美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

等待驗證會員

tel:37489252

[ 本文章最後由 諾瑤媽咪 於 08-9-19 20:33 編輯 ]

別墅

sorry未去過呀.. 但我去開果間唔洗join course

大宅

原文章由 諾瑤媽咪 於 08-9-1 02:47 PM 發表
我上YAHOO服務通,睇到呢個POST,想去試下,請問有無人去過呢間美容院做呀?係咪真係可以單次做,唔使開COURSE呢?THX!
http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b8320058?r=1294798932 ...

佢下面寫住...
*****對唔使COURSE,單次價錢,而環境緩,*****

等待驗證會員

我知有咁寫,不過唔知會唔會去到又SELL,所以問下有無人做過囉

大宅

原文章由 諾瑤媽咪 於 1/9/2008 14:47 發表
我上YAHOO服務通,睇到呢個POST,想去試下,請問有無人去過呢間美容院做呀?係咪真係可以單次做,唔使開COURSE呢?THX!
http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b8320058?r=1294798932 ...

其實你住邊頭呀?
如果你唔介意去啲環境冇咁優雅的,而又唔想開course先做o既話,我做開果間唔知你啱唔啱,唔係啲咩大型美容院,我做最普通o既保濕水份facial,單次計$150,會同你按埋肩膊包埋修眉!! 時間大約1hr45mins!! 至於佢用邊啲產品我就冇問過佢,我都做咗一年到,我姨做開佢話ok所以我又去試下咁!!

大宅

我有d客去過,都話唔好,都有sall架,手勢差

禁止訪問

大宅

原文章由 gasasalls 於 08-9-1 08:45 PM 發表

愈係咁寫愈覺得(呀婆跑得快,一定有古怪)

咁又係呀!!
我最近去左一間都係...仲要join $6000 couse....
個老闆都係喺到扮客仔,叫人去佢到幫襯

[ 本文章最後由 mamaSTONE 於 08-9-2 01:42 編輯 ]

大宅

原文章由 諾瑤媽咪 於 08-9-1 07:11 PM 發表
我知有咁寫,不過唔知會唔會去到又SELL,所以問下有無人做過囉

不過,你唔上過去真係唔知龍與鳳架wow??
好似,我一心諗住喺到搵一d sis 去過又好嘅美容院,點知好唔好彩,原來係自己扮客仔推介自己舖頭.....too bad~

首頁

尾頁

跳至