嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

別墅

$30 / 16張, +$5做CD可返晒....
平時要$45 / 8張 +$10做CD
唔記得特到幾時

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

$45? 加左價?? 我半年前去曬$40, citibank card 九折.

不過我而家係自己幫 bb 影證件相, 之後求其去旺角一間舖度沖, $20/8張.

子爵府

牛年勳章

DIY 仲抵!!! (係other BK moms 推介的!, 不過要清楚唔同證件相片background的要求)
http://www.openplatform.com.hk/Chinese/photoDIY.htm

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

有心機自己整~ 當然好啦!
我想知, 快x美會唔會幫你晒回鄉証/回港証嘅相? 因為個requirement 有d唔同架, 回港証個頭要大d架!
如果得~ 咁當 8+8 or 16 x2 呀?

別墅

係呀, 我試過出去影仲無咁靚, 自己影可以慢慢挑. 平靚正.

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

原文章由 almaly 於 08-8-25 04:34 發表
DIY 仲抵!!! (係other BK moms 推介的!, 不過要清楚唔同證件相片background的要求)
http://www.openplatform.com.hk/Chinese/photoDIY.htm

我試過用, 不過覺得佢係整學生相就得, 證件相就麻煩 d, 因為個頭會有 size 係限制, 果個 software 做唔到. 所以我自己幫 bb 影完相, 執過之後拎出去晒.

瑪瑙宮

原文章由 kerkermui 於 08-8-25 09:38 發表
有心機自己整~ 當然好啦!
我想知, 快x美會唔會幫你晒回鄉証/回港証嘅相? 因為個requirement 有d唔同架, 回港証個頭要大d架!
如果得~ 咁當 8+8 or 16 x2 呀?

快x美會晒架, 不過你俾相俾佢地的話, 你自己要執好個 background 先, 咁佢地有 software 去度番個頭既 size 後再剪裁張相, 之後至會印相.

一般影相舖都有呢 d software /入境處既咭版去度番 bb 個頭既 size.

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

用photocap, 點整都得, 又 容易

男爵府

原文章由 牛精仔 於 08-8-28 00:16 發表
用photocap, 點整都得, 又 容易

係呀..我都係自己整.用photoshop幫BB整証件相...拎去晒$1.1有6張証件相.....抵到爛

禁止訪問

子爵府

我都試過用,都覺學生相都ok,夠平!
但試過幫c6整證件相就又係size既限制..領事館唔收貨話唔得
原文章由 bosch 於 08-8-27 01:40 發表

我試過用, 不過覺得佢係整學生相就得, 證件相就麻煩 d, 因為個頭會有 size 係限制, 果個 software 做唔到. 所以我自己幫 bb 影完相, 執過之後拎出去晒.

首頁

尾頁

跳至