興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

有無人用開 andriod 天天動聽?? 近來download 唔到歌, 有無人都唔得,知點解決嗎?謝謝

禁止訪問

大宅

download 完向手機檔案內找下載file ,ttpod ,song ,找到剛下載歌曲之後重新命名例如: XXXXX. 即改成 XXXXX.mp3 即可

大宅

我在他的website 下載了 apps, 但不能聴的???
寫#境外IP受限.
請問可以怎樣搞???????????????

男爵府

引用:我在他的website 下載了 apps, 但不能聴的

原帖由 ccam12 於 15-12-20 發表
我在他的website 下載了 apps, 但不能聴的???
寫#境外IP受限.
請問可以怎樣搞??????????????? ...
曾經有人教先熄了流動數據,開飛行模式,先開wifi,就得

大宅

回覆 889388 的帖子

是不是已經不可以ONLINE聴歌???THANK

伯爵府

引用:download 完向手機檔案內找下載file ,ttpod

原帖由 史力奇 於 15-12-18 發表
download 完向手機檔案內找下載file ,ttpod ,song ,找到剛下載歌曲之後重新命名例如: XXXXX. 即改成 XXXXX ...
而家連個file 都搵唔到

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:我在他的website 下載了 apps, 但不能聴的

原帖由 ccam12 於 15-12-20 發表
寫#境外IP受限.
請問可以怎樣搞??????????????? ...
你係放大鏡到值接打名搵歌就會有啦

首頁

尾頁

跳至