自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章

原文章由 上校車 於 08-8-18 13:50 發表
退出好過跑完之後殘廢丫

我都係咁話...我有朋友同同事知佢退出,話佢無用..怯場...我覺得佢地都痴痴地架..
劉翔佢都要面對國家架..佢跑到一定跑囉...
佢咁次因為受傷問題唔跑今次,好過之後無得跑啦...
劉翔加油呀!

[ 本文章最後由 arale1668 於 08-8-18 15:16 編輯 ]

禁止訪問

洋房

劉翔我o地永遠支持你

侯爵府

原文章由 tszkiuma 於 08-8-18 15:04 發表
選擇退出須要更大的勇氣, 劉翔---你永遠都是中國人的金牌運動員

絕對贊同"退出要更大勇氣",應該為劉翔和我國所有運動員鼓掌...

大宅

劉翔我哋永遠支持你

複式洋房

原文章由 arale1668 於 08-8-18 03:13 PM 發表

我都係咁話...我有朋友同同事知佢退出,話佢無用..怯場...我覺得佢地都痴痴地架..
劉翔佢都要面對國家架..佢跑到一定跑囉...
佢咁次因為受傷問題唔跑今次,好過之後無得跑啦...
劉翔加油呀! ...

請各位今晚放工返屋企睇重播先批評劉翔,
我見到佢, 我好心痛, 痛心!!
眼淺既, 請攞定紙巾, 佢個教練都好傷痛!

我今日都知道有人用個肺講野, 因為佢地未了解就發言,
你睇吓聽日佢地仲有咩講??

侯爵府

原文章由 tszkiuma 於 08-8-18 15:04 發表
選擇退出須要更大的勇氣, 劉翔---你永遠都是中國人的金牌運動員

我絕對同意!係我心中,佢已經係CHAMPION

對劉翔送上無限的祝福,一定要好好把傷療好,我一定會SUPPORT 你架!!!!

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

劉翔! 我們永遠支持你~!

[ 本文章最後由 Queenie_0012 於 08-8-18 16:26 編輯 ]

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我都為佢而流淚,不是因為佢拿不到金牌,而是佢受傷而難過
祝佢早日康復!

伯爵府

今次係自已國家唔可以出賽, 係一件好可惜嘅事,
但係夾硬去賽, 傷上加傷日後重難痊癒,
希望劉翔可以快 D 醫好, 日後再係田徑場上, 再贏取多幾面金牌.

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

劉翔繼續努力, 好過一定要痛住來跑, 我們都不捨得, 他都等了4年, 其實他自己和教練都好偒心, 好似昨天程飛一樣, 內心都好難過!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

其實傷患既野真係可大可小, 如果今日夾硬出賽, 非但表現唔好, 仲有可能傷上加傷, 正所謂留得青山在, 那怕無柴燒!!

劉翔, 祝你早日康復, 再為中國爭光!!
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

男爵府

畀面勳章

每一位運動員都不會是一風順,佢地必排除萬難先能夠爭取好成績。到金牌大家就會歡呼拍掌,但是稍有失誤就被千夫所指。人生路途上,每個人都會遇到困難同要克服心理關口,要成為一位人所共知既運動員,路途極之艱距,所以無論如何,我都覺得佢地係值得尊重,劉翔!我支持你!

[ 本文章最後由 joejoemum 於 08-8-18 17:10 編輯 ]
「所謂幸褔,不是沒有苦惱,而是置身痛苦漩渦中,抱持樂觀而堅定的信念,不畏懼,也不嘆氣,勇敢迎擊迎面而來的洶湧波濤,浪愈大,愈是咬緊牙關向前衝,跌倒了再站起來,從摸索與挫折中學習與鍛鍊,磨練出膽識與智慧,無論橫流逆境多麼艱難,希望與確信依舊,直至獲得最後的勝利。」

禁止訪問

睛靈勳章

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

上來bk先知劉翔冇出賽,傷了!
到抵咩事呀?嚴重嗎?

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

真係好可惜 唔可以為國家隊贏取金牌

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

用戶要求終止服務

好媽媽勳章

我睇直播,見佢一出場已經心事重重,同平時唔同(好輕鬆),同埋佢不時流露一d好痛苦既表情,我諗佢一定好痛好痛喇,一來係腳痛,二來係心痛,退出係一個好痛苦既決定

加油,我地一定支持你

男爵府

劉翔.........我哋永遠支持你
祝你盡快康復

子爵府

快d好番呀.............

首頁

尾頁

跳至