想生BB

跳至

首頁
23456...7

尾頁

洋房

回覆:大出血!成塊M巾濕晒!

我都係六週突然流啡之後流血,係屋企瞓床一日已流出一舊肉團,我即刻沖涼跟住帶埋肉團去急症,唔洗15mins就見醫生,半個鐘後已經安排入院,跟住婦產科醫生幫我照陰超,但已經証實BB已經走左😭

珍珠宮

開心吸收勳章

樓主,你之前可能唔好彩見到個唔係好理你的醫生,你試下再去睇急症,祝福你

大宅

希望你無事啦.

翡翠宮

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 陪月勳章

今早去了急症室,照到心跳了!但仍持續流血,醫生話無野可以做,只有休息。

大宅

回覆:poonsun 的帖子

加油呀!祝痴實!

侯爵府

引用:今早去了急症室,照到心跳了!但仍持續流血

原帖由 poonsun 於 15-12-28 發表
今早去了急症室,照到心跳了!但仍持續流血,醫生話無野可以做,只有休息。 ...
感恩
你同bb要加油
祝福

大宅

引用:今早去了急症室,照到心跳了!但仍持續流血

今早去了急症室,照到心跳了!但仍持續流血,醫生話無野可以做,只有休息。 ...
睇到我緊張過你,你要多加休息呀!!
BB 甘強壯,你都要加油!

再有流,聽我地講,去一去私家打安胎針啦。
祝福你

翡翠宮

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 陪月勳章

RE: 大出血!成塊M巾濕晒!

回覆 loveck510 的帖子

多謝你呀!其實我返到屋企仲繼續流鮮血,但醫生話真係無野可以做,頭十二週好睇BB自己。

大宅

引用:回覆 loveck510 的帖子多謝你呀!其實我返

多謝你呀!其實我返到屋企仲繼續流鮮血,但醫生話真係無野可以做,頭十二週好睇BB ...
祝福你。。
希望你順順利利。。

男爵府

加油
打安胎針
訓床 唔好郁
祝 痴實

大宅

我的育兒心得勳章 BK Milk勳章

引用:回覆 loveck510 的帖子多謝你呀!其實我返

多謝你呀!其實我返到屋企仲繼續流鮮血,但醫生話真係無野可以做,頭十二週好睇BB ...
不如搵個夾你的中醫丫,或者幫到你!
因我開頭都有見紅,雖然唔算多,但持續咁流確實令人好驚好慌,最後食了阿膠止了見紅,bb也健康出世了,祝福你小b也健康足月面世

翡翠宮

死啦!尋晚又突然流一大攤血,血量比平日流開的多許多!

翡翠宮

剛剛又流一大攤!我諗我要打定輸數了…

別墅

加油丫,bb而家同你係到一齊努力緊,唔好灰心丫,不如你去睇私家醫生睇下安下胎丫?

大宅

BK Milk勳章

希望bb冇事啦,撐住呀

侯爵府

引用:剛剛又流一大攤!我諗我要打定輸數了…

原帖由 poonsun 於 15-12-30 發表
剛剛又流一大攤!我諗我要打定輸數了…
加油呀

男爵府

人去急症是去公立還是私家? 如果公立,你會唔會去一次私家摶下佢會唔會比你住院?
純粹個人認為,之前你流咁多血又咁遲先睇醫生都保得住,係BB既堅強同埋緣份,佢有努力痴實你呢!
如果去私家雖然可能都只係訓床或打安胎針,就算佢唔比你留院,但至少你都盡力過呀!如果就咁唔理好似對bb有d不公平呢⋯⋯
純粹個人意見,希望你同bb平平安安!

翡翠宮

回覆 YuenYuenKwok 的帖子

唔係呀!我發現流血當日即飛的去急症室,是第一時間去!跟住佢話無野可做,我三日後睇私家,俾左安胎藥,一路食緊,但仍一真流,於是,一星期後再入急症,又係話無野可以做,但有心跳,就係咁…

男爵府

哦,原來是咁。不好意思因為見你假期前話唔去睇住,所以以為你唔想再去醫院。 咁你自己小心點,盡量都唔好郁咁多了,盡左力就靠BB努力啦!你小B好堅強的,你都要加油呀,比d信心! 如果要番工可以的話就真係要請假啦!

大宅

你睇急証都照到BB有心跳, 應該無咩問題, 我上網都見到有 JM 有成日流血, 都可以生出BB. 所以不用擔心. 最緊要休息多D.

希望BB 痴實你.

首頁
23456...7

尾頁

跳至