美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

用緊rosehip oil覺得幾好 有冇其他產品推介?澳洲買會唔會抵啲?

珍珠宮

回覆樓主:

會。澳洲仲會成條line都有得賣

男爵府

引用:會。澳洲仲會成條line都有得賣

原帖由 迷人pinklady 於 16-01-03 發表
會。澳洲仲會成條line都有得賣
Tks
有冇邊隻產品好用?喺香港我買左oil, calming serum同moisturizer咋

翡翠宮

回覆:trilogy澳洲買會唔會抵啲?

澳洲牌子,澳洲買最平。
去chemist warehouse 或者priceline 睇下有無set 或者discount. 最抵見過有半價。
不過我覺得佢個牌子淨係得支anti oxidant + 好用,同埋botanical 我覺得antipodes 正,不過係紐西蘭牌

子爵府

sppchocho 發表於 16-1-4 13:53
Tks
有冇邊隻產品好用?喺香港我買左oil, calming serum同moisturizer咋
我用緊Vital Moisturising Cream, 我皮膚較乾, 冬天用覺得好好。
都係上次去澳洲時買, 後悔買得少。澳洲買平好多。

珍珠宮

2018父親節勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

yes...仲有唔同選擇

男爵府

想問下,有sales講啲油係唔會過期,過期日子只係為印而印?

大宅

最近用佢既DAY CREAM, 好滋潤我好鍾意. 呢度有折 http://www.beecrazy.hk/zh_tw/dea ... ng-cream-spf15-50ml

大宅

我係澳洲online shop 訂都平靚正呀.....

左邊 age proof line $297 右邊rosapene line $242,運費$150 2set 都係30ml 油加20ml 日霜同25 ml 晚霜 .....2條line 都鐘意,愛上了此品牌.....個盒好靚,可以做埋櫃仔放雜物

Age proof line 搽完好滑,rosapene line 搽完補濕,皮膚有彈性,會回購.....下次會試 antipodes 的產品,好似話個avocado pear night cream同kiwi seed eye cream 好用.....其實覺得澳洲d skin care 好好用呀

大宅

回覆:KayleeZ 的帖子

請問on line 訂,寄香港嗎?

男爵府

引用:我係澳洲online+shop+訂都平靚正呀.....左

原帖由 KayleeZ 於 16-01-04 發表

左邊 age proof line $297 右邊rosapene line $242,運費$150 2s ...
請問邊個網?澳洲官網?

翡翠宮

引用:想問下,有sales講啲油係唔會過期,過期日

原帖由 markbrother 於 16-01-04 發表
想問下,有sales講啲油係唔會過期,過期日子只係為印而印?
唔好信佢講。油會oxidize,會變味變質的,我都試過支 rosehip 未用完已變壞(放係黑櫃桶無熱)。其實天然油比化學劑易變壞好多,一般只會建議你放一年或半年。

大宅

引用:Quote:原帖由+KayleeZ+於+16-01-04+發表我

原帖由 sppchocho 於 16-01-04 發表
請問邊個網?澳洲官網?
我用netpharmacy , antipodes 都有得訂,仲有好多products 都好用

大宅

引用:請問on+line+訂,寄香港嗎?

原帖由 KikiAc 於 16-01-04 發表
請問on line 訂,寄香港嗎?
直送到香港的,4-7天收到,很快的

子爵府

KayleeZ 發表於 16-1-5 14:54
請問是用快遞送到家, 還是用普通airmail?

男爵府

引用:Quote:原帖由+KikiAc+於+16-01-04+發表請問

原帖由 KayleeZ 於 16-01-05 發表
原來送香港

大宅

引用:Quote:KayleeZ+發表於+16-1-5+14:54+直送到

原帖由 guigui82 於 16-01-05 發表
請問是用快遞送到家, 還是用普通airmail?
用 standard airmail 掛號

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

KayleeZ 發表於 16-1-4 20:29

左邊 age proof line $297 右邊rosapene line $242,運費$150 2s ...

你好, 我上左去Net pharmacy睇過, Rosapene Set 要NZD$49.9, 差不多成HK$330, 點解貴左咁多既..

重有我揀左五樣野, 用最平的airmail, 都要大約HK$200左右運費, 請問係咪真係咁貴運費?

大宅

phoenixM 發表於 16-6-9 21:17
你好, 我上左去Net pharmacy睇過, Rosapene Set 要NZD$49.9, 差不多成HK$330, 點解貴左咁多既..

重 ...

嘩,現在加咗價貴咁多 不過我上年秋天買的兌換又平D,同埋我通常訂好多嘢/同朋友夾單訂, SHARE 運費

大宅

phoenixM 發表於 16-6-9 21:17

重 ...

我陣買係呢個價,set裝盒重運費可能又貴d,但嗰陣買連運費都平過香港買

首頁

尾頁

跳至