自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

有冇人知邊到既 TEA BUFFET 正呀

知道話我知啦, 唔該

大宅

陪月勳章

美麗華商場地庫 .... Todai;
萬麗海景酒店 .... 萬麗海景酒店咖啡室;

別墅

原文章由 2008c9 於 08-8-19 10:43 發表
美麗華商場地庫 .... Todai;
萬麗海景酒店 .... 萬麗海景酒店咖啡室;

Hello 2008c9,

想問你知唔知有咩食呀, 邊間多d款呀 !

many thaks

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 親子王國15週年勳章

royal garden, 都幾好食 ! $18x ! dbs 有折 !

原文章由 pearjadema 於 08-8-19 10:31 發表
有冇人知邊到既 TEA BUFFET 正呀

知道話我知啦, 唔該

別墅

原文章由 Tabo63 於 08-8-19 11:49 發表
royal garden, 都幾好食 ! $18x ! dbs 有折 !

HELLO , 你最近有冇食過呀 lunch buffet 定 tea buffet 好食d呀

大宅

Hello,

上星期六去了Marco Polo Prince Hotel 3/F 的 Tea Buffet, 好好味呀! DBS 咭仲有15%off. 食物有:

1.一般的西式甜品,蛋糕,Donut
2. 泰式甜品
3. 中式甜品
4. Chocolate Fountain.
5. Dim Sum
6. Curry, wustel, Congee..油炸鬼(in small pieces)
7. French Toast, 咖喱角
8. Spring Roll
9. Ice Cream
10. Self service lemon tea
11. 中式noodles
12. 三種魚生及Sushi
13. 三文治
14. 排骨, 豆腐...

好似係 HK$148...,另外65歳或以上有長者優惠.

原文章由 pearjadema 於 08-8-19 12:43 發表

HELLO , 你最近有冇食過呀 lunch buffet 定 tea buffet 好食d呀

首頁

尾頁

跳至