跳至

首頁
45678...20

尾頁

洋房

rayeu160,

Yea! Exactly! 我很同意你&明白你所顧慮的!!

原文章由 rayeu160 於 08-9-26 16:25 發表
仲有就係...如果派唔到...係咪所有金麗既學生, 叩門都可以入李兆強呢!! 叩門都入唔到, e+排overnight咪好戇居...

洋房

我問過, 11月1日下午interview呀!

原文章由 爆炸人 於 08-9-26 16:28 發表
我都想呀, 唔係請1日假, 係2日假, 你排左1晚, 第日9點先有表, 咁我地收完表, 都要訓下掛....
仲有仲有.....唔好唔記得, 仲要IN.....只係金麗1間幼稚園, 我地打工架媽咪就要請3日假.....

...

別墅

我想提下各媽咪....我係覺得金麗教育好, 老師對小朋友細心, 之后先睇佢升咩小學.....世上真係無包生仔....就等同, 你有BB, 唔係你想要仔就仔, 女就女~~
我想讀, 係, 係有因為佢升小學網好, 但個副校長都好好, 我好記得, 我6月打去問, 幾時有表呀....佢好細心同我講左半個鐘都有, 我仲心諗, 我係公司, 同我講咁耐, 驚俾老闆睇到~~

原文章由 auws92 於 08-9-26 16:20 發表
我都有好理智咁諗過, 幼稚園上小學如果第一階段入唔到心宜學校, 就要靠運去參加大抽獎. 中央派位, 小學取綠學生並非取決於他是來自那所幼稚園. 咁如果係咁, 我就近搵間不過不失既幼稚園就得啦!

究竟"李兆強喜歡金麗 ...

大宅

咁都好0的, 11月1係星期六~

原文章由 auws92 於 08-9-26 16:32 發表

別墅

個個都搵亞毛, 亞毛識唔識分身架先~~

原文章由 rayeu160 於 08-9-26 16:22 發表
係??? 點搵個亞毛呀!!!

大宅

10年前既事...唔知亞毛仲向唔向樹,
我個fd話個亞毛只幫人排日抖架咋~

原文章由 爆炸人 於 08-9-26 16:36 發表
個個都搵亞毛, 亞毛識唔識分身架先~~

別墅

但係我公司, 星期六上午都要返工, 係咪下午先, 係就好喇~~唔駛請假~~

原文章由 kathylam82 於 08-9-26 16:36 發表
咁都好0的, 11月1係星期六~

大宅

原文章由 auws92 於 08-9-26 04:32 PM 發表

是有呢d人去排肯付錢就可我古2天$300都得怪等我問下我mama先我古佢會知
原來我問過好多人包括我姐姐10年前他都要通消排隊及原來現在只要你肯排就會收
但去唔去到李?強就唔知
我都擔心
hihi

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

SORRY 各位

Hello 爆炸人
SORRY;我無話妳作出黎.
金麗由我大仔報名(2003)到上年佢地都係星期6派表.唔會在上課時候派.我估唔到佢今年會在星期4派.
我先生都請o左2日假(星期五及六)現在我先生又要請多1日,佢請假要早一個月前申請.

原文章由 爆炸人 於 08-9-26 10:14 發表
我就係睇到金麗有張咭仔出左話10月30日, 我先同大家講之麻~~ 唔通我作出黎咩~~我都要請2日假~~

洋房

希望真係排左隊拿到表就收啦!

1. 佢會派三百張表, 但當中可能有D人唔讀架嘛.
2. 如果真係有三百人排隊呀, 都會排到地鐵站啦, 但往年睇黎應該冇咁多人丫 .
3. 如果得百幾人排, 上下午每班30人, (唔知下午班係咪三班呢), 咁就有180個位啦, 咁仔女interview唔算太差, 大概都收o卦!

大家唔好咁緊張!!

別墅

傻猪, 我講下咋 都唔係話你~~唔好介意~~不過你咁講, 有d人請左假會覺得我放流野羅~~到時, 人地問, 邊個係爆炸, 我死人都唔識我係羅~

原文章由 winglongyan 於 08-9-26 17:44 發表
SORRY 各位

Hello 爆炸人
SORRY;我無話妳作出黎.
金麗由我大仔報名(2003)到上年佢地都係星期6派表.唔會在上課時候派.我估唔到佢今年會在星期4派.
我先生都請o左2日假(星期五及六)現在我先生又要請多1日,佢請假要早 ...

大宅

教處個web上午班得兩班, 下午班有三班,
一心想亞囡讀上午架, 機會好似微左0的...
下午都殺!!!

原文章由 auws92 於 08-9-26 17:53 發表
希望真係排左隊拿到表就收啦!

1. 佢會派三百張表, 但當中可能有D人唔讀架嘛.
2. 如果真係有三百人排隊呀, 都會排到地鐵站啦, 但往年睇黎應該冇咁多人丫 .
3. 如果得百幾人排, 上下午每班30人, (唔知下午班係咪三班 ...

大宅

下午班我就唔殺喇!!! 佢地本身讀開上午班...我驚佢地唔適應.

原文章由 kathylam82 於 08-9-26 18:11 發表
教處個web上午班得兩班, 下午班有三班,
一心想亞囡讀上午架, 機會好似微左0的...
下午都殺!!!

別墅

HIHI~各位媽咪早晨~~又係我地開會時間, 我都係上下午班都殺
呢期我係咁教囡囡, 見到老師要講咩, 囡囡答 : hello老師, 我係彤彤呀
如果佢in果日, 對住老師真係會講就好喇~~
你地又有無教囡囡講咩??

原文章由 rayeu160 於 08-9-27 09:20 發表
下午班我就唔殺喇!!! 佢地本身讀開上午班...我驚佢地唔適應.

大宅

我有教佢地架!! 不過佢地對住我就講...對住其他人就口啞啞...有d bk mami上過我個blog, 見佢地成日都講好多野...點知出到黎, 又係唔講...d mami同我講, 如果唔係睇過你個blog, 都唔知佢地識講野呀!!!

原文章由 爆炸人 於 08-9-27 09:38 發表
HIHI~各位媽咪早晨~~又係我地開會時間, 我都係上下午班都殺
呢期我係咁教囡囡, 見到老師要講咩, 囡囡答 : hello老師, 我係彤彤呀
你地又有無教囡囡講咩 ...

大宅

我淨係不停remind佢一見到老師就要講:老師早晨!
好彩亞囡由細到大都面皮厚,應該唔會怕醜,
係驚佢唔記得講咩姐~

原文章由 爆炸人 於 08-9-27 09:38 發表
你地又有無教囡囡講咩 ...

大宅

我對識講好多野架喇!! 基本上唔駛再教....不過佢地真係好怕醜..我驚老師以為佢地係啞架!!!!!

原文章由 kathylam82 於 08-9-27 10:03 發表
我淨係不停remind佢一見到老師就要講:老師早晨!
好彩亞囡由細到大都面皮厚,應該唔會怕醜,
係驚佢唔記得講咩姐~

別墅

me2呀, 我囡囡對住屋企人, 佢連地址都識講呀~~但又係, 對住唔識架人就點都唔出聲, 佢唔鐘意時, 仲會話: 我唔講呀~~

原文章由 rayeu160 於 08-9-27 10:05 發表
我對識講好多野架喇!! 基本上唔駛再教....不過佢地真係好怕醜..我驚老師以為佢地係啞架!!!!!

別墅

原文章由 rayeu160 於 08-9-27 10:05 發表

如果想報上午班,最好早D去排隊,因為先收上午,如果讀下午沒問題,可以遲的先去排隊, 只要拿到form, 面試時小朋友一定要講話,應該就沒有問題,會收, 下年應該是3班上午,2班下午,大家放心.

大宅

我對囡唔講野...咪死火!!!

原文章由 klnmama 於 08-9-27 11:31 發表

如果想報上午班,最好早D去排隊,因為先收上午,如果讀下午沒問題,可以遲的先去排隊, 只要拿到form, 面試時小朋友一定要講話,應該就沒有問題,會收, 下年應該是3班上午,2班下午,大家放心. ...

首頁
45678...20

尾頁

跳至