自由講場

跳至

首頁
23456...8

尾頁

禁止訪問

公爵府

回覆:係吉吉家請走咗一枱兩個人嘅客

樓主做得好啊!

子爵府

畀面勳章

成日都見到有人咁做
通常係一家大細,驚個細路食唔飽

禁止訪問

已刪除用户

2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章

大宅

其實我成日都響吉野家打邊爐。

都係兩個人,

其實打邊爐兩人用四人檯其實都好多野好迫。。。。

不過你等位,見人地就食完,如果唔係帶外食,

而係走去櫃檯買多D 野食再打咁其實你會唔會投訴?

如果有習慣食飽要坐陣先唔通你又投訴佢食完坐響度?

唔計佢係咪用外食,你見人地食完就崔人走都幾惡下。

利申:我一個邊爐食唔晒,唔會帶外食。

keene    發表於 15-12-29 16:18

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

如果樓主當時唔出聲,然後上黎bk呻,我估好多人又會問樓主,點解當時唔出聲,上黎呻都無用

M.Reis    發表於 15-12-29 10:36

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

引用:我真係唔敢響果D地方發圍,人地一煲滾水淋

原帖由 Sofia_happy 於 15-12-28 發表
我真係唔敢響果D地方發圍,人地一煲滾水淋落你度你仲慘過比佢插一刀
到時你係輸哂!
發圍睇環境, ...
冇仇報,顛狗咬死為止

公爵府

引用:其實我成日都響吉野家打邊爐。都係兩個人,

原帖由 toyamis 於 15-12-29 發表

都係兩個人,
搭單問,如果當時有吉位唔使等,但見人帶外食,仲會唔會咁正義告發佢?雖則我覺得帶外食唔啱

利申:好幾年冇喺街打邊爐,幾年前都係去酒樓,去吉野家我都like,都係同c6一人一煱,或三人兩煱再加餸,唔會帶外食!

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+991129+於+15-12-28+發表我就

原帖由 tansyneko 於 15-12-28 發表
咪係囉,屋企慢慢打慢慢食慢慢嘆幾好呀,唔通想唔洗碗?
都似啦

子爵府

翡翠宮

又係呢類典型cheap 精,咁核突嘅野都做得出,比人篤爆仲要鬧返人真係無恥

男爵府

引用:我真係唔敢響果D地方發圍,人地一煲滾水淋

原帖由 Sofia_happy 於 15-12-28 發表
我真係唔敢響果D地方發圍,人地一煲滾水淋落你度你仲慘過比佢插一刀
到時你係輸哂!
發圍睇環境, ...
好彩冇事咋,你講得岩,我細個我阿媽都係咁教我地,但我媽話你點知佢會唔會有刀有膠剪,佢癲既你冇得防,下次直接搵職員就會了

子爵府

真係唔知醜

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

珍珠宮

引用:其實我成日都響吉野家打邊爐。都係兩個人,

原帖由 toyamis 於 15-12-29 發表

都係兩個人,
如果去櫃枱加單買嘢食,佢又無違反吉吉家公司規定,可以投訴什麼?投訴佢兩人霸4人位?

佢2個人擺4個位,見到其他人等位都唔讓兩個位出黎係衰格,但樓主直接話嗰兩個人都唔係好方法,人地發爛一盤熱水淋過黎,代價好大架,蝕底既只有自己。

這樣初階的髮飾「你」也看在眼內?! 其實世界很大,出去看看開闊自己的眼界吧!   歡迎「你」對  號  入  座。       

公爵府

畀面勳章

大宅

Sofia_happy 發表於 15-12-28 21:05
到時你係輸哂!
發圍睇環境, ...
做人有D勇氣,有正義感D啦!如果你選擇啞忍係你既怯懦,樓主並冇做錯,佢做得好好添呀!現場咁多人,我唔信佢敢亂嚟,想洗定八月十五就郁手啦!

大宅

ipodbaby_123 發表於 15-12-29 08:30
如佢2個人擺4個位,見到其他人等位都唔讓兩個位出黎係衰格,但樓主直接話嗰兩個人都唔係好方法,人地發爛一盤熱水淋過黎,代價好大架,蝕底既只有自己。
你哋自己驚啫,我覺得樓主真係好啱,不平則鳴,樓主都未怕,你哋怕咩?

大宅

首頁
23456...8

尾頁

跳至