官方團購

跳至

首頁
12345...6

尾頁

管理員

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛

[下載訂購表格]

團購數量滿30盒,即可以優惠價訂購
王國團購截止日期:2008829
(:月餅券於200898前以掛號形式寄出。掛號費用由王國支付。)

原價 (每盒 HK$)
優惠價 (每盒 HK$)
1. 迷你酥皮奶黃月餅
(8
/)

條款及細則:*請先回覆此主題作登記,請順序報數、填上閣下的登入名稱及認購數量,例回覆如下:

1 bkeditor / 1
2 apple007 / 1
3 mandymama / 1
1. 各會員如有興趣訂購以上貨品,請將支票連同訂購表格及回郵信封(並貼上$1.4郵票),郵寄至「上環荷李活道233號荷李活商業中心141401- 1403室」親子王國收,信封面請註明:「訂購九龍酒店迷你酥皮奶黃月餅券

2.
若所參與團購貨品的會員人數不足(訂購表格及支票截郵時間以團購截止日期2008829為準),我們將會回郵寄出閣下之支票,敬請留意。

3. 若團購成功,閣下將會收到確認信。

4. 以上團購項目之價錢及數量為產品供應商所提供,可能會不定期作出調整,價錢只供參考。

5.
親子王國及產品供應商保留最終決定權。

大宅

1) amysome / 1盒
原文章由 團購隊長 於 08-8-15 13:37 發表

[下載訂購表格]

團購數量滿30盒,即可以優惠價訂購
王國團購截止日期:2008年8月29日
(註:月餅券於2008年9月8日前以掛號形式寄出。掛號費用由王國支付。)

原價 (每盒 HK$)
優惠價 (每盒 HK$)
1. 迷你酥皮奶 ...

[ 本文章最後由 amysome 於 08-8-15 15:14 編輯 ]

洋房

2) Klarie / 3 盒

別墅

3) kk unique / 2盒

大宅

4) fung1975 / 2盒

大宅

好媽媽勳章

5) flo0602 / 4盒

別墅

6) nicolandavy / 12盒

珍珠宮

畀面勳章

7)SORRY 除消

[ 本文章最後由 bb女女 於 08-8-20 11:37 編輯 ]

大宅

7)bb女女/1盒
8) babychin / 2盒

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

想問下呢隻好食d,定嘉麟樓嗰隻好食d呢??thx
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

別墅

原文章由 ChammyMAMA 於 08-8-16 23:37 發表
想問下呢隻好食d,定嘉麟樓嗰隻好食d呢??thx

未食過嘉麟樓, 但九龍酒店的都好好味~ 買左兩三年水準冇變.

禁止訪問

好媽媽勳章

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

今年我仲訂咗嘉麟樓添,下年要訂九龍酒店試下喇!九龍酒店仲平過嘉麟樓啊!~
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

大宅

咁團長可唔可以安排到呢個價錢, 或都更平的團購呢??

又或者請有dbs card 的媽咪幫手?

原文章由 zitalin 於 08-8-17 11:46 發表
DBS is offering $118 per box

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

$118 好似得4件

原文章由 michtony 於 08-8-17 17:10 發表
咁團長可唔可以安排到呢個價錢, 或都更平的團購呢??

又或者請有dbs card 的媽咪幫手?

男爵府

陪月勳章

7)bb女女/1盒
8) babychin / 2盒
9) tszyanbb / 1 盒

禁止訪問

好媽媽勳章

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我都估佢係印錯 如果真係$118 4件便太貴

原文章由 zitalin 於 08-8-17 23:59 發表
$118 係 8 件, 九龍酒店迷你酥皮奶黃月餅得一款, DBS 宣傳刊物印錯, 我仲試食了添! 味道唔錯!

別墅

Hi Zitalin,

收到你個PM. 唔該晒. 團長, 唔好意思, 請CANCEL 我的訂單啦. 因我有DBS CARD 可以自行訂購.

唔該晒!!!

nicolanday

原文章由 zitalin 於 08-8-17 23:59 發表
$118 係 8 件, 九龍酒店迷你酥皮奶黃月餅得一款, DBS 宣傳刊物印錯, 我仲試食了添! 味道唔錯!
http://hk.dbs.com/zh/consumer/creditcards/offersmonth/20080804_mooncake.html

別墅

6)bb女女/1盒
7) babychin / 2盒
8) tszyanbb / 1 盒

唔好意思呢~

首頁
12345...6