跳至

首頁

尾頁

別墅

有乜野底買??幾錢入場貴??
可否報下料

公爵府

原文章由 LoloJuly 於 08-8-15 11:39 發表
有乜野底買??幾錢入場貴??
可否報下料

入場費$25, 係呀, 今年貴咗, 以前$20

公爵府

美 食 展 變 掃 貨 抗 通 脹
大 批
市 民拖 篋 入 場   又 食 又 拎
http://appledaily.atnext.com/template/apple/art_main.cfm?iss_id=20080815&sec_id=4104&subsec_id=11867&art_id=11478548

男爵府

剛剛同個同事去完呀~
買左大班冰皮月餅,買3盒送1盒迷你八件裝,都算抵(恆生有9折)另外,買左壽桃麵,$50/$60有野送,另入場本書仔,有D coupon,留意一o下~

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我都係今晚帶Dickson豬兩仔毑去完黎,隻仔剩係試食,都食到飽一飽啦,都食唔切,左手一舊,右手一舊,口仔又食緊一舊,我隻手又揸住一舊等佢食......哈哈哈哈哈哈哈 ,又食左好多唔同味嘅麵,又餅乾,又薯蓉,佢最鍾意就係食薯蓉,食左好多呀,我都買左兩包比佢食,
最後我買左一set 壽桃牌兒童麵$60同一set壽桃牌拉麵$60,兩包薯蓉$50/2 ,買左一set 餅乾 $35/3包,仲買左d喉糖,total 都係用左$290 ,Dickson 豬架車仔最後就用左黎做運貨車仔喇,我就要揹住佢走..........
本來去o個時,我同佢搭西鐵,轉巴士,再搭船過海,返黎時,已經唔可以再左轉右轉喇,結果一程車返到屯門........攰死左.......mouth:
不過我4點零鐘入到場時都仲好好行,推住隻仔慢慢行,一路行,一路試食,但一到6點後開始好多人(因為$10入場費)簡直係水洩不通呀,

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

未講裡面有咩賣添

基本上,工展會有嘅野食,會場裡面宦都有得賣,同行工展會冇咩分別,只係會場裡面有冷氣同埋多左d月餅賣囉...........我覺得...

[ 本文章最後由 ReikoLau 於 08-8-16 02:32 編輯 ]

首頁

尾頁

跳至