網購天地

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

畀面勳章

嚇親我囉 5粒鐘就由浙江去到東莞

男爵府

你終點站係邊呢? 佢由廣州發到深圳集運點就至少要三日, 次次都係,

侯爵府

畀面勳章

引用:你終點站係邊呢

原帖由 hkken04 於 15-12-15 發表
你終點站係邊呢? 佢由廣州發到深圳集運點就至少要三日, 次次都係,
東莞呀 所以先話快
不過到依家用佐成日都未去到集運果邊

男爵府

佢好似係有固定斑次, 所以即使你件貨幾快運到, 佢都係等下一轉到個區先轉運或派發, 所以時間會禁耐.
每個轉運點都要至少一日,所以我好多時由廣州都深圳就要三日或以上啦, 因為經三個轉運點.

侯爵府

畀面勳章

hkken04 發表於 15-12-15 17:30
佢好似係有固定斑次, 所以即使你件貨幾快運到, 佢都係等下一轉到個區先轉運或派發, 所以時間會禁 ...
百世出名臨尾香 中途都冇咩事 係到派果陣特別耐特別煩。不過今次真係好驚喜囉 浙江去東莞5粒鐘搞掂 快過順豐TIM呀

大宅

回覆:今次百世匯通真係超快!!!

呢間野真係好有問題,我好小買野用呢間,今次有間用左,11號收件,今日仲未到集運

珍珠宮

哈哈~係啦,我也覺得佢有時去左目的地,也要吽幾日先去到集運果度架........

男爵府

唔見過我一次貨,以後都唔會用佢,寧願加錢轉其他集運

象牙宮

呢間野睇地區,我買手工皂係上海發,隔日就到集運仲收埋貨,但有時有D北京,真係4~5日先到

侯爵府

雙十二天天都好快

男爵府

我一般都會指明勿用百世匯通, 不過上次有單野就出事, 個賣家同的左間國通, 仲死, 花左成八日先到, 多一倍時間, 今次返單, 只有用佢用開的百世, 希望佢今世做人生性D啦!

男爵府

終於有結果啦, 果然快左, 由上海到深圳, 三天,賣家星期二中午發貨通知佢, 晚上十點收左件, 今日(星期四)集運早上10點就簽收,真係快左好多.(其實唔駛三日)
似乎係比人投訴多左, 佢之前的航空段其實都唔慢, 仲幾快, 不過,到係先發廣州, 之後每個轉運都要一日, 今次轉左發虎門, 而由深圳到集運點就唔駛兩日, 同日就到, 真係快左.
我想會比機會佢, 暫時都唔會再要求賣家發貨限制, 一來可以方便發貨,因為有些賣家不接受物流選擇, 二來我都想知係無人用定係佢改善左.

子爵府

我有兩件貨雙12都係賣家用百世匯通,係最快到集運倉。

首頁

尾頁

跳至