美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

有沒有JM用NYR Essential Oil?
有什麼comment?

男爵府

回覆:Neal\\\'s Yard Remedies

我買佐calming relaxing 果隻 好訓佐同好舒服 黎緊都會買其他味試 因為複方果幾隻係鋪頭試過都幾好 我比較懶 鐘意買mix 好哂既 題外話 佢地花茶都ok 同味道都特別(本身對花茶冇研究)

大宅

引用:我買佐calming+relaxing+果隻+好訓佐同好舒

原帖由 tiffanytang 於 15-12-19 發表
我買佐calming relaxing 果隻 好訓佐同好舒服 黎緊都會買其他味試 因為複方果幾隻係鋪頭試過都幾好 我比較 ...
我買左focus blend oil, 其他買單油。貪佢可以同其他油一起有唔同功能。

珊瑚宮

英國出名既香薰牌子, 品質有一定保證.
好過之前青雲嫂代言隻澳洲牌子, 跟本聽都未聽過, 仲賣到好貴.

大宅

回覆:LITTLESPICY 的帖子

有用隻blended oil, 唔錯;想試下大馬士革玫瑰,但好貴

大宅

引用:有沒有JM用NYR+Essential+Oil?有什麼commen

原帖由 LITTLESPICY 於 15-12-19 發表
有沒有JM用NYR Essential Oil?
有什麼comment?
我有用過佢的護膚品,
都有聞過佢的精油,品質都唔錯

大宅

引用:有用隻blended+oil,+唔錯;想試下大馬士革

原帖由 flyer2003 於 15-12-26 發表
有用隻blended oil, 唔錯;想試下大馬士革玫瑰,但好貴
其實同精油相關的產品,
如果係膚面零售的話,
奉勸大家唔好貪平,
品牌商都係將貨就價而已

相較大家平時用個啲Lancxme, Skxx,
(個啲精華、面霜都係水+油+乳化劑+香精+防腐劑)
其實香薰護膚品成本會高啲

複式洋房

我用mask,精華油!face cream都好用

大宅

引用:我用mask,精華油!face+cream都好用

原帖由 bbai 於 15-12-28 發表
Paper mask or cream mask?

複式洋房

回覆:LITTLESPICY 的帖子

cream mask

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章

bbai 發表於 15-12-28 14:32
請問佢有冇咩產品係當保濕精華用?

複式洋房

回覆:me920 的帖子

買嘢個時,ba有sell 精華個類產品,不過本身我有用開其他精華,所以冇買

大宅

我有用佢的精油,women balance和calming的複方精油都試過,好舒服好用。有支滾珠裝的隨身帶的精油都好正!NYR歷史悠久,用得比較放心。

首頁

尾頁

跳至