跳至

首頁

尾頁

大宅

我係0703媽咪…我地班係自組既…有5個一樣大既BB(17 month)…佢地由各顧各到一齊玩…由唔留心到一齊學…由唔知的做咩到一齊touch…由唔識跳到一齊跳…大有進步…一堂比一堂進步…我地進入第二個月上堂…大約就好似nusery咁…因為唔貴又學到野又唔多人所以想介紹俾其他媽咪…我地0703有4班係o個度上堂…如果你地想問我可以send張leaflet同助教電話俾你地

我知道呢間野有小學部同中學部補習社…每年9A10A都有係呢度補出黎…應該唔錯…佢地仲睇到我地小朋友既個性同進展介紹邊間幼稚園合適我地既小朋友同分析每間學校既部署…有次佢地助教仲講笑話由一歲補到18歲都得…一條龍…

9龍塘劍橋道6號 E.A.C.
四個開班最多六個一班
自組好D
無sunday class
$800 / 4 lesson
$1200 / 8 lesson
$1600 / 12 lesson

以上價錢係B.K. mami only & after discount

要資料請留email給我
:-P [size=medium]我小王子三月廿七日出o左世了,奇妙旅程展開喇,每日無盡變化同新奇驚喜,我同老公都娛樂無窮

http://hk.myblog.yahoo.com/maggie_709/

大宅

我有興趣,could U pm information to me!
Thank You!

禁止訪問

別墅

Pls e-mail the details to me, thanks~

[email protected]

大宅

各位媽咪有冇興趣組班呢?

別墅

原文章由 蛋撻 於 08-8-18 13:57 發表
各位媽咪有冇興趣組班呢?

如果好既都有興趣架, 妳係咪只可以星期6 or 日only?

大宅

原文章由 qq281207 於 08-8-18 14:33 發表

如果好既都有興趣架, 妳係咪只可以星期6 or 日only?

係呀,我要返工,剩係星期六日先得,不過唔知好唔好喎,試左堂先知,如果幼潛抽唔到可以諗下~

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

有興趣呀,請send資料至[email protected]
THANKS!

原文章由 kissmaggie 於 08-8-17 17:01 發表
我係0703媽咪…我地班係自組既…有5個一樣大既BB(17 month)…佢地由各顧各到一齊玩…由唔留心到一齊學…由唔知的做咩到一齊touch…由唔識跳到一齊跳…大有進步…一堂比一堂進步…我地進入第二個月上堂…大約就好似nu ...

大宅

畀面勳章

我有興趣,could U pm information to me!
Thank You!

別墅

我有興趣,could U pm information and send to [email protected] to me
Thank You!

子爵府

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

please information to me too!!

大宅

畀面勳章

Pls send the information to me la! Thx!

別墅

我有興趣呀...請PM send資料或e-mail: [email protected]俾我...thanks

如有其他媽媽組班...請預埋我一份喎

男爵府

我有興趣
請PM send資料或e-mail: [email protected]
我亞囡係11月29日出生,不過係早左10日剖腹,我覺得佢o既發展比11月bb慢,似12b多d。
如有其他媽媽組班,請預埋我一份。

男爵府

好媽媽勳章

Kowloon Tong Playgroup

Hi, pls send to: [email protected]

thanks!
原文章由 kissmaggie 於 08-8-17 17:01 發表
我係0703媽咪…我地班係自組既…有5個一樣大既BB(17 month)…佢地由各顧各到一齊玩…由唔留心到一齊學…由唔知的做咩到一齊touch…由唔識跳到一齊跳…大有進步…一堂比一堂進步…我地進入第二個月上堂…大約就好似nu ...

別墅

Pls email me

大宅

PM you la, thanks!

大宅

Dear all mami

見你地都好想組成班…其實我地o7o3既媽咪係先打去E.A.C然後留哂所有資料同時間…等佢地組到就電話聯絡或者係度開個發表咪得囉!

我係過來人…越早去playgroup BB會叻D架…尤其姐姐湊既BB…會合群D

for E.g.
A. star from 3/9 15:00
1.
2.
3.
4.
:-P [size=medium]我小王子三月廿七日出o左世了,奇妙旅程展開喇,每日無盡變化同新奇驚喜,我同老公都娛樂無窮

http://hk.myblog.yahoo.com/maggie_709/

別墅

please send the details to me, thanks.
"[email protected]"

別墅

please send the details to me, thanks.
"[email protected]"

首頁

尾頁

跳至