自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我做會計,點知公司有人重好數口過我,簡直係"精算師",我真係自愧不如.
話說我公司呀"經理"再上個禮拜五(即15號)開始放假同家人外遊,今日返工,而公司茶水呀嬸上個禮拜四五放假回鄉探親,又係今日返,但佢地竟然今日同老闆話要取消上星期五(九號風球)果日假.
但老闆又批重好嘢!!!!
今日終於親眼見到"jet-so lam 到盡"嘅真人實例版啦!!!
開心三姊妹~~兩個囡囡 + 一個媽咪警惡懲奸~伸張正義~維護法紀一齊對付馬騮呀袓

水晶宮

好媽媽勳章

我覺得唔算Lam到盡喎,如果老細肯,我相信大把人會咁做
原文章由 -joejoelam 於 08-8-25 20:54 發表
我做會計,點知公司有人重好數口過我,簡直係"精算師",我真係自愧不如.
話說我公司呀"經理"再上個禮拜五(即15號)開始放假同家人外遊,今日返工,而公司茶水呀嬸上個禮拜四五放假回鄉探親,又係今日返,但佢地竟然今日同老 ...

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

佢老細咁大方既,咁咪開個先例俾所有人跟住做囉,睇下佢幾時發覺唔對路。。。。

禁止訪問

翡翠宮

老細大方!!

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

你老闆又幾好人bor

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

老細ok 咪得囉, 話哂係佢嘅錢

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

妳公司仲請人嗎~~~
一家人,最緊要開心,快樂~~~老公,收入大增~~~

大宅

以前我遇到咁嘅情況會嘆句唔好彩,而家知到老闆咁好人就一於跟大隊,唔會再懶清高!!!
開心三姊妹~~兩個囡囡 + 一個媽咪警惡懲奸~伸張正義~維護法紀一齊對付馬騮呀袓

首頁

尾頁

跳至