跳至

首頁
34567...24

尾頁

大宅

雖然要早走.......囡囡都玩得好開心, 多謝晒必朱媽咪同mansonwai 辛苦咁耐

大宅

醒目開學勳章

我覺得 mandy 真係好勁呀 !
可以搵到咁多禮物 ! 本圖書真係好靚呀 !
另外 terry 啲相 影得真係好靚 !
雖然 對音樂人同banner 有小小失望 , 如果我知佢咁隨便張啲相放埋一齊同加幾隻字上去便算, 我唔駛比錢佢整啦 ! 佢仲不停同我講話好靚 ! 下次唔幫襯佢 !

大宅

必朱:
下次去第二個地方.
我個仔都耍得好開心!
希望下次多D 928babyor其他baby參加.

原文章由 必朱 於 08-9-22 12:04 PM 發表
我覺得 mandy 真係好勁呀 !
可以搵到咁多禮物 ! 本圖書真係好靚呀 !
另外 terry 啲相 影得真係好靚 !
雖然 對音樂人同banner 有小小失望 , 如果我知佢咁隨便張啲相放埋一齊同加幾 ...
http://hk.myblog.yahoo.com/tammychan-28

別墅

真係好多謝joyce & mandy, 令到個個唔識嘅媽咪同 bb可以一齊玩, 希望下次再有party啦.

[ 本文章最後由 焯霖媽媽 於 08-9-22 19:14 編輯 ]

伯爵府

大家唔洗客氣 !

我覺得玩得唔夠皮.......

如果 1歲半再玩一次就好啦 !
因為那時 BB 開始會意識及 Enjoy 一 D 集體遊戲.

大宅

好提意...., 到時一定會"追雞仔"咁....

原文章由 mansonwai 於 08-9-22 20:58 發表
大家唔洗客氣 !

我覺得玩得唔夠皮.......

如果 1歲半再玩一次就好啦 !
因為那時 BB 開始會意識及 Enjoy 一 D 集體遊戲.

男爵府

熱血勳章

多謝joyce & mandy用心籌備, 亦多謝各位媽咪踴躍參加, 令bb生日會熱鬧非常

大宅

醒目開學勳章

caca ,

恆恆係唔係快要做哥哥啦 ??

[ 本文章最後由 必朱 於 08-9-23 16:16 編輯 ]

別墅

原文章由 KoB媽 於 08-9-23 08:57 發表
好提意...., 到時一定會"追雞仔"咁....

好呀. 等焯霖唔洗一個人行. 可以同妳地的bb玩追雞仔.

大宅

醒目開學勳章

冏冏冏冏冏............

買唔到奶粉 ! 我一向存貨最多2罐, 星期五己開最後一罐, 第二日去買已冇貨 , 只買到細仔 , 所以都買咗 2 罐細仔做後備 , 我有friend正有員工在日本做嘢 , 今日會返黎 ! 佢話可以順便幫我買但都話買唔到 ??? 連日本都冇 ??
今次呢個毒奶風暴, 禍害好深, 其實好多食物可能己添加不知名化學物質, 只係禍未出, 人未知 ! 我肯定雞蛋係其中之一, 假蛋出現多年, 政府一定知, 但從冇禁止過 , 又係要等食c咗人先做嘢 .
所以我有時會係嘉道理農場 or 買日本蛋比必朱食 , 但出街食嘢及好多未發現有問題的食物, 就冇法,因為周圍都係呢啲食物 ~.~
政府未來將要承擔龐大醫療責任, 仲要大部份係港生內地兒童 !
唉 ! 我都係有感而發, 發吓嘮叨 !!!

大宅

醒目開學勳章

del...........................

禁止訪問

回覆 #1 必朱 的文章

大宅

好彩!!
我上次bb展入左3箱奶粉(2號&3號),
所以暫時我個女都有奶粉去到13-14個月.

原文章由 必朱 於 08-9-24 11:52 AM 發表

買唔到奶粉 ! 我一向存貨最多2罐, 星期五己開最後一罐, 第二日去買已冇貨 , 只買到細仔 , 所以都買咗 2 罐細仔做後備 , 我有friend正有員工在日本做嘢 , 今日會返黎 ! 佢話可以 ...
http://hk.myblog.yahoo.com/tammychan-28

男爵府

熱血勳章

原文章由 必朱 於 08-9-23 16:12 發表
caca ,

恆恆係唔係快要做哥哥啦 ??

係呀, 遲d阿b會有個細佬

大宅

恭喜!恭喜!!

原文章由 caca0921 於 08-9-24 04:09 PM 發表

大宅

醒目開學勳章

細佬呀 ! hehehe...... 牛仔 ! 我鍾意呀 !

原文章由 caca0921 於 08-9-24 16:09 發表

複式洋房

恭喜呀! 細佬幾時出世呢?

原文章由 caca0921 於 08-9-24 16:09 發表

http://hk.myblog.yahoo.com/kateyychan

複式洋房

你食開邊隻呀? 如果食森永大仔, 我仲有存貨! 有需要可以打俾我呀!

原文章由 必朱 於 08-9-24 11:52 發表

買唔到奶粉 ! 我一向存貨最多2罐, 星期五己開最後一罐, 第二日去買已冇貨 , 只買到細仔 , 所以都買咗 2 罐細仔做後備 , 我有friend正有員工在日本做嘢 , 今日會返黎 ! 佢話可以 ...
http://hk.myblog.yahoo.com/kateyychan

複式洋房

想請番個工人...唔知大家有無好AGENT 介紹呢?! 請工人真係超煩!!! mouth:

男爵府

熱血勳章

哈哈~~多謝各位關心, 細b預產期在出年二月尾, 到時又要幫大b報n1 lu, 要睇吓d時間點安排先得

原文章由 必朱 於 08-9-24 16:27 發表
細佬呀 ! hehehe...... 牛仔 ! 我鍾意呀 !

妳鐘意牛仔呀, 依家開始製造仲黎得切喎, 等必朱有個伴嘛

如果個0個係牛女就好囉........

首頁
34567...24

尾頁

跳至