親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

老公突然有假,想一月中去福岡,得4日3晚,好多hotel已經full(miyako, nikka), 請問Hotel Forza Hatata ok嗎?可否分享下行程,第一次去福岡,只知機場近城市,希望可以俾些提議,謝謝

大宅

hi! 我都係今個星期見到平買左HKE, 一月中飛福岡4 日3 夜. 想住天神但全full. 而家book 在博多Richmond Hotel. 行程未有. 老公話太短, 只會在市中心主打食同買

複式洋房

引用:hi! 我都係今個星期見到平買左HKE, 一月中

原帖由 sammyyiu 於 15-12-24 發表
hi! 我都係今個星期見到平買左HKE, 一月中飛福岡4 日3 夜. 想住天神但全full. 而家book 在博多Richmond Hot ...
你之前去過福岡未呀?

複式洋房

引用:hi! 我都係今個星期見到平買左HKE, 一月中

hi! 我都係今個星期見到平買左HKE, 一月中飛福岡4 日3 夜. 想住天神但全full. 而家book 在博多Richmond Hot ...
你選的洒店好似好方便喎!

大宅

未. 福岡第一次.

大宅

我睇过下, 博多+天神+太宰府+柳川+outlet 都应該夠玩了. 時間太短, 唔會鉄道遊了. 我10月時都買左下年8 月一家人去福岡. 到時考慮自駕

大宅

花姑姑 發表於 15-12-24 22:30
你選的洒店好似好方便喎!
1 月好似重有房, 你上官綱see see.

大宅

回覆:花姑姑 的帖子

呢間係好hit嘅博多酒店,我當日訂唔到呢間,訂咗日航。
我見口碑好好,仲好似擺獎嘅。

複式洋房

引用:Quote:花姑姑 發表於 15-12-24 22:30 你選

1 月好似重有房, 你上官綱see see.
謝謝你

大宅

回覆樓主:

我住過 Hotel Forza Hakata, 整體感覺很好,而且位置好方便!博多市中心, 天神好多shopping食野地方, 週邊地區可以去下太宰府, 4日3夜時間太短了,行程幾趕

複式洋房

引用:我住過 Hotel Forza Hakata, 整體感覺很好

原帖由 wong_karen0221 於 15-12-24 發表
我住過 Hotel Forza Hakata, 整體感覺很好,而且位置好方便!博多市中心, 天神好多shopping食野地方, 週邊 ...
謝謝你回覆。我都想去多幾日,但老公無假

子爵府

BK Milk勳章

回覆 sammyyiu 的帖子

幾錢一晚?包早餐嗎?

首頁

尾頁

跳至