親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆:2016暑假又去 legoland , 大家訂左房未呀 ?

我3月頭去,2大1小,酒店訂曬,爭機票,我見scoot好平,想請問係大機嗎?有無獨立電視架?因為成4粒鐘,無電視娛樂我仔,我怕佢捱唔住發顛

男爵府

Check in 先買ticket okay ? 我朋友話d ticket 係有限發知,會唔會去到冇ticket 買㗎?

大宅

回覆:2016暑假又去 legoland , 大家訂左房未呀

我都買哂機票酒店暑假8月頭去新加坡加新山,會住一晚legoland加一晚hello kitty park旁的酒店,二晚sentosa同二晚新加坡市區酒店,二 大一小一bb,共11***元,午機午返,坐Jetstar,幾年前搭過都ok唔錯

大宅

回覆 manyjennifer 的帖子

請問機票多少$? 是PROMOTION時買的?
酒店在那裡BOOK?

大宅

引用:回覆 manyjennifer 的帖子請問機票多少$

原帖由 PP媽媽 於 16-01-17 發表

回覆 manyjennifer 的帖子
機票要49**元,包行理25kg去程,40kg回程,全家回程餐飲,唔算特價票,原本幫人睇吓邊間easter做特價,手多多搵吓暑假有冇平,見到時間幾好又唔算貴scoot好多所以買左,scoot我前年暑假搭過,時間真係麻麻地,唔岩帶住小朋友的家庭,而酒店我分hotel.com和hotelclub book,搵岩心水酒店再去combinehotel查吓邊間最平

侯爵府

引用:我3月頭去,2大1小,酒店訂曬,爭機票,我

原帖由 jessiechen 於 16-01-10 發表
我3月頭去,2大1小,酒店訂曬,爭機票,我見scoot好平,想請問係大機嗎?有無獨立電視架?因為成4粒鐘,無 ...
Scoot用787好舒服,冇電視,自己download哂電影去睇,早去晚回岩曬,食埋老巴剎返酒店拎行李坐地鐵出機場,喺機場買埋班蘭蛋糕時間岩岩好

水晶宮

回覆:2016暑假又去 legoland , 大家訂左房未呀

訂了legoland酒店,12xx/晚,未買機票,等特價。

子爵府

引用:Quote:原帖由+jessiechen+於+16-01-10+發表

原帖由 cfs 於 16-01-17 發表
Scoot用787好舒服,冇電視,自己download哂電影去睇,早去晚回岩曬,食埋老巴剎返酒店拎行李坐地鐵出機場, ...
多謝回覆,咁等我都留意下佢做特價先

子爵府

引用:訂了legoland酒店,12xx/晚,未買機票,等

原帖由 diong 於 16-01-17 發表
訂了legoland酒店,12xx/晚,未買機票,等特價。
我又係訂咗酒店,機票又係未訂,等特價x2

大宅

引用:Quote:原帖由+diong+於+16-01-17+發表訂了l

原帖由 jessiechen 於 16-01-17 發表
我又係訂咗酒店,機票又係未訂,等特價x2
邊到訂12xx咁抵,幾月出發

珍珠宮

manyjennifer 發表於 16-1-15 08:46
我都買哂機票酒店暑假8月頭去新加坡加新山,會住一晚legoland加一晚hello kitty park旁的酒店,二晚sentosa ...
Jetstar我舊年坐過,架機好污糟,座位背有垃圾,另外delay成個鐘有多,除非好平,否則唔會再坐。

子爵府

引用:Quote:原帖由+jessiechen+於+16-01-17+發表

原帖由 keikeiangel 於 16-01-17 發表
邊到訂12xx咁抵,幾月出發
我用永安網頁訂,連稅包車1100左右,我3月頭出發,可能淡季,比較平

洋房

引用:Quote:原帖由+keikeiangel+於+16-01-17+發

我用永安網頁訂,連稅包車1100左右,我3月頭出發,可能淡季,比較平
Legoland酒店唔見永安網有得book

大宅

引用:Quote:manyjennifer 發表於 16-1-15 08:46

原帖由 MissMaMa 於 16-01-17 發表
Jetstar我舊年坐過,架機好污糟,座位背有垃圾,另外delay成個鐘有多,除非好平,否則唔會再坐。 ...
我三年前坐啊,當時都幾好啊

子爵府

引用:Quote:原帖由+jessiechen+於+16-01-17+發表

原帖由 RILAKKUMAA 於 16-01-17 發表
Legoland酒店唔見永安網有得book
有架,你搵馬來西亞,或者直接打Legoland就搵到

我用網頁,用apps就唔得

大宅

引用:Quote:原帖由+RILAKKUMAA+於+16-01-17+發表

有架,你搵馬來西亞,或者直接打Legoland就搵到

我用網頁,用apps就唔得
用apps打新山就見,不過我想訂八月就未有

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 jessiechen 於 16-01-17 發表

原帖由 keikeiangel 於 16-01-18 發表
用apps打新山就見,不過我想訂八月就未有
8月未有,係指訂legoland?幾個月前已經可以訂今年暑假喇,之前千二三一晚可取消,而家貴左$100左右

大宅

回覆:MissMaMa 的帖子

只係永安個apps

珍珠宮

keikeiangel 發表於 16-1-18 09:09
只係永安個apps
你一定用永安?都唔特別平。如果定左要去就快訂,反正其他網站可免費取消。

大宅

引用:Quote:keikeiangel+發表於+16-1-18+09:09+

原帖由 MissMaMa 於 16-01-18 發表
你一定用永安?都唔特別平。如果定左要去就快訂,反正其他網站可免費取消。
...
唔係呀!我都係周圍格下價,連機票都未訂,等緊特價機票出!
我又見你去Gold Coast 好似幾正!其實係咪好易去架呢

首頁

尾頁

跳至