跳至

首頁

尾頁

大宅

阿女依家2個月,2星期開始俾工人姐姐湊,夜晚同我一間房瞓,我每日都餵佢2-4次人奶.最近個零星期先將bb同工人一間房,但如果佢扭計,我點抱佢都勁喊,掙扎到伸直晒身,好似拐帶佢咁,一轉手俾姐姐抱佢就即收聲,好唔開心,唔通阿女唔鍾意我?點算?

禁止訪問

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

原文章由 yickyick 於 08-8-23 23:39 發表
阿女依家2個月,2星期開始俾工人姐姐湊,夜晚同我一間房瞓,我每日都餵佢2-4次人奶.最近個零星期先將bb同工人一間房,但如果佢扭計,我點抱佢都勁喊,掙扎到伸直晒身,好似拐帶佢咁,一轉手俾姐姐抱佢就即收聲,好唔開心,唔通 ...

我個都係,我满月後就俾佢同工人一間房,係食奶粉嘅,所以工人喂埋夜晚,個工人又好錫佢,每次我一抱佢,就勁掙扎,掙扎到伸直晒個身,好似拐帶佢咁大喊,但一轉手俾姐姐抱佢就即收聲。。。吹脹,但我一啲都唔會唔開心哦,証明姐姐錫佢,我可以好放心咁返工。

大宅

係, 啲姐姐好鍾意抱B, 佢唔抱, 又怕你罵, 我大囡BB時扭計, 唔肯瞓, 佢仲會抱BB 去自己張床同佢一齊瞓

但你返工時, 你點知佢有冇聽你說話做?

原文章由 se04522 於 08-8-24 01:40 發表
你有無同bb玩呀?我自己就算比姐姐餵奶,餵完就叫姐姐比返bb我,姐姐做其他野,我每餐之後都一定同bb玩同傾計...仲有呀,我唔比姐姐成日抱bb,佢地好鍾意係咪都抱,攪到bb淨係跟佢地...我同姐姐講,bb喊5分鐘,就比咀咀bb,如 ...

:-D 歡迎到我的Blog  :-D

大宅

原文章由 MaMehar 於 08-8-25 15:54 發表
係, 啲姐姐好鍾意抱B, 佢唔抱, 又怕你罵, 我大囡BB時扭計, 唔肯瞓, 佢仲會抱BB 去自己張床同佢一齊瞓

但你返工時, 你點知佢有冇聽你說話做?

...

已經叫過,又話醫生suggest我地咁做,要train佢獨立.但下次又一喊就抱...唉,你返左工又點知? 但咁証明姐姐錫bb,咁都放心d.

首頁

尾頁

跳至