宅

咪係囉! 但我fd 打工遮,無奶油佢自己俾錢買傢?
今日聽佢講佢老闆拍左板肯買 ac soft wear
但點搬數佢都頭暈,有無c打幫到手 ?
如果有 PM 我,留佢電話你們自己聯絡

珍珠宮

睛靈勳章 陪月勳章 畀面勳章

引用:咪係囉! 但我fd 打工遮,無奶油佢自己俾錢

原帖由 細佬b 於 15-11-28 發表
咪係囉! 但我fd 打工遮,無奶油佢自己俾錢買傢?
今日聽佢講佢老闆拍左板肯買 ac soft wear
但點搬數佢都 ...
買軟件會教點用!

大宅

回覆:細佬b 的帖子

如果公司簡單,可以用$1000左右買peach tree ,易用易學。

子爵府

公司就算有ac software, 但工作的人冇會計工作經驗亦搞亂盤數,公司有請有經驗會計,應該已可幫公司解決問題,基本full set ac, 已有能力用excel set up general ledger。

首頁

尾頁

跳至