跳至

首頁

尾頁

洋房

好呀。。。我參加。
Thanks for your help.

原文章由 joannelau1 於 08-9-16 12:38 發表
各位好, 我是0711的媽咪, 看見你地好似暫時未攪到個生日會, 我未做過, 不過因之前去過0708個生日會, 我是贊助者, 在逸東攪的, 而我地0711都係, 1歲生日會是非常有意義的, 如果需要我幫手, 我非常樂意, 首先你地要看 ...

別墅

原文章由 joannelau1 於 08-9-16 12:38 發表
各位好, 我是0711的媽咪, 看見你地好似暫時未攪到個生日會, 我未做過, 不過因之前去過0708個生日會, 我是贊助者, 在逸東攪的, 而我地0711都係, 1歲生日會是非常有意義的, 如果需要我幫手, 我非常樂意, 首先你地要看 ...

joannelau1

Hello Joanne, 妳好!

實在太好了, 謝謝妳來搞Party.

BB是早產B, 當時妳一定揍得好辛苦了,
佢現在精靈活潑, 乜都抵番哂囉.

我有個不太熟的朋友,
因中孕婦毒, 血壓太低, 要立即開刀
當時BB只得
個月. 細到好似貓仔咁, 真令人心痛.

現在BB都出世半個多月了, 幸好母子都平平安安.

祝妳BB及各位BB: 聰明可愛, 健康活潑.

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我跟所有0801媽媽一樣,非常多謝你能帶領大家搞呢個生日會...

複式洋房

我參加, 謝謝你~

複式洋房

我也會幫手 =)

男爵府

嘩太好啊!咁久冇上來就睇到好消息!多謝你!我都會幫手有咩就出聲!!!!大家加油令到我地小朋友可以好快見面!!!!

複式洋房

請問仲有無位, 我 bb 女都係 2008 年 1 月出生, 請回覆, 謝謝! MELODY

大宅

回覆 #1 MelodyFPY 的文章

重有無位呀 ???
我仔都係1月4日出生呀 ...

大宅

sorry, 祗能做waiting list
http://hk.myblog.yahoo.com/joannelau1
等閒入黎看看, 我都是初初寫

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

to: MelodyFPY 及 deedeegogo

有意報名waiting list,請去以下的link:

http://forum.baby-kingdom.com/vi ... &extra=page%3D1

首頁

尾頁

跳至