官方團購

跳至

首頁

尾頁

洋房

我想搵既係 半島酒店既 奶黃月餅
請問有冇人有呢?
我要一盒都夠喇......

有冇人幫到手呢? ...............
help ~"~

洋房

我朋友在九龍酒店做, 我年年都係揾佢幫我訂迷你奶王月餅. 打折後$103.8一盒(但要31/8前訂). 冇minimum限制, 一盒都ok.

需要幫手嗎?

jaynepig  我有興趣,唔知今件又有無呢~  發表於 11-7-1 23:05

禁止訪問

好媽媽勳章

禁止訪問

好媽媽勳章

男爵府

虎到金來勳章

回覆 2# noatall 的文章

I have interested. Please PM to me. Thx.

JackMaMa

洋房

原帖由 zitalin 於 09-8-25 00:21 發表
Walk in 都係 7 折 (至到 31/8), 同你朋友一樣, 所以不用煩你朋友, 正常 STAFF PRICE 冇理由都係 7 折, YAHOO 都係賣緊 $100, 買多啲仲可以再平!

我訂購的已吃完了, 今天(21/9) 想找朋友再訂, 但朋友說九龍酒店月餅已售罄, 又要等出年才有得食了

大宅

好媽媽勳章

今年九龍酒店既promotion係, 凡於8月31日前訂購迷你奶黃月餅一律$ 103.60/盒, 無最少訂購限額, 所以要訂既就快手啲喇!!! 之後訂就會跟番往年既promotion, 即係訂夠10盒先至有discount.

民房

幫我訂迷你奶王月餅.

我想問重有冇人一齊訂或者會訂到九龍酒店迷你奶王月餅. 我要訂3盒~有冇人HELP ME??
[email protected]

民房

九龍酒店迷你酥皮奶黃月

原帖由 noatall 於 09-8-26 22:54 發表

正常staff price冇理由都係7折 --> 唔明你"正常staff price"咩意思, 你是想說我朋友不是正常STAFF, 還是想暗示其他?

WALK IN都係7折...YAHOO都係賣緊$100 --> 咁你咪WALK IN 或去YAHOO 買囉, 這裡冇人阻止你, 也 ...

九龍酒店迷你酥皮奶黃月我想訂3盒有冇人HELP ME?

大宅

我都想訂3盒

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

我想問重有冇人一齊訂或者會訂到九龍酒店迷你奶王月餅,
我要訂6盒~有冇人HELP ME??
Thanks

大宅

好媽媽勳章

edenho2000 - 迷你奶王月餅 2 盒
e-mail : [email protected]
thanks

大宅

開心吸收勳章 畀面勳章

我都想訂3盒呀~有無人可以幫我呀~

原帖由 Flo0602 於 09-8-29 08:14 發表
今年九龍酒店既promotion係, 凡於8月31日前訂購迷你奶黃月餅一律$ 103.60/盒, 無最少訂購限額, 所以要訂既就快手啲喇!!! 之後訂就會跟番往年既promotion, 即係訂夠10盒先至有discount. ...
[url=http://www.TickerFactory.com/]

管理員

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛

各位會員 :
我們收到不少查詢有關此團購, 因此我們也聯絡了九龍酒店有關合作之可行性。他們的回覆是他們暫時沒有與其他團體合作計劃, 只有他們自己營銷推廣計劃, 所以, 若對他們之產品有興趣的話, 請直接與他們聯絡。
此外, 在此慎重聲明, "官方團購"是親子王國直屬管理活動之一部份, 我們會保障會員購物之品質及誠信。任何會員不能以"團購"或"集體採購"..等方式在此提廣, 這在我們的條規已詳列。若有違規之文章, 版主會修正或册除。會員也不應該與陌生人以金錢交易, 以免受騙。
團購隊長上

複式洋房

11盒!

子爵府

畀面勳章

我都想訂3盒呀~有無人可以幫我呀~

禁止訪問

大宅

畀面勳章

1) amysome / 1盒
2) Klarie / 3 盒
3) kk unique / 2盒