樓市動向

跳至

首頁

尾頁

大宅

現住西沙路, 要急於搵屋. 心儀沙田村屋. 請問可否分享各村利弊? 特別是交通. 我幾鍾意沙田圍但唔多買賣盤. .
地產唔可以盡信, 很多村都話有巴士好方便, 但如果等很久便慘.
pls help!!!!!! many thanks

複式洋房

請問..係買定租呢? 我呢層380呎, 3/F連天台, 阿女要住高樓大廈所以忍痛要放....

我覺得我呢度方便架...近廣源村同帝堡城, 村巴有中環, 尖沙咀, 北角線 (每線幾班), 巴士總站, Van仔, 的士站, 2銀行, 街市, 2超市, 日本城, 萬o..

原文章由 BBFan 於 08-8-22 13:50 發表
現住西沙路, 要急於搵屋. 心儀沙田村屋. 請問可否分享各村利弊? 特別是交通. 我幾鍾意沙田圍但唔多買賣盤. .
地產唔可以盡信, 很多村都話有巴士好方便, 但如果等很久便慘.
pls help!!!!!! many thanks ...

大宅

Rabbit pink: 我想買的. 請問你是什麼村?
但其實我們住開700連天台, 應該至少要500呎(we have dogs)

複式洋房

如果住開700呎實住唔慣咁細....

大宅

急, 請問有沒有盤? 如沙田圍/上禾輋? 租/售均可(有狗)

原文章由 BBFan 於 08-8-22 13:50 發表
pls help!!!!!! many thanks ...

大宅

請問大圍桃花園交通如何? thanks

複式洋房

RABBIT...

請問你而家住的西沙路...係邊條村?? 其實我最近都睇緊西沙的村屋...我都睇過廣源的村屋...就帝堡城上面...交通都好方便...不過佢700呎地下..冇咩花園...4年樓...佢開價要240萬...太貴...你而家住緊會唔會考慮放嫁??

複式洋房

SORRY....RABBIT....睇錯了!! 不過我都想問問你廣源果度....放幾錢?? 幾多ROOMS?? 有冇車位?? 同埋天台有冇玻璃屋??

複式洋房

BBFan

請問你而家住的西沙路...係邊條村?? 其實我最近都睇緊西沙的村屋...我都睇過廣源的村屋...就帝堡城上面...交通都好方便...不過佢700呎地下..冇咩花園...4年樓...佢開價要240萬...太貴...你而家住緊會唔會考慮放嫁??

首頁

尾頁

跳至