跳至

首頁
12345...20

尾頁

男爵府

原文章由 爆炸人 於 08-9-20 12:26 發表
sorry, 我想問, 30/10月????學校出左日期了嗎????咁我想問下大家意見喇~~如果係30/10早上有FORM拎. 你地會幾時開始排~
我諗我會在......29/10中午2點去排, 我想排上午班, 會唔會太遲呢, 大家俾D意見呀~~

...

我收到風係呢個日子, 唔CONFIRMED 的..... 哈..
若果真係個日, 往年D人會係29/10 上午9:00 開始排啦.......

公爵府

原文章由 爆炸人 於 08-9-20 12:26 發表
sorry, 我想問, 30/10月????學校出左日期了嗎????咁我想問下大家意見喇~~如果係30/10早上有FORM拎. 你地會幾時開始排~
我諗我會在......29/10中午2點去排, 我想排上午班, 會唔會太遲呢, 大家俾D意見呀~~

...

佢地唔係先入表先揀上下午喎,通常係佢地比上午/下午位,同埋佢地9成唔收細仔/囡架

我住呢邊既case,三個家姐都响金麗畢業,但係唔收個細佬囉

洋房

嘩! 如果要排兩晚通宵都真係好慘啊!! 可唔可以擺凳仔先呀? 我見人地排根德園都係咁.

別墅

唔係真下話 我囡囡係10月BB, 係細女.....

原文章由 loloma 於 08-9-22 09:13 發表

佢地唔係先入表先揀上下午喎,通常係佢地比上午/下午位,同埋佢地9成唔收細仔/囡架

我住呢邊既case,三個家姐都响金麗畢業,但係唔收個細佬囉 ...

複式洋房

原文章由 auws92 於 08-9-22 13:28 發表
嘩! 如果要排兩晚通宵都真係好慘啊!! 可唔可以擺凳仔先呀? 我見人地排根德園都係咁.

擺凳仔都仲可以叫隔離幫手望望,夜晚有人掃場,冇人就會拋晒啲凳仔

別墅

有咩人會掃呀, 咪又係D家長....其實大家合作D, 分批返屋企休息下羅~~~大家都係為左D子女....
原文章由 lololove 於 08-9-23 10:16 發表

日”頭”擺凳仔都仲可以叫隔離幫手望望,夜晚有人掃場,冇人就會拋晒啲凳仔

大宅

其實d人好似鬥早咁...真係唔係辦法!!! 我諗我會攞定2張櫈仔, 全家輪流分段時間去law...應該一個人放2張櫈仔都ok掛!!!

原文章由 爆炸人 於 08-9-23 10:31 發表
有咩人會掃呀, 咪又係D家長....其實大家合作D, 分批返屋企休息下羅~~~大家都係為左D子女....

複式洋房

掃場係啲”實Q”,半夜2~3點到就嚟

別墅

各位, 10月30日, 上午9:00, 時間出了, 今係那日~~到時見~
其實我諗住咁, 我地d媽咪, 分2至3批人, 到晚上分批返屋企休息3個鐘(沖下涼, 洗下面), 唔係到時拿表格時, 個個媽咪開晒通頂咁架樣, 嚇死校長

原文章由 rayeu160 於 08-9-24 08:19 發表
其實d人好似鬥早咁...真係唔係辦法!!! 我諗我會攞定2張櫈仔, 全家輪流分段時間去law...應該一個人放2張櫈仔都ok掛!!!

大宅

咁要請定假喇!!!!!

原文章由 爆炸人 於 08-9-24 11:08 發表
各位, 10月30日, 上午9:00, 時間出了, 今係那日~~到時見~
其實我諗住咁, 我地d媽咪, 分2至3批人, 到晚上分批返屋企休息3個鐘(沖下涼, 洗下面), 唔係到時拿表格時, 個個媽咪開晒通頂咁架樣, 嚇死校長

...

洋房

各位偉大既媽媽:

喂喂, 咁如果"實Q"黎趕人走咁點算好呀?!?! 辛辛苦苦排左咁耐, 真係佢話趕就走?!

[ 本文章最後由 auws92 於 08-9-24 13:56 編輯 ]

複式洋房

我記得"實Q"半夜會派籌,一人一張籌,

大宅

唔係下麻....咁我地咪要2個人一齊overnight?????

原文章由 lololove 於 08-9-24 15:03 發表
我記得"實Q"半夜會派籌,一人一張籌,

複式洋房

原文章由 rayeu160 於 08-9-24 15:04 發表
唔係下麻....咁我地咪要2個人一齊overnight?????

你最好帶定出世紙

別墅

原文章由 rayeu160 於 08-9-24 15:04 發表

"實Q"會巡, 一晚大約巡3 次,如果3 次都沒有人, 就會拿開你張椅, 到時要從新排過, 重慘.

大宅

Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 睛靈勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

Hi Rayeu 160

你好呀, 你對孖女係咪讀救世軍平田上午班N1 ? 我個仔都係呀.
你有無交K1留位費 ?
其實我都想報讀金麗, 但估唔到要排隊, 仲要咁緊張overnight...
我好擔心唔夠人早時攞唔到報名表.

大宅

係呀!!! 我會照交留位費....萬一金麗唔收, 都可以番轉頭麻...其實救世軍都唔錯...不過我就係驚太自由law...如果你都排, 可以一齊喎!!!

原文章由 benalg 於 08-9-24 16:18 發表

Hi Rayeu 160

你好呀, 你對孖女係咪讀救世軍平田上午班N1 ? 我個仔都係呀.
你有無交K1留位費 ?
其實我都想報讀金麗, 但估唔到要排隊, 仲要咁緊張overnight...
我好擔心唔夠人早時攞唔到報名表. ...

別墅

我第二位都係救世軍, 第三位就係靈糧~~我都係搵左3間, 第二位我都留左電話, 第三位網上交左表, 俾左留位費~

原文章由 rayeu160 於 08-9-24 16:55 發表
係呀!!! 我會照交留位費....萬一金麗唔收, 都可以番轉頭麻...其實救世軍都唔錯...不過我就係驚太自由law...如果你都排, 可以一齊喎!!!

大宅

我又係想幫囡囡報金麗架,
真係要通宵排隊,咪要請定兩日假囉

別墅

無計, 想BB入到好D架學校, 係咁架喇~我都要請2日假, 之后IN, 又要請多一日....
我真係諗住, 29/9早上9點就去排~~咪帶定NDS去打羅~

原文章由 kathylam82 於 08-9-25 10:52 發表
我又係想幫囡囡報金麗架,
真係要通宵排隊,咪要請定兩日假囉

首頁
12345...20

尾頁

跳至